Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 202

Θέμα: Δικαιοδοσια αστυνομιας

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και οδήγηση σε κατάσταση μπέκρας είναι οι δυο πιο σημαντικές παραβάσεις του ΚΟΚ κατ' εμέ.

Κόψιμο κώλου και βίτσα στ' αφτιά μπας και γλυτώσει κανένας από μας. Άσχετο για μένα τι οδηγεί ο παραβάτης (φορτηγό, αυτοκίνητο ή μοτό) είναι άκρως επικίνδυνος για τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Παραδείγματα μπορώ να σου γράψω άπειρα. Οπότε το ύφος του Πρόεδρα είναι απολύτως δικαιολογημένο.

Τώρα όταν μας τύχει στραβή και μας τσιμπήσει κάποιος όλοι θα θέλαμε να τη γλυτώσουμε, απλά δέξου ότι το φιλαράκι σου ήταν τυχερό που απλά τον είδε μπάτσος και δεν πήρε κανέναν φουκαρά μαζί του. Τώρα μη μου πεις ότι σταμάτησε κι έλεγξε στη διασταύρωση και πέρασε με ασφάλεια γιατί δεν θα σε πιστέψω. Φουριόζος πρέπει να πέρασε εξ ου και το ότι ο μπάτσος ασχολήθηκε (σημείωσε αριθμό κυκλοφορίας).

Κατά τ' άλλα θέλουμε οι άλλοι να σέβονται τον ΚΟΚ αλλά εμείς δικαιούμαστε να τον παραβιάζουμε.

Φιλικά πάντα.
    Για τα πρωτα που λες συμφωνω 100% + παραβιαση STOP που για μενα ειναι απο τα πιο σημαντικα. Το συγκεκριμενο σημειο ΔΕΝ ειναι διασταυρωση, ειναι ενας πολυ κουλος δρομος, αλλα ειναι ευθεια οχι στροφη και δεν υπηρχε περιπτωση να παρει κανεναν παραμαζωμα.
    Εγω ΠΟΤΕ δεν εχω παραβιασει κοκκινο (τελευταια φορα ημουν 16 χρονων πριν 10 χρονια, με μηχανακι και με σταματησε ο αστυνομικος και χεστηκα πανω μου και απο τοτε εχω ψυχολογικα και τα φοβαμαι).
    Παντως συμφωνω, σε περιπτωση που το εκανε να το πληρωσει. Απλα επειδη πολυ αμφιβαλω το τι εγινε ακριβως, γι'αυτο ψαχνω να δω τα δικαιωματα του παιδιου (οχι και τοσο παιδι αλλα τεσπα) και τι μπορει να κανει.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Οτι ναναι εδω μεσα.

Και εγω ειδα ενα μπατσο εχτες να πινει μπαφο αλλα δεν το κανα θεμα.

Αν υπαρχει φωτο καλως ,αλλιως γραψτους στα παπαρι@α του.:o
    Δεν νομιζω να ειναι τοσο απλα τα πραγματα, παντως φωτο σιγορα δεν υπαρχει. Απλα το θεμα ειναι οτι φοβαται να παει στη τροχαια, επειδη ειναι κατοχος επαγγελματικου διπλωματος το οποιο εχει ληξει αρκετο καιρο και δεν ξερει τι να κανει. Τεσπα, μερικες φορες πρεπει να τυχαινουν τετοια πραγματα μηπως και βαζουμε μυαλο και συμπεριφερομαστε καλυτερα στο δρομο.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Έχετε καταλάβει ότι αν ισχύει η βεβαίωση κλήσης επειδή απλώς "μας είδαν" να κάνουμε παράβαση, την έχουμε γ@μήσει;
    Για μενα αυτο ειναι το παρανοικο. Και δεν μιλαω για μια μεγαλουπολη που ενας αστυνομικος δεν εχει κανενα λογο να σου κανει βλακεια (εκτος αν στραβοκοιμηθηκε το βραδυ, δεν του εκατσε η γυναικα, τον νευριασαν το πρωι τα παιδια του κτλ), αλλα για μια μικρη πολη που λιγο πολυ ολοι γνωριζονται. Αν δηλαδη δεν σε χονευει ο αστυνομικος και σε γραψει με το ετσι θελω, αντε μετα εσυ απεδειξε οτι δεν εισαι ελεφαντας. ΔΕΝ ΛΕΩ οτι εγινε κατι τετοιο τωρα, απλα κανουμε συζητηση στο κατα ποσο ειναι σωστο αυτο που γινεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    ,αλλιως γραψτους στα παπαρι@α του.:o
    Για καλό σκοπό είναι, πώς θα βγούμε από την κρίση

