Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Να κατέβω από το μηχανάκι για να μου βάλει βενζίνη;

Και σε εμένα στην Ελ Αλαμειν στην Νέα Ιωνία σε Shell για πρώτη φορά μου είπαν να κατέβω για να μου βάλουνε βενζίνη.. Ομολογώ ότι ξενέρωσα επειδή απλά δεν είχα συνηθίσει σε τέτοιες διαδικασίες.. από εκεί και πέρα ότι είναι για θέμα ασφάλειας καλό είναι... Επειδή αναφέρθηκε από πάνω ομολογώ ότι και εμένα μια φορά έτυχε να με κάνουν μπάνιο με την μάνικα.. Κάτι που σαφώς δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμουν πάνω. Πάνω από όλα νομίζω ότι παίζει ρόλο ο τρόπος που σου το ζητάνε τώρα αν έρθει ο άλλος και μου πεί "κατέβα από τη μηχανή ξερά, θα του πώ να πα να μ@μηθεί...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Ναι αλλά αν έχεις τη μηχανή στο πλάγιο σταντ πώς μπορείς να φουλάρεις;
    Γεμίζεις όσο πάρει πλαγιασμένη;
    Την κρατάς όρθια με το χέρι ώστε να γεμίζει τέρμα; Και μετά πώς κλείνεις το καπάκι;

Επίσης όταν κατεβαίνουμε από την μηχανή αποφορτιζόμαστε ε; Και τα παπούτσια, τα βγάζουμε κι αυτά; :S
    Ή πιάνουμε κανά αλιξικέραυνο για να κάνει τζιζ;

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Επίσης όταν κατεβαίνουμε από την μηχανή αποφορτιζόμαστε ε; Και τα παπούτσια, τα βγάζουμε κι αυτά; :S
    Ή πιάνουμε κανά αλιξικέραυνο για να κάνει τζιζ;
    Aν θεωρείς ότι είσαι τόσο "αέρινος" και δεν πατάς κάτω με τα παπούτσια κάνε ένα απλό τέστ με το αυτοκινητό σου.Δεν είναι λίγες οι φορές πιστεύω που θα σε έχει κάνει τζίζ ο στατικός ηλεκτρισμός βγαίνοντας η μπαίνοντας στο αμάξι....εκεί δεν τα φοράμε τα παπουτσάκια μας?
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος
    Την επομένη φορά που θα πάτε να ζητήσετε δουλειά, για λόγους ασφαλείας, να ζητάτε από τον υποψήφιο εργοδότη σας, ασφαλιστική ενημερότητα, Ε1, Ε9, πιστοποιητικό περί μη πτώχευσης, πιστοποιητικό ασφάλειας των χωρών εργασίας, βεβαίωση κτεο για το μηχανάκι που σας δίνει να καβαλάτε, πιστοποιητικό μέτρησης ακτινοβολίας στους χώρους εντός γραφείου, πιστοποιητικό ορίων νέφους στους δρόμους που σας στέλνει για δουλειά και όσα άλλα σκεφτείτε

Γιατί ρε μπαγάσηδες, αυτό το θέμα με την ασφάλεια όλο μονόπαντα παίζει

Να οργανωθούμε και λίγο ε, γιατί έχουμε φάει τα τελευταία 2-3 χρόνια πολλούς και δεν ρίξαμε κανέναν, που λέει και το ανέκδοτο ε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Μα θα αποφορτιστείς γιατί θα πιάσεις κάποιο μέταλλο (γειωμένο ή μη) με το χέρι σου, και οχι γιατι θα πατήσεις κάτω.
    Οι σόλες σου είναι μονωτές.. Με το να κατέβεις κάτω λοιπόν τί κερδίζεις;
    Οι αναθυμιάσεις οκ, το άλλο αν πιασει φωτια να μπορεσεις να φυγεις ας πουμε παλι οκ.

