Δεν ειναι για καθημερινη οδηγηση αλλα για να ''παιξεις'' απο φαναρι σε φαναρι κανει μια χαρα![]()
Δεν ειναι για καθημερινη οδηγηση αλλα για να ''παιξεις'' απο φαναρι σε φαναρι κανει μια χαρα![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
και για τους αναβατες που κοιμηθηκαν επι της κηφισιαςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλά κάνεις.. Ως γνωστόν, τα φρένα είναι για τις αδερφές.![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και για τους αναβατες που κοιμηθηκαν επι της κηφισιας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είσαι μ@λάκας
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και για τους αναβατες που κοιμηθηκαν επι της κηφισιας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
γιατι ετσι μας αρεσειΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
είσαι μ@λάκας![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλα το να χρησιμοποιουμε συμπλεκτη δεν προκειται να μας "φαει"τοσο πολυ τους δισκους μην τρελενομαστε!Το θεμα ειναι πως τον χρησιμοποιουμε...Αν κανουμε κοντριτσες(ξεκινηματα) και σουζιτσες(συμπλεκταρισμα) σιγουρα θα επελθει φθορα πολυ πιο γρηγορα!Αλλα για ολες τις αλλες δουλειες και νορμαλ οδηγηση ας τον παταμε δεν μπηκε για ομορφια!Αρχικά δημιουργήθηκε από fkol k4
Δεν μπερδεύουμε τίποτα.
Δεν μιλάω για αγωνιστική οδήγηση, μιλάω για την καθημερινή χρήση της μοτοσυκλέτας μου και για το γεγονός ότι έχει πάνω από 35000 (τριάντα πέντε χιλιάδες) χιλιόμετρα από τη στιγμή που έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ συμπλέκτη στα ανεβάσματα, είτε πηγαίνω μέχρι το περίπτερο, είτε είμαι δικάβαλος είτε σε οποιαδήποτε διαδρομή και ρυθμό. Ο συμπλέκτης και το κιβώτιο της μοτοσυκλέτας μου είναι αυτά που φοράει από το 2004 που κατασκευάστηκε και δουλεύουν ακόμα άψογα.
Υ.Γ 76500 χλμ και ακομα με τα μαμα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ride(s) the wind of change...