εν τελη εμεις θα την κανουμε για λουτρακι 3 μοτορια καθως μας πιεζει ο χρονος λιγο και το χρημα επισης.καλο δρομο να εχετε και να περασετε beautifull!!!
εν τελη εμεις θα την κανουμε για λουτρακι 3 μοτορια καθως μας πιεζει ο χρονος λιγο και το χρημα επισης.καλο δρομο να εχετε και να περασετε beautifull!!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Καλημερες. Εχει τρομερη λιακαδα και αποτι φαινεται θα ειναι ετσι ολη η μερα. Τα λεμε στο περιπτερο. Καλη μας βολτα![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Καλημερες!Τα λεμε περιπτερο![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
καλημερες....θα τα πουμε στη καφετερια...καλο δρομο![]()
Έχει έρθει κανένας;;;
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Κοριτσια χιλια συγγνωμη που δεν εμφανιστηκα αλλα προεκυψε προβλημα με τον σκυλο μας και τον τρεχαμε στο κτηνιατρικο κεντρο στο Μαρκοπουλο. Ευτυχως ολα καλα. Και παλι συγγνωμη αν προκαλεσα αναστατωση, αλλα ηταν κατι επειγον και δεν προλαβα να ενημερωσω![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Καλά ήταν. Πολύ ωραίος καιρός. Από τους 7-8 που δήλωσαν συμμετοχή, στο περίπτερο βρεθήκαμε 4. *cough* αδερφές *cough*
@parachuter+φίλος: Ελπίζω να φτάσατε καλά και να μη με βρίζετε :P Ακολουθούσα γενικότερα, δε μου αρέσει να είμαι μπροστά. Καμιά 10ρια χλμ πριν το Λουτράκι (προς Αθήνα), μου έκαναν νόημα να περάσω μπροστά, πέρασα, άνοιξα κιόλας λίγο γιατί ακολουθούσε ωραιότατη δεξιά (:P), στρίβω, γυρνάω κεφάλι πίσω, άφαντοι και οι 2. Συνεχίζω στη ΛΕΑ με 90 χλμ/ώρα για κανά 2λεπτο, τίποτα. Σταματάω, περιμένω κανά 5λεπτο, τίποτα. Στην έξοδο προς Λουτράκι, ξανασταμάτησα, με πέρασαν καμιά 10ρια μηχανάκια, αλλά κανείς εκ των 2. Στην εθνική ήμασταν, δε μπορώ να καταλάβω που/πως χαθήκατε, αλλά νιώθω τύψεις τώρα. Τελικά γύρισα μόνος μου.
Life begins at 45°.
βρε ωραια φωτο εβαλες...![]()
καλησπερες κι απο εμενα....πριν λιγο φτασαμε....γυρω στα 500 χιλιομετρακια σημερα..καλα ηταν!χαχα...χαρηκα που γνωρισα τη παρεα σας και περιμενω τις επομενες εξορμησεις....Γιωργο μην αγχωνεσαι για τιποτα...απλα εγινε μπερδεμα....και μετα δηλαδη αργησαμε να παμε Λουτρακι γιατι τα καναμε μανταρα σε μια στροφη :smilea: εκει που περασες κι εκανες νοημα νομιζα πως ηταν εξοδος για εμας και χαιρετησες και εστριψα τελευταια στιγμη...γι'αυτο χαθηκαμε!χαχαχα
Παλι το ματι σου στην ξαθια την σερβιτορα πηγε ρε??Τι σου 'χω πει??!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe777
βρε ωραια φωτο εβαλες...![]()
![]()
![]()
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Όχι ρε, αφού σου είπα ότι θα σας δείξω. Νταξ, αφού φτάσατε οκ, απλά ανησύχησα και δεν υπήρχε τρόπος να γυρίσω πίσω. Και μετά σκεφτόμουν μήπως έτρεχα πολύ και με χάσατε και μετά με λέτε "μαλάκα" :PΑρχικά δημιουργήθηκε από parachuter
εκει που περασες κι εκανες νοημα νομιζα πως ηταν εξοδος για εμας και χαιρετησες και εστριψα τελευταια στιγμη...γι'αυτο χαθηκαμε!χαχαχα
Για να ξέρεις, πάντως, η έξοδος γράφει "Επίδαυρος/Λουτράκι" ^^
Life begins at 45°.
οχι φιλε.....δεν ετρεχες...ισα ισα πηγαινες και σιγα...κι εμεις δηλαδη αφου δε ξεραμε και το δρομο![]()