Εγω έχω να προτίνω ένα άλλο μέτρο ασφάλειας για τα πρατήρια, και ας τηρήσουν πρωτα αυτο και μετά πάμε και στα υπόλοιπα.
    Να σταματήσουν να τραβάνε τζούρες στα κρυφά.
    Κρατάνε το τσιγάρο μέσα στη χούφτα τους για να μην φαίνεται, και φυσάνε τον καπνό δεξιά κι αριστερά για να μην φανεί

Από την άλλη βέβαια, τι να κατέβεις τι να μη κατέβεις....

Έζησα σκηνικό που έβαζα βενζίνη στο τύπο, ο οποίος για να δει πόσο χώρο είχε στο τεπόζιτο ακόμη, άναψε τον αναπτήρα.

Πρέπει να πονάει ακόμα.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Από την άλλη βέβαια, τι να κατέβεις τι να μη κατέβεις....

Έζησα σκηνικό που έβαζα βενζίνη στο τύπο, ο οποίος για να δει πόσο χώρο είχε στο τεπόζιτο ακόμη, άναψε τον αναπτήρα.

Πρέπει να πονάει ακόμα.

τι έκανε;
    και πιο το αποτέλεσμα;
    φρύδια έχει;

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    παντως σχετικα με αυτο που λετε περι στατικου ηλεκτρισμου, η μεγαλη πλακα ειναι οταν η αποφορτιση γινεται στο χερι του ταμια των διοδιων!!!

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    νομίζω ότι το κατέβασμα από τη μηχανή και η έξοδος από το αυτοκίνητο, έχει νόημα στην περίπτωση που βάζουμε βενζίνη μόνοι μας, όχι όταν μας βάζει ο υπάλληλος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    παντως σχετικα με αυτο που λετε περι στατικου ηλεκτρισμου, η μεγαλη πλακα ειναι οταν η αποφορτιση γινεται στο χερι του ταμια των διοδιων!!!
    χαχαχαχαχα έλιωσα!
    Όπως και να έχει όταν μου λέει κάποιος είναι θέμα ασφαλείας το σκέφτομαι διπλά. Μία φορά θα γίνει
    Για παρόμοιους λόγους σε μία Shell δεν μου γέμιζαν με βενζίνη ένα μπουκάλι πλαστικό να πάω να βάλω στο μηχανάκι που είχα μείνει.
    Δεν δίνουμε βενζίνη έτσι ΤΕΛΟΣ :P Αν θέλετε σε μπιτόνι και αυτό να το αγοράσετε δεν τα δανείζουμε.

το βλεπω λογικο το ξεφορτωμα, ευλεκτα υλικα ,.......αλλα αν εχεις μωρα παιδια δεμενα στα καθισματα ?? υπαρχει καποιος που το εκανε??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    τι έκανε;
    και πιο το αποτέλεσμα;
    φρύδια έχει;
    Αν δεν είχε δεν θα είχα ούτε εγώ

Δεν παίρνει και τόσο εύκολα, αν πχ ρίξεις μέσα στο τεπόζιτο ένα σπίρτο, είναι πολύ πιθανό να σβήσει.

ENTIT!!!! ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑ!!!!!

Αλλιώς θα θρηνούσαμε θύματα καθημερινά με τις μλκς που γίνονται στα βενζινάδικα.
    Αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και είναι να μη σου κάτσει.
    Γιατί αν σου κάτσει...

...http://www.youtube.com/watch?v=0Y1sPUxybw4

http://www.youtube.com/watch?feature...v=8wiUBCMdO7Y#!

Σεβαστειτε τους κανονες ασφαλειας παιδες.
    Δεν εχουν γινει τυχαια για ενα τοσο σοβαρο θεμα.
    Δεν παιζουν με αυτα,κανεις δε θα ηθελε να βρισκεται στη θεση του.
    Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 14:32
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2007, 11:23
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 18:51
  4. Το απολυτο μηχανακι για να φαινεστε το βραδυ!
    από AFTER στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2006, 08:59
  5. ο Καψης θελει να φυγει απο το λιμανι
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 00:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας