Για τα πρωτα που λες συμφωνω 100% + παραβιαση STOP που για μενα ειναι απο τα πιο σημαντικα. Το συγκεκριμενο σημειο ΔΕΝ ειναι διασταυρωση, ειναι ενας πολυ κουλος δρομος, αλλα ειναι ευθεια οχι στροφη και δεν υπηρχε περιπτωση να παρει κανεναν παραμαζωμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και οδήγηση σε κατάσταση μπέκρας είναι οι δυο πιο σημαντικές παραβάσεις του ΚΟΚ κατ' εμέ.
Κόψιμο κώλου και βίτσα στ' αφτιά μπας και γλυτώσει κανένας από μας. Άσχετο για μένα τι οδηγεί ο παραβάτης (φορτηγό, αυτοκίνητο ή μοτό) είναι άκρως επικίνδυνος για τους άλλους χρήστες του δρόμου.
Παραδείγματα μπορώ να σου γράψω άπειρα. Οπότε το ύφος του Πρόεδρα είναι απολύτως δικαιολογημένο.
Τώρα όταν μας τύχει στραβή και μας τσιμπήσει κάποιος όλοι θα θέλαμε να τη γλυτώσουμε, απλά δέξου ότι το φιλαράκι σου ήταν τυχερό που απλά τον είδε μπάτσος και δεν πήρε κανέναν φουκαρά μαζί του. Τώρα μη μου πεις ότι σταμάτησε κι έλεγξε στη διασταύρωση και πέρασε με ασφάλεια γιατί δεν θα σε πιστέψω. Φουριόζος πρέπει να πέρασε εξ ου και το ότι ο μπάτσος ασχολήθηκε (σημείωσε αριθμό κυκλοφορίας).
Κατά τ' άλλα θέλουμε οι άλλοι να σέβονται τον ΚΟΚ αλλά εμείς δικαιούμαστε να τον παραβιάζουμε.
Φιλικά πάντα.
Εγω ΠΟΤΕ δεν εχω παραβιασει κοκκινο (τελευταια φορα ημουν 16 χρονων πριν 10 χρονια, με μηχανακι και με σταματησε ο αστυνομικος και χεστηκα πανω μου και απο τοτε εχω ψυχολογικα και τα φοβαμαι).
Παντως συμφωνω, σε περιπτωση που το εκανε να το πληρωσει. Απλα επειδη πολυ αμφιβαλω το τι εγινε ακριβως, γι'αυτο ψαχνω να δω τα δικαιωματα του παιδιου (οχι και τοσο παιδι αλλα τεσπα) και τι μπορει να κανει.