καλα χαλαρωστε ρε!!!το οτι δεν γουσταρω ακομη να παω στρατο σημαινει οτι εχω καποιο προβλημα η οτι ειμαι κοτα η ειμαι αδερφη η τελος παντων οτιδηποτε τετοιο??? χαλαραααα
και γαμω τις κρισεις εχετε...
πρωτον ουτε φοβαμαι(τι να φοβηθω αραγε μου λετε??χαχα)
δευτερον δεν θελω και μαλλον δεν θα μπορουσα να μπω στο δημοσιο
τριτον αυτο που θελω να κανω ουτως η αλλως δεν εχει να κανει με το αν ειμαι 22 η 24.καλυτερα μην σας πω εαν ειμαι 24.
τεταρτον ενταξει δεν ειπα οτι θα παρω και τρελοχαρτο απλα το εθιξα....διπλωμα γιοκ???ουτε καν Ι5!χχαχα
πεμπτον δεν εχω τρελα λεφτα καμια σχεση.απλα θα το παρω θα το κρατησω δυο χρονια και μετα θα παρω παλι καινουριο.πρεπει να εισαι ζαμπλουτος για να το κανεις αυτο???
σημειωση...δεν καπνιζω δεν πληρωνω σε κλαμπ δεν πηγαινω σε καφετεριες δεν πληρωνω σε συναυλιες........μονο μπιριτσες πληρωνουμε.γενικα δεν εχω πολλα πολλα εξοδα.
ντιλιβερι κανω και μαλιστα 4ωρο!!!
αντε ρε κυρια ΔΟΥΚΑ! :rotflmao::rotflmao:
λοιπον ακουσατε ακουσατε!!!!
πηγα σημερα στα στρατολογικα γραφεια.
ελεγα να τους παραμυθιασω με ψυχολογικους λογους οπως προτειναν οι περισσοτεροι.
αλλα οταν με ρωτησε για ποιο λογο θες παλι την αναβολη δε ξερω δε μου εβγαινε να τους πω λογο ψυολογικων λογων.
ο διαλογος.
μπλα μπλα μπλα
-ναι θελω να κανω ανακληση διακοπης.
-ναι γιατι??πρεπει να εχεις καποιο λογο.
-ναιε απλα δεν ειμαι για το στρατο τωρα.
-τι δεν εισαι?
-ε δεν ειμαι ακομα.
-εχεις τελειωσει καποια σχολη κατι.
-ναι ενα ιεκ.
-και για ποιο λογο να την διακοψεις παλι.
-ε θελω και να ξαναδωσω πανελληνιες.
-πηγαινε στον υποδιευθυντη να συμπληρωσεις μια υπευθυνη δηλωση.
παω την συμπληρωνω του λεω ενταξει?μου λεει ναι.του λεω δηλαδη δεν θα σκασει κανα χαρτι για στρατο??μου λεει ναι κανονικα αναβολη.ευχαριστω πολυ γεια σας.
![]()
![]()
![]()
χαμογελο ως τα αυτια.
πανευκολα το εκανα!χεχεχε
ευχαριστω για τις συμβουλες κι ας μην συμφωνουσα με καποιες! :wacko:![]()