Το πήρες;Όλα εντάξει;Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Παίζει να'ναι κι άλλο ένα μαζί.![]()
Το πήρες;Όλα εντάξει;Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Το πήρες;Όλα εντάξει;
Ο μηχανικός μου είπε να περάσω να το πάρω σήμερα.
Σε καμιά ώρα πάω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Ο μηχανικός μου είπε να περάσω να το πάρω σήμερα.
Σε καμιά ώρα πάω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε με το καλό και προσοχή.
![]()
![]()
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Έχεις pmΑρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΖΕΤΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ??? ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΩ ΤΣΑΡΚΑ ..... ΑΠΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΝΜ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ .... ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ....![]()
Βεβαίως παιδιά και χωράει και άλλο Ζ και όποιος θέλει. Α και ο After με Ζ-s είναι αν δεν το ξέρετε![]()
Super!Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
![]()
![]()
![]()
Θα σας καρφώσω στους μπάτσους ρε αλήτες που ανεβαίνετε
Παντέλη και τρομάζεται και την μαμά μου που πηγαίνει
Μαραθώνα!!![]()
Και την έχω να μου λέει: "Δεν πιστεύω να πηγαίνεις σαν τους μηχανόβιους στην Πεντέλη γιατι θα στα σκάσω τα λάστιχα, ακούς....!!!!!" :a1:![]()
![]()
"Μα μαμά....αφου το ξέρεις οτι το μηχανάκι το έχω για να κατεβαίνω στο κέντρο όταν έχει κίνηση!!! :a13: :a13:
Έλα αύριο στη βόλτα μαζί με τη μητέρα σου δικάβαλο.Μπορεί να της αρέσει τελικά.Αν όμως δεν της αρέσει τότεΑρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
Μαραθώνα!!![]()
Και την έχω να μου λέει: "Δεν πιστεύω να πηγαίνεις σαν τους μηχανόβιους στην Πεντέλη γιατι θα στα σκάσω τα λάστιχα, ακούς....!!!!!" :a1:![]()
![]()
"Μα μαμά....αφου το ξέρεις οτι το μηχανάκι το έχω για να κατεβαίνω στο κέντρο όταν έχει κίνηση!!! :a13: :a13:
:a015: :a015: :a015:![]()
![]()
![]()
Πάντα όρθιοι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
Μαραθώνα!!![]()
![]()
Θα έρθεις τελικά όμως? Θα φροντίσουμε αν συναντήσουμε την μαμά να πηγαίνουμε ήσυχα ήσυχα, καλά παιδάκια εμείς βρε.....![]()
Θα ερθει μαλλον και ο Κυριακος (FZR1000) με το GS.
Εγω προσωπικα θα κανω καποιες ασκησεις οποιος θελει τις κανουμε μαζι.....![]()
Αν έρχεσαι απο Πειραιά είναι η έξοδος πρίν απο την γέφυρα των Αγ. Αναργύρων. Νομίζω η πινακίδα λέεει για Αχαρνών!!Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Με το που περνάω τη γέφυρα των Αγ. Αναργύρων,βγαίνω στην επόμενη έξοδο,σωστά;Οκ,στις 08:45 θα είμαι εκεί.Με φόρμες και τέτοια;
Όχι όχι, θα βγει μετά την γέφυρα των Αγίων! Είναι πρόσφατος σχετικά κόμβος με τις γέφυρες που έκαναν και το υπόγειο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
Αν έρχεσαι απο Πειραιά είναι η έξοδος πρίν απο την γέφυρα των Αγ. Αναργύρων. Νομίζω η πινακίδα λέεει για Αχαρνών!!
Αυτή που λες είναι παλιά έξοδος, δεν βγάζει στον Σκλαβενίτη, βγάζει Αχαρνών, αρκετά μακριά από το Σκλαβενίτη!
Ok, φαντάζομαι θα ανεβείτε μαζί και θα βρεθούμε εκεί ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Θα ερθει μαλλον και ο Κυριακος (FZR1000) με το GS.
Εγω προσωπικα θα κανω καποιες ασκησεις οποιος θελει τις κανουμε μαζι.....![]()
Για τις ασκήσεις το συζητάμε επιτόπου![]()
το καλυτερο κομματι για προπονηση ειδικα για οσους απο σας ειναι αρχαριοι,ειναι αυτο που ξεκιναει απο τον αγιο πετρο στο σημειο που ενωνεται ο δρομος της πεντελης με αυτον του διονυσου....ειναι σφιχτο,με καλυτερη προσφυση απο το υπολοιπο και χωρις εκπληξεις....ιδιαιτερα προβλεψιμο....
απο τον αγιο πετρο και για 3-4 χιλιομετρα...απο κει και περα ανοιγει το κομματι και εχει δυο τρεις στροφες ιδιαιτερα δυσκολες ειδικα μια δεξια κατηφορικη που ξεκιναει ανοιχτα και κλεινει παρα πολυ στο τελος και εχει στειλει πολυ κοσμο...επισης αν στο γρηγορο κομματι το πιεσετε λιγακι τα χιλιομετρα ειναι πολλα και υπαρχουν και αρκετα τυφλα γιαμπς που θα σας κανουν την ζωη δυσκολη....οσοι λοιπον δεν το πολυκατεχετε το σπορ προσεξτε πολυ εκει.....
καντε το κανα δυο πανω κατω ,να τσεκαρετε την διαδρομη και ζεστανεται πολυ καλα λαστιχα διοτι ο συντελεστης προσφυσης διαφερει απο κομματι σε κομματι....
καλη διασκεδαση και προσοχη...αν καταφερω να ξυπνησω μπορει να ρθω να σας χαζεψω...
υ.γ. μαρκο προσεχε πολυ στα ανοιχτα διοτι η γρια παιρνει φορα και ξεχναει να σταματησει...(245 την ειχα ζυγισει γεματη...)
αυτα απο μενα...
frankly my dear, i dont give a damn...
Το ξέρω,βάλε και άλλα 95 κιλά εγώ,πιάσαμε τελική απο busa.[i]υ.γ. μαρκο προσεχε πολυ στα ανοιχτα διοτι η γρια παιρνει φορα και ξεχναει να σταματησει...(245 την ειχα ζυγισει γεματη...)
αυτα απο μενα... [/B]
Πάντα όρθιοι.