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gatoulis
    Δεν νομιζω να ειναι τοσο απλα τα πραγματα, παντως φωτο σιγορα δεν υπαρχει. Απλα το θεμα ειναι οτι φοβαται να παει στη τροχαια, επειδη ειναι κατοχος επαγγελματικου διπλωματος το οποιο εχει ληξει αρκετο καιρο και δεν ξερει τι να κανει. Τεσπα, μερικες φορες πρεπει να τυχαινουν τετοια πραγματα μηπως και βαζουμε μυαλο και συμπεριφερομαστε καλυτερα στο δρομο.
    A.. δεν έχει και δίπλωμα σε ισχύ..

Για ασφάλεια να ρωτήσουμε ή μπα; Όχι ότι έχει σημασία αφού δεν έχει δίπλωμα (σε ισχύ).
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ε ρε τι διαβαζουμε!

Ρε αγορι μου! ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ή ΟΧΙ?

Εχει δίπλωμα ή οχι?

ΑΣΦΑΛΕΙΑ?

Πες του να παει στο τμημα και να πει στους μπατσους πως ειπε ο DimChios να του βαλουν διπλασιο προστιμο γιατι ειναι μλκας και ζηταει και τα ρεστα απο πανω!

Ναι?

(εκτος αν ο "φιλος" σου εισαι εσυ, οποτε αλλαζει... )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Έχετε καταλάβει ότι αν ισχύει η βεβαίωση κλήσης επειδή απλώς "μας είδαν" να κάνουμε παράβαση, την έχουμε γ@μήσει;
    Όταν δηλαδή σε σταματάνε στο μπλόκο και σε γράφουμε επειδή "απλώς σε είδαν" δεν το κάνουν?

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    επειδη ειναι κατοχος επαγγελματικου διπλωματος το οποιο εχει ληξει αρκετο καιρο και δεν ξερει τι να κανει.

Να πεις στο παιδί να συμβουλευτεί δικηγόρο ΑΜΕΣΑ........εκτός αν τον λένε ΚΟΥΛΟΥΡΗ
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Όταν δηλαδή σε σταματάνε στο μπλόκο και σε γράφουμε επειδή "απλώς σε είδαν" δεν το κάνουν?
    Εκεί ο επικεφαλής μπάτσος έχει ανακριτικές δικαιοδοσίες.....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

ναι ρε Στεφανε,αλλα εκει εχεις κανει οποια παπαρια εχεις κανει και λυνεται η διαφορα επιτοπου με οποιονδηποτε τροπο ! (στη χαριζουνε,σε γραφουνε,σε συλλαμβανουνε,κ.λ.π)
    ασε που μπορεις να αρνηθεις την παραβαση και να ασκησεις τα νομιμα δικαιωματα σου.

σε αλλη περιπτωση,οποιου μπατσου του καθεται καποιος στον λαιμο του στελνει και ετεροχρονισμενα και χωρις τεκμηριωση μπουγιουρντι για οτιδηποτε!
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    A.. δεν έχει και δίπλωμα σε ισχύ..

