Για ρίξε και μια ματιά στο παρακάτω βίντεο. Αν και ακραία η περίπτωση, είναι μια λύση.
http://www.youtube.com/watch?v=gsUgJ6tgzPk
Για ρίξε και μια ματιά στο παρακάτω βίντεο. Αν και ακραία η περίπτωση, είναι μια λύση.
http://www.youtube.com/watch?v=gsUgJ6tgzPk
ναι μεγαλε!τσιμπιδας.ολα τα κωλαμε λεω!παρτε κοσμε!λεφτα υπαρχουν
γεροξεκουτης
τυρογαλος αν το κανεις ετσι θα γελανε κ οι πετρες.πρωτον ενυσχυης τοπικα τη σωληνα κ ολα τα φορτια πεφτουν στον υπολοιπο σκελετο οποτε σπαει αλλου σχεδον αμεσως.ξεχασα να επισημανω οτι οταν κολαμε σκελετο χειμωνα κατω των 20 βαθμων θελει θερμικη κουβερτα,δηλαδη πρεπει το κολημα να κρυωση αργα πολυ αργα ουτως ωστε να μοιραστη το θερμικο σοκ ισοποσα σε ολο το σκελετο-δομη.μη ξεχναμε οτι ο σκελετος ειναι μια γεωδετικη κατασκευη προσφορα του εγγλεζου μπαρνευ γουωλης στην αεροπορικη βιομηχανια βλεπε κατασκευη HURRICANE HALIFAX .ετσι για την ιστορια!τιποτα αλλο θελετε να μαθετε?LESSON TZAMPE!
γεροξεκουτης
Νίκο, χίλια ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου και την σκέφτομαι σοβαρά.
Πρώτα όμως θα κάτσω πιο επισταμένα με το φως της ημέρας να ψάξω τον σκελετό καλά-καλά να δω αν θα βρω κάτι άλλο και να βεβαιωθώ ότι είναι και ίσιος (είπαμε, ψύλοι στ' αυτιά μου μπήκανε...) και μετά βλέπουμε....
![]()
![]()
Κωστής
υπάρχει ακόμη??περνάω από εκεί καθημερινά σχεδόν κ αργοπεθαίνει έχω την εντύπωση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Mπράβο Νίκο για τον εθελοντισμό σου.![]()
Απ'οτι κατάλαβα είσαι συγκολλητής στη "ζώνη" ?
πεθανε η ζωνη φιλε μου!τωρα για το σκελετο.αν προσεξης καλα εχει ρωγμες εκει πουναι κολημενος με απλη ηλεκτροκοληση κ απλα ηλεκτροδια απο κουλο μαστορα!αυτο εκανα το μεταλο μπουρδελο,αδυνατησε.body line ενα πραγμα.τωρα θελουν ολα τα κοληματα Ο Λ Α πουχουν κανει τα ξεφτερια κ κολημα με την απλη μεθοδο των 3 .για ναχεις σκελετο οπως ηταν μαμα!θελει δουλεια μικρε!αν ταφησης ετσι με τη πρωτη λακουβα διπλωσε σα τηγανιτα!αποψη μου παντα!αν θες στελνω ηλεκτροδια με το καραβι η με το ταχυδρομειο κ το κολας ροδο!ετσι απλα κ οικονομικα!
γεροξεκουτης
τη ζωνη τη γαμισε το σωματειο νταβατζηδων μεταλου κ το ΚΚΕ με τις μαλακισμενες απεργειες ανευ λογου κ αιτιας Π.Χ μας κλεψανε το γαλα απεργεια.ειναι κερατας ο μητσος απεργεια.δεν βαζης του σωματειου μαστορους-κοπριτες απεργεια κ πολλα αλλα καλα κ ωραια πραγματακια.με τη μονη διαφορα οι του σωματειου κ δουλευουν ολο το χρονο κ δεν τολμαη κανεις να τους διωξη κ ειταν οι πρωτοι που δουλεψαν με 8 ευρω την ωρα στα διυληστηρια ασπρωπυργου ενω στις συγκεντρωσεις διαλαλουσαν οτι ζητουν κ αυξηση κελεγες εσυ ο πικραμενος.να ρε το σωματιο σκιζετε για το μεροκαματο.παπαριες κ μεντολες.ο προεδρακος ειναι εμισθος στα ναυπηγεια ελευσινας+τη περνει πουναι προεδρος.ουγκαντα ταχουνε κανει ολα!φαντασου τι γινεται αλλου!
γεροξεκουτης
Για την κάτω ρωγμή στην περιοχή του stand θα συμφωνήσω ότι φταίει κουλάδι μάστορας, πέριξ της ρωγμής για την οποία ξεκίνησα το θέμα δεν έχει γίνει καμμία επέμβαση.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
πεθανε η ζωνη φιλε μου!τωρα για το σκελετο.αν προσεξης καλα εχει ρωγμες εκει πουναι κολημενος με απλη ηλεκτροκοληση κ απλα ηλεκτροδια απο κουλο μαστορα!αυτο εκανα το μεταλο μπουρδελο,αδυνατησε.body line ενα πραγμα.τωρα θελουν ολα τα κοληματα Ο Λ Α πουχουν κανει τα ξεφτερια κ κολημα με την απλη μεθοδο των 3 .για ναχεις σκελετο οπως ηταν μαμα!θελει δουλεια μικρε!αν ταφησης ετσι με τη πρωτη λακουβα διπλωσε σα τηγανιτα!αποψη μου παντα!αν θες στελνω ηλεκτροδια με το καραβι η με το ταχυδρομειο κ το κολας ροδο!ετσι απλα κ οικονομικα!
Εννοείται ότι δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι. Ή θα φτιαχτεί σωστά ο σκελετός ή παρατάω το project.
Τι εννοείς απλή μέθοδο των τριών στα κολλήματα;
Τι είδους ηλεκτρόδια είναι αυτά που λες; Mιλάμε ακόμα για MIG;
Κωστής
ηρεμαααααα τι τσ@ντες ειναι αυτες που βαζεις; δικο σου ειναι;
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
.το αλουμινιο κολιεται με ηλεκτροκοληση μονο που θελει πολυ ρευμα-αμπερ κ τους πολους αναποδα!αλλο?
αυτο με τους πολους αναποδα ισχυει για κανονικη ηλεκτροκοληση παραδοσιακη; και κολαει αλουμινιο;