Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΕΝΤΟΥΡΟ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από marios8 Προβολή μηνύματος
    Όχι δεν έχει Νέα Σμύρνη . Pulp σήμερα
    Λεω να ερθω με τον Αετοματη

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Νέο μέλος
    Τι γνωμη εχετε για την ALPINESTAR TECH 10????

Σήμερα πέρασα από Τζορτό και colori.
    Me ;aresan oi Crossfire. Δεμένη μπότα και ωραία. Αρχική τιμή 350 γιούρια. Με αγωνιστική πέφτει κάτω απο 300. Γαμάτη τιμή για την συγκεκριμένη μπότα και μιά ματιά που εριξα στο νετ σε Αγγλία και ΗΠΑ παρόμοια τιμή και ίσως και φτηνότερη.
    Οι OXTAR TCX PRO2.1 όπως λέγεται η καλή μπότα τους δεν φτάνει κατά την γνώμη μου την SIDI εκτός από την τιμή: 375 γιούρια και με 325 η καλλίτερη τιμή που μου έκανε. Και νούμερο μέχρι 46.
    Μέχρι στιγμής κλινω προς SIDI μεριά.
    Θα πάω να δώ και την GAERNE SG10 μοντέλ 12 αύριο αν μπορέσω και να συγκρίνω και να αποφασίσω.
    ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από isaakzx9r Προβολή μηνύματος
    Τι γνωμη εχετε για την ALPINESTAR TECH 10????
    Πολύ καλή μπότα αλλά κάνει περισσότερο για motocross. Είναι πολύ πιό άκαμπτη από τις άλλες που αναφέρουμε πιό πάνω.

Α και ο πωλητής μου είπε ότι προτείνεται η CROSSFIRE μόνο με kneebrace επώνυμο. Για απλή επιγονατίδα προτείνετι η charger με αρχική τιμή 300 κα ιαγωνιστική γύρω στα 250 €
    ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!

Νέο μέλος
    Εγω βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο τις crossfire στο 2τροχο της Πατρας 295 ευρω.και μαλλον απο εβδομαδα ειπα να τις παραγγειλω.Τωρα αυτο με τις επιγονατιδες που σνεφερες με μπερδεψε αρκετα μπορω μα πω.Εγω πηρα ενα ζευγαρι fox με κλειδωση.Δεν κανουν δηλαδη με τις crossfire??Για ποιο λογο;;;

η sidi crossfire ειναι η καλυτερη μποτα που παιζει στην αγορα σε κινητικοτητα αστραγαλου, λειτουργιας αρθρωσης και αισθηση

mitso_ktm ο πωλητης που σου ειπε crossfire μονο με kneebrace, και κλασικη επιγονατιδα μονο με την changer ειναι μαλλον ασχετος.. το kneebrace δεν εχει να κανει με την μποτα, το kneebrace προτεινετε κυριως σε μετατραυματικες και μεταχειρουργικες καταστασεις και εκει μπορει να σωσει το γονατο, σε καποιες περιπτωσεις ομως εχει σωσει γονατο αλλα εσπασε μηρο..
    η crossfire με τις απλες μονοκοματες επιγονατιδες που τις φοραω δουλευει αψογα, και με εχει σωσει σε πολλες πτωσεις χωρις να παθω τιποτα στα γονατα, εκτος απο κατι ψιλομελανιες πανω απο τα γονατα απο τα σφουγαρακια των επιγονατιδων που ειναι φυσιολογικες αν η πτωση ειναι με γερη..
    απο απλες επιγονατιδες οι καλυτερες ειναι οι κλασσικες μονοκοματες μεσα απο την μποτα χωρις αρθρωση, γιατι στην πτωση μοιραζετε το χτυπημα καλυτερα σε ολο το συστημα απο γονατο μεχρι μποτα που ειναι 'κλειδωμενο' και μονοκαματο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nibo Προβολή μηνύματος
    η sidi crossfire ειναι η καλυτερη μποτα που παιζει στην αγορα σε κινητικοτητα αστραγαλου, λειτουργιας αρθρωσης και αισθηση