Για ασφάλεια να ρωτήσουμε ή μπα; Όχι ότι έχει σημασία αφού δεν έχει δίπλωμα (σε ισχύ).
    Νοιωθεις καποια αναγκη να την "λες" σε αλλους; Αυτο σε γεμιζει σαν ανθρωπο; Ξερεις τι σημαινει επαγγελματικο διπλωμα; Ο ανθρωπος ειχε βγαλει επαγγελματικο διπλωμα, το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να ανανεωνεις καθε 5 χρονια ΑΛΛΑ δεν το χρησιμοποιησε ποτε. Δηλαδη ειχε δωσει καποια εξτρα πραγματα τοτε που το εδωσε, ΑΛΛΑ δεν το χρειαστηκε ποτε, μονο απλα επιβατικα οδηγει τοσα χρονια. Απλα λογο του οτι ειναι επαγγελματικο, πρεπει να ανανεωνετε καθε 5 χρονια, το οποιο επειδη δεν χρεισιμοιποιει ΚΑΚΟΣ δεν ανανεωσε. Ασφαλεια το αμαξι μια χαρα εχει.
    Ενταξει τωρα; Νοιωθεις καλυτερα; Σου λυθηκαν οι αποριες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ε ρε τι διαβαζουμε!

Ρε αγορι μου! ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ή ΟΧΙ?

Εχει δίπλωμα ή οχι?

ΑΣΦΑΛΕΙΑ?

Πες του να παει στο τμημα και να πει στους μπατσους πως ειπε ο DimChios να του βαλουν διπλασιο προστιμο γιατι ειναι μλκας και ζηταει και τα ρεστα απο πανω!

Ναι?

(εκτος αν ο "φιλος" σου εισαι εσυ, οποτε αλλαζει... )

Μ*****ς εισαι εσυ και φαινεσαι. Προσεχε πολυ πως μιλας φιλε. Ωραιο το φορουμ, που αφηνουν τετοια ποστ να υπαρχουν.
    Οσο αφορα το διπλωμα, κοιτα τι απαντησα στο φιλο πιο πανω. Ασφαλεια προφανως και ειχε, τι ειναι μ*****ς σαν και εσενα νομιζεις; Για κακη σου τυχει αυτος ο μ******ς δεν ειμαι εγω, συγνωμη αν σε στεναχωρησα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
    ναι ρε Στεφανε,αλλα εκει εχεις κανει οποια παπαρια εχεις κανει και λυνεται η διαφορα επιτοπου με οποιονδηποτε τροπο ! (στη χαριζουνε,σε γραφουνε,σε συλλαμβανουνε,κ.λ.π)
    ασε που μπορεις να αρνηθεις την παραβαση και να ασκησεις τα νομιμα δικαιωματα σου.

σε αλλη περιπτωση,οποιου μπατσου του καθεται καποιος στον λαιμο του στελνει και ετεροχρονισμενα και χωρις τεκμηριωση μπουγιουρντι για οτιδηποτε!
    Κι οι δικηγόροι ρε παλικάρι κλέφτες θα γίνουν;

Νοιωθεις καποια αναγκη να την "λες" σε αλλους;

Όχι
    Αυτο σε γεμιζει σαν ανθρωπο;

μπα..

Ξερεις τι σημαινει επαγγελματικο διπλωμα;
    Ναί
    Ο ανθρωπος ειχε βγαλει επαγγελματικο διπλωμα, το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να ανανεωνεις καθε 5 χρονια ΑΛΛΑ δεν το χρησιμοποιησε ποτε.
    φαίνεται να ξέρεις πολλά για τον "φιλο" σου
    Δηλαδη ειχε δωσει καποια εξτρα πραγματα τοτε που το εδωσε, ΑΛΛΑ δεν το χρειαστηκε ποτε, μονο απλα επιβατικα οδηγει τοσα χρονια.
    Μηχανολογία κλπ Κάτι ξέρουμε κι εμείς...
    Απλα λογο του οτι ειναι επαγγελματικο, πρεπει να ανανεωνετε καθε 5 χρονια, το οποιο επειδη δεν χρεισιμοιποιει ΚΑΚΟΣ δεν ανανεωσε. Ασφαλεια το αμαξι μια χαρα εχει.
    Α, με αυτοκίνητο το πέρασε το κόκκινο ε; Αν το πέρασε με κόκκινο δλδ..

