Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να ακουσεις Στανίση να γλυκαθει τ' αυτι σου ρε άμουσε![]()
μλκ αν σοβαρα πιστευεις οτι μεγαλωσα με Στανιση και τα πετας ετσι για να γλιτωσεις την απαντηση σε αυτο που σε ρωτησα... τι να πω!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να ακουσεις Στανίση να γλυκαθει τ' αυτι σου ρε άμουσε![]()
μλκ αν σοβαρα πιστευεις οτι μεγαλωσα με Στανιση και τα πετας ετσι για να γλιτωσεις την απαντηση σε αυτο που σε ρωτησα... τι να πω!
![]()
Το μόνο που γουστάρω πραγματικά από blur είναι το εξής :
http://www.youtube.com/watch?v=ZIidi4haa70
Κρίμα που δε μπορώ να βρω το αυθεντικό τρέιλερ που πριν το Γουχου λέει ο Ρίκο την ατάκα
"Common you apes, do you wanna live forever?"
Ρε κόλλημα σήμερα με την Πακιστανίση !!!!!!!!!!![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
μητσο χωρις να δωσεις εκταση (ουτε εσυ, ουτε κανενας αλλος), οταν κανεις πλακα και σου τη λενε τραβας ζορι.οταν σου κανουν πλακα δεν τη δεχεσαι.προσεξε το.φιλικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ποιον να εννοείς....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
(ουτε εσυ, ουτε κανενας αλλος)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μητσο χωρις να δωσεις εκταση (ουτε εσυ, ουτε κανενας αλλος), οταν κανεις πλακα και σου τη λενε τραβας ζορι.οταν σου κανουν πλακα δεν τη δεχεσαι.προσεξε το.φιλικα.
![]()
με προκαλεις ρε συ να σου απαντησω τωρα, τι να "μη δωσω εκταση"!
![]()
αφου ειναι κουφος (κριμα με τετοια αυτια) προσπαθω να του τα ανοιξω!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τρολαρεις![]()
δεν ειναι εναςΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ποιον να εννοείς....
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
..............τρολαρεις![]()
απλα σου λεω κατι και σκεψου το.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
oι Aγγλιδες το εχουν καϋμο μετα του Stones και τους Beatles να βγαλουν ντε και καλα ενα super wow συγκροτημα... ειναι κατι σαν τις αποικιες ρε παιδι μου... τους εχει μεινει το χουϊ...
για αυτο κατα καιρους μας πρηζουν τα @@δια και πλασσαρουν ως μεσσιες του ροκ κατι Blur, Oasis, Arctic Monkeys, Suede, Razorlight κτλ-κτλ
(κατι μου λεει οτι ειναι πρασινοι απο τους U2 κιολας...)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
oι Aγγλιδες το εχουν καϋμο μετα του Stones και τους Beatles να βγαλουν ντε και καλα ενα super wow συγκροτημα... ειναι κατι σαν τις αποικιες ρε παιδι μου... τους εχει μεινει το χουϊ...
για αυτο κατα καιρους μας πρηζουν τα @@δια και πλασσαρουν ως μεσσιες του ροκ κατι Blur, Oasis, Arctic Monkeys, Suede, Razorlight κτλ-κτλ
(κατι μου λεει οτι ειναι πρασινοι απο τους U2 κιολας...)![]()
και
![]()
![]()
για το SIZE
και![]()
![]()
για τα υπολοιπα!
Μητσο, οπως ειπες και πιο πανω ειναι δικαιωμα του καθενος να ακουει οτι γουσταρει... ΑΛΛΑ οχι και νινο ο Damon Albarn ρε φιλε... ΕΛΕΟΣ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Απλα μη μας πασαρουν το καθε μλκισμενο (που διαφορα απο τον καθε Ελληνα "Νίνο" δεν εχει), σαν κατι σουπερουαουμηχεσω!
money cant buy me love !!!
Και οι ελληναρες το εχουν καημο μετα το χιωτη και το ζαμπετα να βγαλουν ισαξιους, αλλα στα "μπουζουκια" πλεον υπαρχουν κατι αδερφες με ξανθες ανταβγιες και ξυρισμενα κολαρακια που εχουν το θρασσος να πλασαρονται σαν λαικοι τραγουδιστες!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
Σημεια των καιρων φιλε μου...![]()
money cant buy me love !!!