Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Μεταφορά μηχανής στο εξωτερικό

Μέλος Το avatar του/της freco
    Τελικά τι έγινε?
    Έχω ελπίδες να μπω κι εγώ στη λίστα?
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Γειά χαρά,
    Φίλος έστειλε μηχανή στην Αγγλία πέρσυ τέλος καλοκαιριού. Δεν την αμπαλάρισε και ούτε έβγαλε τροχούς κ.λ.π. Την φορτώσανε σε φορτηγό από Θεσσ/νίκη. Έβαλε και μπαγκαζιέρες και άλλα συναφή μαζί. Το κόστος γύρω στα 350€. Άν θές να μάθω εταιρεία στείλε pm.
    Γειά χαρά και.. ετοίμασε το έδαφος για κύμα μεταναστών...

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Παιδιά γεια χαρά και απο εμένα, απο Σεπτέμβρη φεύγω μόνιμα για Αγγλία, λοιπόν αναρωτιέμαι τι θα κάνω με την μηχανή(ΒMW funduro) εδω Ελλάδα.
    H πρώτη σκέψη ήταν να την στείλω Αγγλία με μια μεταφορική , εδώ θα ήθελα την βοήθεια όσον το έχουν επιχειρήσει ώστε να μου δώσουν πληροφορίες και τυχόν καταστάσεις που θα πρέπει να αποφύγω. Το δευτερο σενάριο ήταν να πουλήσω την μηχανή εδώ και να αγοράσω κάτι παρόμοιο εκει, αυτό ακούγεται καλή λύση καθώς δεν ξέρω (και εδώ θα ήθελα επισης πληροφορίες) τι διαδικασία και τι κόστος μπορεί να έχει για να βγάλω Αγγλικές πινακίδες , τέλη κυκλοφορίες κτλ.

Τα φωτα σας παιδια!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alchimistis Προβολή μηνύματος
    Παιδιά γεια χαρά και απο εμένα, απο Σεπτέμβρη φεύγω μόνιμα για Αγγλία, λοιπόν αναρωτιέμαι τι θα κάνω με την μηχανή(ΒMW funduro) εδω Ελλάδα.
    H πρώτη σκέψη ήταν να την στείλω Αγγλία με μια μεταφορική , εδώ θα ήθελα την βοήθεια όσον το έχουν επιχειρήσει ώστε να μου δώσουν πληροφορίες και τυχόν καταστάσεις που θα πρέπει να αποφύγω. Το δευτερο σενάριο ήταν να πουλήσω την μηχανή εδώ και να αγοράσω κάτι παρόμοιο εκει, αυτό ακούγεται καλή λύση καθώς δεν ξέρω (και εδώ θα ήθελα επισης πληροφορίες) τι διαδικασία και τι κόστος μπορεί να έχει για να βγάλω Αγγλικές πινακίδες , τέλη κυκλοφορίες κτλ.

Τα φωτα σας παιδια!
    Και γιατι να μη το ανεβασεις οδικως και να το εχεις εκει με Ελληνικές πινακίδες?

Απο την αλλη στην Αγγλια On-Off??? xmmm

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Να ανέβει οδικώς δεν παίζει σαν σενάριο λόγω κόστους , όσον αφορά τα on-off για Αγγλία τι εννοείς ;

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alchimistis Προβολή μηνύματος
    Να ανέβει οδικώς δεν παίζει σαν σενάριο λόγω κόστους , όσον αφορά τα on-off για Αγγλία τι εννοείς ;
    Εκει οι δρομοι τους (ακομα και οι B roads) προδιαθέτουν για στριψιμο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Και γιατι να μη το ανεβασεις οδικως και να το εχεις εκει με Ελληνικές πινακίδες?

Όντως Λευτέρη είναι μεγάλη διαφορά τα έξοδα (εξαιρείς το fun to ride). Από φίλο που το κοιτάει να στείλει επάνω ένα Adventure, η μεταφορική θέλει κοντά στα 350 ευρωπαικά, ενώ για να το πας οδικώς θέλει πολύ περισσότερα (βενζίνες, διόδια, έξοδα αναβάτη, μία τουλάχιστον διανυκτέρευση κτλ κτλ).
    Για τις ελληνικές πινακίδες εκεί μετά πραγματικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερα, ειδικά όταν μιλάμε για long term διαμονή.
    Quod me nutrit... me destruit.....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Γιατί δεν μπορείς δια βίου να έχεις Ελληνικές εκεί, θα πρέπει να έχει τοπική ασφάλεια και να περνάει ΜΟΤ (ΚΤΕΟ).

Κι εκεί οι νόμοι δουλεύουν.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Για τις ελληνικές πινακίδες εκεί μετά πραγματικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερα, ειδικά όταν μιλάμε για long term διαμονή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Γιατί δεν μπορείς δια βίου να έχεις Ελληνικές εκεί, θα πρέπει να έχει τοπική ασφάλεια και να περνάει ΜΟΤ (ΚΤΕΟ).

Κι εκεί οι νόμοι δουλεύουν.
    Όλα γίνονται ρε παίδες (προσωπική εμπειρία με κάρο), οχι 100% νομιμα αλλα γίνονται.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Όλα γίνονται ρε παίδες (προσωπική εμπειρία με κάρο), οχι 100% νομιμα αλλα γίνονται.
    Δεν ήταν απαραίτητη η διευκρίνηση....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καλά οκ, κανονήσου με τον ασφαλιστή σου και πέστου να σου βγάλει ασφάλεια για ένα χρόνο μαζί με πράσινη κάρτα,μόλις λήξη ξαναπέστου να κάνει το ίδιο και συνεχίζεις έτσι (δεν αναφέρεις ότι πας μόνιμα στο εξωτερικό για κανένα λόγω και η ασφάλεια σε καλύπτει κανονικά διότι κανένας δεν ξέρει πότε πήγες ταξίδι στο εξωτερικό και τούμπαλιν) το ίδιο για όσο πάει.Από την άλλη λογική πλευρά αγόρασε ένα moto εκεί ειδικά το συγκεκριμένο που θέλεις να ανεβάσεις στην Αγγλία υπάρχει τσάμπα όπως επίσης και πάρα πολλά καλά μεταχειρισμένα (προσοχή όμως γιατί ρίχνουν αλάτι στον δρόμο και εάν δεν το πλένεις επιτόπου μετά την βόλτα υπάρχει θέμα).Άμα δεν έχει φράγκα μπακουί που λένε περίμενε λίγο γιατί άμα τα κάνεις όλα όπως πρέπει (350 μεταφορά από ελλάδα, ασφάλεια εκεί (θα έχεις θέμα με χαρτούρα) και ΜΟΤ) βάλτου φωτιά τώρα και φύγε γρήγορα για έξω.

Γράψε που πας έζησα τρία χρόνια Manchester και έχω ταξιδέψεις αρκετά στο εξωτερικό

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Μεταφορά μηχανής στο εξωτερικό.
    από Sha_Mat στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2016, 09:40
  2. Ψαχνω για μεταφορα μηχανης απο το εξωτερικο στην Ελλαδα
    από Xrider στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2011, 15:15
  3. Μεταφορά μηχανής στο εξωτερικό
    από mixalakis στο forum Off topic