λενε οτι δεν ειναι και απο τα πιο αθορυβα αλλα δεν πειραζει
KLE 400-XT 250.
Τι κρανος ειχες πριν ??ΣΕ ρωταω γιατι εγω εχω το x-spirit και αν ειναι πιο θορυβοδες να το διαγραψω απο τη λιστα!!!![]()
ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤ......ΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!
αν δεν το βαλεις μην το κανεις
δοκιμασα αρκετα κρανη με βαση τα λεφτα που ηθελα να δωσω
πηγα να δω κ ενα uvex το οποιο ηταν πραγματικα ευκαιρια, αλλα με πιεζε ελαχιστα στην κορυφη του κεφαλιου
κ ηθελε να μου το δωσει ο καφρος λεγοντας εεε ενταξει μωρε λιγο ειναι
σκεψου ολως αυτη την πιεση για 1 ωρα σου λεω, οχι παραπανω, σε χλμ πανω απο 100, να χεις κατι να σε παταει, γιατι με τον αερα θα επιδεινωνεται...
τελικα εβαλα ενα shoei qwest το οποιο εκατσε σαν σκουφι στην κεφαλα μου, ειχε την τελεια εφαρμογη,
αντιθετως με την τσεπη μου, που την ξεσκισε![]()
cb 600 hornet '05
οκ τοτε
cb 600 hornet '05
το περιμενω μες την βδομαδα ,εχει φτιαξει και ο καιρος και ειναι οτι πρεπει για βολτες.
KLE 400-XT 250.
το πηρα εχτες και ειναι super .μου εκατσε κουτι στο κεφαλι μου τελικα ,και μια πρωτη βολτα εχτες δεν με κουρασε καθολου ,μια χαρα για τα 100 ευρω που μου στοιχισε
KLE 400-XT 250.
KLE 400-XT 250.
αχρειαστο!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Να δηλώσω ότι αυτή η δεύτερη διάφανη αντιθαμβωτική ζελατίνα που έρχεται μαζί με το κράνος HJC FG-15 είναι αντιθαμβωτική.
Εντελώς όμως. Την έβαλα πριν κανά δυο μήνες και προσπαθώ να τη θολώσω με κάθε τρόπο αλλά δεν τα καταφέρνω. Με τίποτα.
Αν και εχει και υποδοχές για πινλοκ, άχρηστες μου φαίνονται. Σε τι συνθήκες θα το χρειαστεί άραγε;