Να πω και εγω τη δικια μου ιστορια, μην ανοιγω αλλο thread...
Πρεπει να ηταν το 97...την εποχη που διναμε πανελληνιες(καλοκαιρακι)
Ειχαμε φτασει στο σχολειο νωριτερα, και εκει που καθομαστε μου λεει ενας φιλος -- παμε μια βολτα κοντα με το παπι τωρα που το εστρωσα?
--Και δεν παμε, (του λεω εγω)
Ξεκιναμε και για κακη μου τυχη, δεν παιρνω το δικο μου παπι και παμε δικαβαλο με το δικο του...(c50 honda 12v που ειχε γινει 72!)
Εκει που ειχαμε πιασει σε μια ευθεια την ''μεγαλη'' ταχυτητα των 75-80 χλμ. μπροστα ηταν ενα datsun αγροτικο και ειχε βγαλει φλας για να στριψει αριστερα. Φρεναρει που λετε ο μπαρμπας και περιμενει να περασει απο το αντιθετο ρευμα ενα αμαξι που ερχοταν, για να περασει και μετα αυτος με την σειρα του...
Ελα ομως που ηταν μερα μεσημερι και ο φιλος δεν ειδε το φλας και ξαφνικα βλεπει το αγροτικο να σταματαει μπροστα...
Απο την μια το αμαξι που ερχοταν, απο την αλλη παρκαρισμενα αυτοκινητα, τι να κανει και αυτος, πλακωνεται στα φρενα και παμε φρεναριστοι και κολλαμε στην καροτσα του αγροτικου...!!! Με την φορα που ειχαμε ομως μπηκαμε στην κυριολεξια μεσα στην καροτσα!!!
Ακομα το θυμαμαι και γελαω...! Απιστευτο το οτι την γλυτωσαμε με κατι γρατσουνιες μονο και με ενα στραβο πιρουνι στο παπι!!!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...