Επισήμως είστε τα πρότυπα μου..... Εμένα η μάνα μου απλά θα με αποκλείρωνε...
Επισήμως είστε τα πρότυπα μου..... Εμένα η μάνα μου απλά θα με αποκλείρωνε...
Κι έλεγα τους άλλους τρελούς...
Εύγε ρε boy!!! Πολύ καλή δουλειά και φουλ τρέλα!!!
![]()
Θοδωρή.
Μην το ΄βαζεις κάτω πες ''εεεεεε να μωρέ ένα μικρό παπακι θα είναι,σε μια γωνίτσα δεν θα ενοχλεί καθόλου''
Το πρόβλημα είναι αμα έρθει κανένας φίλος ή κανένας συγγενής και πει ''τι το θες μωρέ αυτό τώρα,είναι παλιό,είναι σκουριασμένο,παλιοσίδερα κλπ κλπ''
Τι να κάνουμε αυτή είναι η τρέλα μας![]()
η πλακα θα ειναι να σε βλεπουν οι αλλοι στην Πολικατικια να ανεβαζεις πανω μηχανακια χαχαχαχχ
Ωραιος!! keep Posting!
ORGIA!!!!!
Αυτά είναι! Να κοιμάσαι αγκαλιά με το μηχανάκι! Περιμένουμε τη συνέχεια...
Κωστής
εξαιρετίκη δουλεία!
φίλε μου να σε ρωτήσω με ποιό τροπο το εβαψές και έγινε τοσο καλο?
γιατι να μην κανεις το διχρονο 80αρι???????? πιτσιρικος πριν καμια 13αρα χρονια περναγα τα κρυφτον και τα αστρα με το pw μου. στα 100μ ε? χαχαχχαα παντως απο τραβηγμα δνε θα ειχεςξανα θεμα.. και θα τανε και γερο. τα σιχαινομαι τα κινεζικα..
Yπάρχει ήδη ένα v80 μοτερ σπασμένο,ήθελα να γλυτώσω από το λάδι (την κάπνα στην πλάτη),τα καντήλια(φώτα) 6volt το βράδυ.
Για να έβαζα ένα honda καινούργιο μοτέρ ήθελα πολλά λεφτά, και γώ τα σιχαίνομαι αλλά παραπανώ από τα μισά στην αθήνα είναι κινέζικα,
ξεκόλα σε λίγο η φερραρι θα φτιάχνεται στην κίνα.Ήθελα χωρίς πολλά λεφτά η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη (να γίνεται ξανά v50)
εγω πηρα μοτερ ν80 απο παλιατζη τζαμπα. εκανα ρεκτιφιε κι εβαλα καινουριο πιστονι και δουλευει αψογα. ολα κινεζικαειναι. αλλα πανε σε καναν μαστορα να πιεις καφε να δεις τι βγαζουν τα κινεζικα..![]()