Φιλοι Αφρικανοι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλοι Αφρικανοι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
J.T.R
Άσχετο.
Ρε μοντεράτορες, φτιάξτε κανά Σάρτη και κανά Μπιλιάρο στους τίτλους!!!!!!!
έτσι πάντα καλά να περνάτε,
![]()
''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''
Ben Okri
ρε μαν!!!!τη κυριακη γυρνουσα απο βασιλιτσα κοζανη, και σας βλεπει η κοπελα μου και μου λεει 2 αφρικα ιδια!!!!!πλακωθηκα στις κορνες....ημουν στην εγνατια κ εσεις απεναντι στον παλιο πριν μπειτε γρεβενα!!!της το ειπα οτι ησασταν εσεις στανταρ!!!σας εχουμε μαθει πλεον!!!καλες βολτες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Είστε ωραίοι!
![]()
![]()
![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
ΣΑΡΤΗΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ρε μοντεράτορες, φτιάξτε κανά Σάρτη ...
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Είδα μαγικό ζωμό και λέω τσιπουροκατάσταση σε καμιά ξεχασμένη βουνοκορφή...Τελικά άλλος ζωμός ήταν, αλλά δεν περάσατε άσΚημα qφαλίτσες...![]()
![]()
![]()
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
ρε θα μας εθισουν αυτοι οι Αφρικανοι με τα γ@μηστερα τους θεματα....
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Δεν νομιζω πως χρειαζονται λόγια ούτε λόγοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Καλή διάθεση, καλή παρέα, λίγα χρήματα για βενζίνη και όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους....
Να 'στε όλοι καλά παιδιά και να γουστάρετε τις βόλτες σας όπου και αν είναι αυτές.
Γιάννη J.T.R (σύντομα και από κοντά)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιάννη JO.DA πως σου πέρασε από το μυαλό ρε φίλε πως κυνηγάμε τις βουνοκορφές? ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ...τς τς τς![]()
miscelano δεν σε καταλάβαμε ρε φίλε, είχαμε θέμα με ένα τζιπάκι της ΟΠΚΕ που σταμάτησε για να μας ρωτήσει γιατί πάμε ανάποδα στον δρόμο (έψαχνα να βρω μέρος για φωτογράφιση![]()
![]()
).
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
once again...![]()
![]()
![]()
γμσετα στα γρεβενα σπορο πετας, μπατσος φυτρωνει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
miscelano δεν σε καταλάβαμε ρε φίλε, είχαμε θέμα με ένα τζιπάκι της ΟΠΚΕ που σταμάτησε για να μας ρωτήσει γιατί πάμε ανάποδα στον δρόμο (έψαχνα να βρω μέρος για φωτογράφιση![]()
![]()
).
δεν πειραζει ρε φιλε σας ειδα εγω!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