mitso_ktm ο πωλητης που σου ειπε crossfire μονο με kneebrace, και κλασικη επιγονατιδα μονο με την changer ειναι μαλλον ασχετος.. το kneebrace δεν εχει να κανει με την μποτα, το kneebrace προτεινετε κυριως σε μετατραυματικες και μεταχειρουργικες καταστασεις και εκει μπορει να σωσει το γονατο, σε καποιες περιπτωσεις ομως εχει σωσει γονατο αλλα εσπασε μηρο..
    η crossfire με τις απλες μονοκοματες επιγονατιδες που τις φοραω δουλευει αψογα, και με εχει σωσει σε πολλες πτωσεις χωρις να παθω τιποτα στα γονατα, εκτος απο κατι ψιλομελανιες πανω απο τα γονατα απο τα σφουγαρακια των επιγονατιδων που ειναι φυσιολογικες αν η πτωση ειναι με γερη..
    απο απλες επιγονατιδες οι καλυτερες ειναι οι κλασσικες μονοκοματες μεσα απο την μποτα χωρις αρθρωση, γιατι στην πτωση μοιραζετε το χτυπημα καλυτερα σε ολο το συστημα απο γονατο μεχρι μποτα που ειναι 'κλειδωμενο' και μονοκαματο
    Βλακεια ειπε οντως ο πωλητης γιατι τα knee brace φοριουνται και χωρις μπότες δεν είναι φτιαγμενα μονο για motocross enduro..αλλα και για ποδηλατο snowboard ktl.. απο εκει και πέρα αυτά που λένε διάφοροι οτι αμα τα φορας υπάρχει πιθανοτητα να τραυματίσεις το μηρό σου.. είναι ιστορίες της νύχτας...(προσωπικη αποψη)

Εγω προσωπικά σαν βλάξ που ημουν δεν πήρα knee brace ενώ μου το λέγαν όλοι με συνέπεια να διαλυσω το γονατο μου σε ενα δεντρο λογω υπερέκτασης .Ενοειτε οτι αν φόραγα θα ειχα γλυτώσει αλλα...

Απο εκει και πέρα sidi crs με kneebrace (asterisk φοραω) .. εχω πεσει εχω παθει τα παντα.. με εχουν σώσει.. πινω νερο στο ονομα τους...

Οι απλες επιγονατιδες.. δε προστατευουν το πόδι οσον αφορά υπερεκταση και γενικως στραβοπατημα.. δλδ ρηξη χιαστων κτλ...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    το kneebrace προτεινετε κυριως σε μετατραυματικες και μεταχειρουργικες καταστασεις και εκει μπορει να σωσει το γονατο, σε καποιες περιπτωσεις ομως εχει σωσει γονατο αλλα εσπασε μηρο..
    Λάθος . Ποιος σου είπε οτι τα kneebrace φοριούνται σε μετατραυματικές καταστάσεις ???
    Εγω μόνο ελάχιστους γνωρίζω που ασχολούνται σοβαρά με τον χώρο και δεν φοράνε kneebrace .
    Όσο για την καραμέλα οτι σώζει γόνατα και σπάει μηρό , είναι τουλάχιστον αστείο .
    Αν το χτύπημα είναι τόσο μεγάλο που θα έσπαγε ο μηρός σου (απο τα πιο ανθεκτικά οστά), τότε αν δεν φόραγες ,το γόνατό σου θα γινόταν μυτζήθρα τριμμένη στον ψηλό το τρίφτη .
    Εσύ τί απο τα 2 θα προτιμούσες ??? Απλά πραγματάκια .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος

Απο εκει και πέρα sidi crs με kneebrace (asterisk φοραω) .. εχω πεσει εχω παθει τα παντα.. με εχουν σώσει.. πινω νερο στο ονομα τους...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος

Οι απλες επιγονατιδες.. δε προστατευουν το πόδι οσον αφορά υπερεκταση και γενικως στραβοπατημα.. δλδ ρηξη χιαστων κτλ...

