Ο τύπος είναι πολύ έξυπνος και μάγκας και χρησιμοποιεί πολύ ωραία αυτό που λέτε "ιεροσυλία" για να προβάλει την δουλειά του και να κονομήσει.
Ο τύπος είναι πολύ έξυπνος και μάγκας και χρησιμοποιεί πολύ ωραία αυτό που λέτε "ιεροσυλία" για να προβάλει την δουλειά του και να κονομήσει.
@spyrakos35
ακόμα κι αν σου έριχνα γύρους με το hello kitty πάλι θα ήμουν μαλάκας γιατί θα είχα ένα βγάλει τη διαστροφή μου πάνω του.
επίσης, ο παραλληλισμός με το σαβουρογάμη και το μοντέλο είναι άκυρο.
φαίνεται σαν όλοι όσοι αντιπαθούμε αυτό που έκανε έχουμε κόμπλεξ κατωτερότητας επειδή αυτός έχει τρια συλλεκτικά
μηχανάκια και κάνει ότι θέλει ενώ εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε οπότε τον ζηλεύουμε.
-άμα είχε καταστρέψει το desmo και το ξανάφταιχνε σαν streetracker θα το καταλάβαινα
-άμα το είχε το desmo για την καφετέρια θα το καταλάβαινα
-άμα είχε το desmo και του έχωνε κι άλλα καλούδια κατευθείαν από motogp θα το καταλάβαινα.
-άμα το είχε για εκδρομές πάλι θα το καταλάβαινα.
αλλά άμα το έβαζε μπαγκαζιέρα ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ αυτό δεν το καταλαβαίνω.
@stefanos
Υπάρχουν πολλοί βελτιωτές που έχουν πάρει οχήματα που λες "αυτό δεν θέλει τίποτα άλλο" και έχουν βγάλει διαμάντια
γιατί πήραν το τέλειο, έβαλαν κάτω την εμπειρία και την δημιουργικότητά τους και το τέλειο το έκαναν αριστούργημα.
και κάνουν και διαφήμιση και έχουν κύρος και τα φράγκα έρχονται αβέρτα
Υπάρχουν και χειρότερα. Κάποιοι αγοράζουν τρανσαλπ, κάποιοι τη βρίσκουν με τενερε, μερικοί θα αγοράσουν το nx700 (ή όπως λέγεται τεσπα), ενώ άλλοι οδηγούν ακόμα αφρικα.
Αν είχα 2 φεραρι στο γκαράζ και τη δυνατότητα να πάρω άλλες 10 θα έπαιρνα και μια 3η και θα τις κρεμούσα κουδούνια για να κάνω την πλάκα μου.
Ή θα την έκανα datsun look και θα τη φόρτωνα πατάτες.
Την πλάκα του κάνει και ο τύπος ή πειραματίζεται. Αν το βαρεθεί θα το πετάξει και θα φτιάξει κάτι άλλο.
Ωραία ξέχνα από τι προέρχεται αυτό που έφτιαξε και πες μου. Θα ήθελες να το οδηγήσεις?
Sent from me using a computer.
@ Ζευκας.
Το διατύπωσες πολύ ωραία, ο τύπος έφτιαξε ένα αριστούργημα (για το γούστο του και το κοινό του).
αμα το οδηγουσε, παιζει και να πεταγε το τουονο στον γκρεμο...
:rotflmao::rotflmao:
Και εμένα μΕ αρεσει αλλα εγω εχω λόξα με το κατσαβίδιασμα...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
νόμιζα οτι και το ντέσμο και οι μοντέλες είναι μουν@ρες.....
πέρα από την πλάκα, ναι, πιστεύω οταν κάποιοι είναι τόσο επικριτικοί σε τέτοιου είδους θέματα, βγάζουν μια ζήλεια και ενα κόμπλεξ.... ίσως χωρίς να το καταλαβαίνουν..... σαν τα τσιουάουα που πάνε και γαβγίζουν στα πιτμπουλ ενα πράμα....
δεν θα ήθελα να το πάρεις προσωπικά έτσι? καμμία τέτοια διάθεση.....![]()