@@ ασφάλεια εχει το αυτοκίνητο αν το οδηγεί κάποιος χωρίς δίπλωμα σε ισχύ. Κι αν σκότωνε κανεναν με 2κυκλο θα 'χαμε άλλα να λέμε τώρα. Σε κάλυψα;

Μ*****ς εισαι εσυ και φαινεσαι. Προσεχε πολυ πως μιλας φιλε. Ωραιο το φορουμ, που αφηνουν τετοια ποστ να υπαρχουν.
    Οσο αφορα το διπλωμα, κοιτα τι απαντησα στο φιλο πιο πανω. Ασφαλεια προφανως και ειχε, τι ειναι μ*****ς σαν και εσενα νομιζεις; Για κακη σου τυχει αυτος ο μ******ς δεν ειμαι εγω, συγνωμη αν σε στεναχωρησα.
    Νομίζω ότι περνάς μια δύσκολη μέρα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Νοιωθεις καποια αναγκη να την "λες" σε αλλους; Αυτο σε γεμιζει σαν ανθρωπο; Ξερεις τι σημαινει επαγγελματικο διπλωμα; Ο ανθρωπος ειχε βγαλει επαγγελματικο διπλωμα, το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να ανανεωνεις καθε 5 χρονια ΑΛΛΑ δεν το χρησιμοποιησε ποτε. Δηλαδη ειχε δωσει καποια εξτρα πραγματα τοτε που το εδωσε, ΑΛΛΑ δεν το χρειαστηκε ποτε, μονο απλα επιβατικα οδηγει τοσα χρονια. Απλα λογο του οτι ειναι επαγγελματικο, πρεπει να ανανεωνετε καθε 5 χρονια, το οποιο επειδη δεν χρεισιμοιποιει ΚΑΚΟΣ δεν ανανεωσε. Ασφαλεια το αμαξι μια χαρα εχει.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!

ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!

ΣΟΥ ΛΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ?????

Ψαρωσα τωρα!

Οσον αφορα το διπλωμα κοιτα ΕΣΥ τι σου απαντησα!
    ασφαλεια εχω! Μεχρι και προσωπικη! "Μπραβους" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για ΚΑΛΗ σου τυχη, μη μου τυχεις ΕΣΥ να περασεις κανενα κοκκινο με θυμα εμενα και εχω δυναμη να σηκωθω!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Όχι

μπα..

Ναί

φαίνεται να ξέρεις πολλά για τον "φιλο" σου

Μηχανολογία κλπ Κάτι ξέρουμε κι εμείς...

Α, με αυτοκίνητο το πέρασε το κόκκινο ε; Αν το πέρασε με κόκκινο δλδ..

@@ ασφάλεια εχει το αυτοκίνητο αν το οδηγεί κάποιος χωρίς δίπλωμα σε ισχύ. Κι αν σκότωνε κανεναν με 2κυκλο θα 'χαμε άλλα να λέμε τώρα. Σε κάλυψα;

Νομίζω ότι περνάς μια δύσκολη μέρα..
    -Και επειδη εισαι μηχανολογος γινεσαι ειδημων στο ΚΟΚ. Χμ, ενδιαφερον δεν το ηξερα αυτο.
    -Ναι με αυτοκινητο περασε οτι περασε, μιλησα ποτε για κατι αλλο;
    -Αυτο με την ασφαλεια δεν το ηξερα και σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.
    -Δεν περναω καμια δυσκολη μερα, αλλα δεν μου αρεσει να μου απευθυνονται με τετοιο τροπο. Ειχα την εντυπωση οτι στο συγκεκριμενο φορουμ απαγορευοντουσαν οι συγκεκριμενες λεξεις, μαλον εκανα λαθος.
    -Τωρα αυτο το υπονοουμενο σου με τρελενει. Να ημουν εγω αυτο το ατομο δεν θα ειχα κανενα προβλημα να το πω. Δεδομενου ομως οτι ειμαι 26 χρονων ΔΕΝ γινεται να εχω προλαβει να βγαλω επαγγελματικο διπλωμα, να περασουν 5 χρονια και να εχει ληξει 6 χρονια. Συγνωμη αλλα δεν βγανουν τα χρονια.

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήσεις δημοτικής αστυνομίας...
    από Aggelos_SV στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2014, 11:07
  2. Κλήσεις Δημοτικής Αστυνομίας
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2007, 22:59
  3. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2006, 08:19