OXI KAI SYGNOMH AN AYTO FANIKE.
PROSPATHW SAN HLEKTROLOGOS POU EIMAI NA DOSW TA FOTA MOU OPOU NOMIZW OTI XERW KAI MPORW. NA DOSW MIA LYSH STO FILO POU EXEI TO PROBLIMA. APO ESENA POU DEN XERW KAI DEN ME XEREIS DEN PERIMENA IRONIA...
KAI NA XEREIS POS H IMIMATHIA EINAI XIROTERH APO THN AMATHIAAAA....
NOMIZA POS TO FORUM EINAI GIANA LINOUME THEMATA KAI PROBLIMATA. KAI OXI GIA NA DOUME POS THA KANOUME REZILI AYTON POU GRAFEI THN GNOMH TOU? SOSTA?
Δεν ξέρω ρε συ Νίκο, ειλικρινά..
Πέραν της επαγγελματικής δεοντολογίας (μην βγάλουμε σκάρτο τον συνάδελφο) αυτό που μου την δίνει είναι ότι θα μπορούσε το παλικαρι να έχει πάει την μίζα του σε κάποιον που θα την "ξεμικάριζε" (έχω δει επαγγελματίες να λιμάρουν τα αυλάκια γιατί έτσι μάθαν από τον μαστρο-Μαθουσάλα όταν ήταν μούτσοι και να μην βάζουν ούτε γκρόβερ στην γείωση γιατί "που να ψαχνουν τώρα στον σταύλο τους" ..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεκτό και ανακαλώ πάρταυτα..
Δεκτό και εκτιμητέο, ειλικρινά..
Προσπάθησε να βάλεις μπροστά σου αυτά που έγραψες και με τον τρόπο που το έκανες, σαν να τα έγραφε κάποιος άλλος και πες μου τι θα έκανες..??
Όχι απαράιτητα γιατί αν είμαι ημιμαθής θα νομίσω ότι μπορώ να επισκευάσω την μίζα μου με αποτέλεσμα να την κάνω μ@υνί και θα έρθω στο μαγαζί σου να με σκίσεις (δικαίως)
Αν είμαι αμαθής απλά θα έρθω να με σκίσεις (αδίκως)
Πολύ σωστά νόμιζες... Το ρεζίλι που το είδες..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
EIMAI EPANW SE MIZES KAI DYNAMO AYTOKINITON APO TO 91. EIXA MASTORA DASKALO ME POLLA............ APO KATO TOY. H ARXH MOU EINAI DEN PETAW TIPOTA POU MPORW NA EPISKEBASW... MOU THN SPAN ATOMA POU KANOUN THN DOULEIA MONO GIA TA LEYTA. KAI TELOS DEN TO PAIZW EXIPNOS OPOU DEN XERW.
AYTOS EIMAI EGW KAI TA GRAFW AYTA GIATI OTAN THA APANTISW XANA SE ENA THEMA DEN THA TO KANW GIA PLAKA...
DEN EXEIS ADIKO SE AYTO POU LES GIA TA NEA (KAI KALA) SINERGIA... OMWS OLA TADAXTILA DEN EINAI IDIA....