Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
+599
Εχω τα Carbosix για χειμωνα. Μεχρι να "σπασει" το δερμα ηταν λιγο αβολα, αλλα πλεον ουτε που τα καταλαβαινω.
Κοιταγα και εγω τα Penta αλλα επειδη ηξερα οτι θα τα ειχα και καθημερινα τα γαντια μου φανηκαν υπερβολικα ισως. Τα CarboSix τα πετυχα ebay απο Ιταλια, προηγουμενης χρονιας μοντελο (ελαφρως διαφορετικα χρωματα δηλαδη καμμια αλλη διαφορα) γυρω στα 140ε αν θυμαμαι καλα
Θα τα επαιρνα και στην κοντη εκδοση C6 Coupe για καλοκαιρι αλλα δεν ειναι διατρητα οποτε θα κατευθυνθω προς RaceVent Coupe μαλλον.
C6
RV
Τα πρωτα μου γαντια ηταν τα Strada επισης Spidi τα οποια μετα απο 6 χρονια σκληρης χρησης (καθημερινη μετακινηση, ταξιδια, πιστα, delivery και ενα τρακαρισμα/πτωση) αρχισαν να δειχνουν σημαδια κοπωσης με τη μορφη τρυπας στην ακρη του ενος αντιχειρα. Διατρητα, αρκετα καλες προστασιες, καλο all around γαντακι. Τα ειχα παρει απο το μοτομαρκετ γυρω στα 70ε - τα λεφτα του τα εβγαλε με το παραπανω
Silence in the studio!
Strada
Εχω και τα Jab-r για προχειρα το καλοκαιρι αλλα δε τα πολυεμπιστευομαι κ θα παρω ενα φουλ δερματινο μεν - κοντο διατρητο δε για το καλοκαιρι
edit - εχω και τα Clover που εστελνε δωρο το bikersbargains.co.uk οταν μου'στειλε τις Sidi μου αλλα το'χω μονο για ταξιδια με πολυυυυ κρυο ή/και βροχη - δε θα'λεγα οτι εχουν καποια ιδιαιτερη προστασια...
Silence in the studio!