Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ moto ?

Καρντάσι στον ίδιο είχα πάει για να βάλω πιο δυνατά φώτα σε ένα B.M.W F 650 που είχα και με είχε συμβουλέχει να μην το κάνω γιατί θα μου έβγαζε προβλήματα στα ηλεκτρολογικά λόγω υπερβολικού φόρτου.Αν μη τι άλλο δεν κοίταξε την αρπαχτή,που στη τελική θα μπορούσε να τα ''μαγκώσει'' απλά να κάνει αυτό...που του ΄ζήτησα!Όντως πρέπει να είναι καλό μάστορας!
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ixnilatis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    Καρντάσι στον ίδιο είχα πάει για να βάλω πιο δυνατά φώτα σε ένα B.M.W F 650 που είχα και με είχε συμβουλέχει να μην το κάνω γιατί θα μου έβγαζε προβλήματα στα ηλεκτρολογικά λόγω υπερβολικού φόρτου.Αν μη τι άλλο δεν κοίταξε την αρπαχτή,που στη τελική θα μπορούσε να τα ''μαγκώσει'' απλά να κάνει αυτό...που του ΄ζήτησα!Όντως πρέπει να είναι καλό μάστορας!

DirtRider σε ευχαριστώ!

estranged πριν τους αγοράσω τους προβολείς και πριν τους τοποθετήσω έκανα έρευνα.
    Καταρχήν τους είδα φορεμένους πάνω σε Varadero και μετά μπήκα στο site της touratech για να δω, αν και επίσημα τους υποστηρίζει.
    Μου απέστειλαν κατάλογο 600 σελίδων και βρήκα και το ηλεκτροδιάγραμμα της μηχανής.
    Κατόπιν αφού ρώτησα μοτοσικλετιστές που οδηγάνε πολλά χρόνια κατέληξα στον ηλεκτρολόγο που παραθέτω, προκειμένου να αποφύγω μ@λ@κίες....

Δε με έπερνε να ρισκάρω. Τη μηχανή την έχω πολύ λίγο καιρό. Αύριο κλείνει 3 μήνες!
    Μου κάνει εντύπωση που δεν τους τοποθέτησες στο F 650 γιατί ξέρω ότι τους υποστηρίζει.
    Πριν πάω σ'αυτόν τον ηλεκτρολόγο πήγα από περιέργια σε άλλους 3. Και οι 3 δεν ανέλαβαν την ευθύνης της τοποθέτησης και ΚΑΛΗΣ λειτουργίας....

Πάντως άμα εξακολουθείς ακόμα να ενδιαφέρεσαι ρίξε πμ και τα λέμε από κει για το πως και που.

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1
    Εγω παλι εκανα αλλα... Την εστειλα Αθηνα για γενικο σερβις γιατι ειναι και λιγακι γριουλα (1999). Μαγκα μου! την κανανε αεροπλανο την μηχανη (σερβις Καρακωστας, εξατμισεις Τσουκαλας), εβαλα πανω και δυο εξατμισουλες REMUS Revolution, ειδα κατ'ευθειαν αλλαγη στην συμπεριφορα!!! , εβαλα και φιλτρακι αερα ελευθερης ροης αμερικανικο. Αξιζε ομως τον κοπο... η βαρκα μου εγινε πυραυλακατος ...

Αυτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pepenaxos1
    Εγω παλι εκανα αλλα... Την εστειλα Αθηνα για γενικο σερβις γιατι ειναι και λιγακι γριουλα (1999). Μαγκα μου! την κανανε αεροπλανο την μηχανη (σερβις Καρακωστας, εξατμισεις Τσουκαλας), εβαλα πανω και δυο εξατμισουλες REMUS Revolution, ειδα κατ'ευθειαν αλλαγη στην συμπεριφορα!!! , εβαλα και φιλτρακι αερα ελευθερης ροης αμερικανικο. Αξιζε ομως τον κοπο... η βαρκα μου εγινε πυραυλακατος ...

Αυτα...

Μμμμμ ζηλεύω..... βάλε ρε συ καμιά φωτογραφία να τις δω

Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
    DirtRider σε ευχαριστώ!

estranged πριν τους αγοράσω τους προβολείς και πριν τους τοποθετήσω έκανα έρευνα.
    Καταρχήν τους είδα φορεμένους πάνω σε Varadero και μετά μπήκα στο site της touratech για να δω, αν και επίσημα τους υποστηρίζει.
    Μου απέστειλαν κατάλογο 600 σελίδων και βρήκα και το ηλεκτροδιάγραμμα της μηχανής.
    Κατόπιν αφού ρώτησα μοτοσικλετιστές που οδηγάνε πολλά χρόνια κατέληξα στον ηλεκτρολόγο που παραθέτω, προκειμένου να αποφύγω μ@λ@κίες....