Ποιος σου είπε οτι τα kneebrace φοριούνται σε μετατραυματικές καταστάσεις ???

διαβασε λιγο καλυτερα.. δεν ειπα οτι φοριουντε μονο σε μετατραυματικες καταστασεις

..εσενα ποιος σου ειπε οτι δεν φοριουντε σε μετατραυματικες καταστασεις τα kneebrace??

..εσενα ποιος σου ειπε οτι δεν φοριουντε σε μετατραυματικες καταστασεις τα kneebrace??
    Αυτό είναι αυτονόητο . Δεν φαντάστηκα οτι υπάρχει κάποιος που δεν θα το καταλάβαινε.
    Αν καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι . Το θέμα είναι να μην καείς πρώτα ,για να βάλεις μυαλό μετά .
    Αυτό που είπε ο Zid . Αφού το έφαγε το γόνατο (δεν άκουγε τα περί kneebrace), μετά αγόρασε τις asterisks .
    Το θέμα είναι να προλαμβάνεις . Γι αυτό πρέπει όλοι να φοράνε kneebrace .
    Και να μην παραμυθιαζόσαστε με δράκους .

Λάθος . Ποιος σου είπε οτι τα kneebrace φοριούνται σε μετατραυματικές καταστάσεις ???
    Εγω μόνο ελάχιστους γνωρίζω που ασχολούνται σοβαρά με τον χώρο και δεν φοράνε kneebrace .
    Όσο για την καραμέλα οτι σώζει γόνατα και σπάει μηρό , είναι τουλάχιστον αστείο .
    Αν το χτύπημα είναι τόσο μεγάλο που θα έσπαγε ο μηρός σου (απο τα πιο ανθεκτικά οστά), τότε αν δεν φόραγες ,το γόνατό σου θα γινόταν μυτζήθρα τριμμένη στον ψηλό το τρίφτη .
    Εσύ τί απο τα 2 θα προτιμούσες ??? Απλά πραγματάκια .

Κατα αρχην το ξεκινας λαθος που απαντας με υφακι.. και αν υποθεσουμε οτι εχεις καπου δικιο το χανεις
    Δευτερον γραφεις λιγο-πολυ οτι μονο εσυ και οσοι φορανε kneebrace ασχολουντε σοβαρα.. ελα ρε παγκοσμιε
    ..δηλαδη οσοι βγενουν τοσα χρονια σε βουνα, πιστακια και αγωνες με απλες επιγονατιδες δεν ασχολουντε σοβαρα?

Κατα αρχην το ξεκινας λαθος που απαντας με υφακι.. και αν υποθεσουμε οτι εχεις καπου δικιο το χανεις
    Δευτερον γραφεις λιγο-πολυ οτι μονο εσυ και οσοι φορανε kneebrace ασχολουντε σοβαρα.. ελα ρε παγκοσμιε
    ..δηλαδη οσοι βγενουν τοσα χρονια σε βουνα, πιστακια και αγωνες με απλες επιγονατιδες δεν ασχολουντε σοβαρα?
    .. δεν έχει υφακι ειναι λιγο ξερόλας βέβαια.. χαχαχα αλλα ντάξει συζητηση να κάνουμε δεν θέλει να στη πει κανείς προς θεου δλδ..

Ντάξει ο Μαριος ειναι και λιγο της υπερβολης φοραει και ντυνεται σαν αστροναυτης της ΝΆΣΑ χαχαχαχαχα

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

A και κάτι που έπαθα χθες... ποτέ μη φοράτε δαχτυλιδια κτλ.. εγω χθες κοπανησε σε ενα δεντρο οπως μπηκα σε στροφη και η βέρα μου το τραυματισε το δάχτυλο..

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ..!
    από @bsolut!! στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2009, 08:08
  2. Αγορα V-strom 650
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0