Δε με έπερνε να ρισκάρω. Τη μηχανή την έχω πολύ λίγο καιρό. Αύριο κλείνει 3 μήνες!
    Μου κάνει εντύπωση που δεν τους τοποθέτησες στο F 650 γιατί ξέρω ότι τους υποστηρίζει.
    Πριν πάω σ'αυτόν τον ηλεκτρολόγο πήγα από περιέργια σε άλλους 3. Και οι 3 δεν ανέλαβαν την ευθύνης της τοποθέτησης και ΚΑΛΗΣ λειτουργίας....

Πάντως άμα εξακολουθείς ακόμα να ενδιαφέρεσαι ρίξε πμ και τα λέμε από κει για το πως και που.

Μπα,λίγο ''χλωμο''τώρα!Την έχω πουλήσει εδώ και 4-5 μήνες!Τώρα έχω Suzuki SV650S 2004.
    Σε ευχαρίστώ πάντως!
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Λοιπον παραθετω... Εκατμισεις REMUS Revolution Τιτανιου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pict1.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	54,1 KB 
ID:	24814

Όνομα:	pict4.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	60,7 KB 
ID:	24817

REMUS

Όνομα:	pict2.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	47,8 KB 
ID:	24818

Μπροστινο Wide Power.

Όνομα:	pict5.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	61,9 KB 
ID:	24819

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

Re: ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ moto ?

Ο ένας από τους 2 είναι xenon
    Κωστάκι το Varkadero σου "εδειξε" κάργα. Φερτο στον επομενο καφε να το "βρέξουμε"

Μια ερώτηση τώρα: Κανονικα το λιμεναρχειο δεν σε υποχρεώνει να βάλεις μια πράσινη και μια κοκκινη λαμπα στην Βαρκα σου ???????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ moto ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Κωστάκι το Varkadero σου "εδειξε" κάργα. Φερτο στον επομενο καφε να το "βρέξουμε"

Μια ερώτηση τώρα: Κανονικα το λιμεναρχειο δεν σε υποχρεώνει να βάλεις μια πράσινη και μια κοκκινη λαμπα στην Βαρκα σου ???????

Ρε κακιασμενε!!! οι βαρκες μας ταξιδευουν και με ενα περιβλεπτο φαναρι σκετο... δεν απαιτουνται φωτα πορειας...

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

Re: Re: Re: ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ moto ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από pepenaxos1
    Ρε κακιασμενε!!! οι βαρκες μας ταξιδευουν και με ενα περιβλεπτο φαναρι σκετο... δεν απαιτουνται φωτα πορειας...

Το νου σας ρεμάλια......:smilea: :smilea:

Όνομα:	coastguard.gif 
Προβολές:	98 
Μέγεθος:	1,6 KB 
ID:	24820

Re: Re: ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ moto ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity

Giuseppe - pepenaxos1 όλα τα λεφτά οι REMUS!
    Και η Dero που έβγαινε σε χρυσαφί επίσης όλα τα €!!!

dukeandthecity
    Κωστή σε ευχαριστώ!
    Στο επόμενο καφέ θα το φέρω αλλά να τον κανονήσουμε σύντομα!

Ρε συ οι προβολείς που έβαλα έχουνε έναν διακόπτη extra που όταν τον ενεργοποιώ ο αριστερός γίνεται κόκκινος και ο δεξιός πράσινος.
    Μόλις το πήρα από τον ηλεκτρολόγο έσπασα σαμπάνια στη πλώρη του......

Re: Re: Re: ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ moto ?

Ρε συ οι προβολείς που έβαλα έχουνε έναν διακόπτη extra που όταν τον ενεργοποιώ ο αριστερός γίνεται κόκκινος και ο δεξιός πράσινος.
    Μόλις το πήρα από τον ηλεκτρολόγο έσπασα σαμπάνια στη πλώρη του...... [/B][/QUOTE]

------------------------------------------------------------------------------------
    Ασε τους να λενε αγορι μου!! Εμεις βγαινουμε με οτι καιρο θελουμε... Οι αλλοι... μολις σηκωσει λιγο αερακι ψαχνουνε για απανεμια σε κανα λιμανακι...

Απο μια σε ολα τα παιδια του φορουμ...!

Κι άλλη μία (κάσα μπύρες) από μένα γιατί οι βαρκάριδες είμαστε τα καλύτερα παιδιά!!!

Όνομα:	bier1.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	15,3 KB 
ID:	24843

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ;;;;
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2008, 02:29
  2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ;
    από ixnilatis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket