Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: η κακια στο μεγαλειο της

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Σωστά θυμάσαι. Εκείνος έχασε πολλά περισσότερα από ένα χέρι.
    Είχε γίνει και εκδήλωση τότε να μαζευτούν χρήματα κλπ
    Για μένα πια οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε άνδρες και γυναίκες, σε πλούσιους και φτωχούς, έξυπνους ή βλάκες…
    Αλλά ΜΟΝΟ σε καλούς και σε κακούς.
    Κάποιος που προσπαθεί να σκοτώσει είναι από την άλλη πλευρά.
    Και ναι το κάνω για τη χαρά του σπορ…
    Γουστάρω κάτι τσουρόμαγγες που σπέρνουν δυστυχία και πόνο να τους βλέπω βουρκωμένους με σπασμένα μούτρα !
    Το γουστάρω πραγματικά όχι από τότε που τσάκισε ο Αλβανός τα παιδιά, αλλά από τότε βρήκαν νεκρό γνωστό μου ύστερα από τροχαίο.
    Ο Ιατροδικαστής είχε πει τότε ότι πέθανε πολλές ώρες μετά αβοήθητος και μόνος μέσα στα χόρτα που τον είχε πετάξει με το αμάξι (του / της)
    Ο υπάνθρωπος (–η) δεν σκοτίστηκε ούτε ένα ανώνυμο να κάνει στο ΕΚΑΒ.
    Εσύ Λούκι Λουκ να είσαι πολιτισμένος, εγώ γέρασα και σιχάθηκα…

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Σωστά θυμάσαι. Εκείνος έχασε πολλά περισσότερα από ένα χέρι.
    Είχε γίνει και εκδήλωση τότε να μαζευτούν χρήματα κλπ
    Για μένα πια οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε άνδρες και γυναίκες, σε πλούσιους και φτωχούς, έξυπνους ή βλάκες…
    Αλλά ΜΟΝΟ σε καλούς και σε κακούς.
    Κάποιος που προσπαθεί να σκοτώσει είναι από την άλλη πλευρά.
    Και ναι το κάνω για τη χαρά του σπορ…
    Γουστάρω κάτι τσουρόμαγγες που σπέρνουν δυστυχία και πόνο να τους βλέπω βουρκωμένους με σπασμένα μούτρα !
    Το γουστάρω πραγματικά όχι από τότε που τσάκισε ο Αλβανός τα παιδιά, αλλά από τότε βρήκαν νεκρό γνωστό μου ύστερα από τροχαίο.
    Ο Ιατροδικαστής είχε πει τότε ότι πέθανε πολλές ώρες μετά αβοήθητος και μόνος μέσα στα χόρτα που τον είχε πετάξει με το αμάξι (του / της)
    Ο υπάνθρωπος (–η) δεν σκοτίστηκε ούτε ένα ανώνυμο να κάνει στο ΕΚΑΒ.
    Εσύ Λούκι Λουκ να είσαι πολιτισμένος, εγώ γέρασα και σιχάθηκα…

Κτίνε επειδή ακριβώς έχω αντιδράσει δις με τον τρόπο που λες και το ξέρω το συναίσθημα του μετά, μπορώ να σου πω ότι τελικά ένοιωσα άσχημα που έγινα σαν αυτούς...δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα...έτσι και αλλιώς σε τέτοιες φάσεις δεν σκέφτεσε και πολύ, αυθόρμητα αντιδράς..., αλλά δεν θα το συμβούλευα σε κανένα... άσε που μπορεί να κατέληγα στο χώμα ή στη φυλακή, κάτι που το σκέφτηκα κατόπιν εορτής...
    Γενικά η βία φέρνει βία και αυτό μάλλον δεν βοηθάει...αλλη πρέπει να είναι η λύση...
    Οι υπάνθρωποι χρειάζονται απομόνωση και αφανισμό, όχι όμως με την δική τους μέθοδο...αυτό απλά θα τους πολλαπλασίαζε...
    Κατά τα άλλα γνωρίζόμαστε εξ αποστάσεως από τα 36άωρα και από τα γραπτά κυρίως και μπορώ να καταλάβω λίγο καλύτερα τι θες να πεις...ένιγουέι, ούτε πολιτισμένος είμαι ούτε νέος, προσπαθώ μόνο να είμαι με τους καλούς...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος
    Κάτι τέτοια γίνονται συχνότατα στα φανάρια μεταξύ καυλωμένων tdmαδων και παραπλήσιων κυβικών παπάρες με τα συνοδευτικά αξεσουαρ (τζαμαρί κλπ) με οδηγούς κούριερ, οι οποίοι κάνουν τη μεγάλη αμαρτία να κοιτάξουν τα παρτάλια τους και οι πρώτοι ψάχνονται να κάνουν τσαμπουκάδες σε ανθρώπους που κυνηγάνε το μεροκάματο ....(Έλα που πέφτουν όμως σε κάτι αστέρια που τους ξαπλώνουν..)

Στην ελλάδα επίσης οι γυναίκες τον τελευταίο καιρό, οδηγούν όπως ακριβώς ερωτεύονται: αδιάφορα. Και αυτό είναι τραγικά επικίνδυνο

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    εγω απλα θα σας πώ να ξαναδειτε το βιντεο αργα και προσεχτικά στα πρωτα δευτερόλεπτα , εκεί φαινεται η παπαρια που παίχτηκε και ποιος εκλεισε ποιον ... δικαιο για τα περαιτέρω δεν δινω σε κανέναν αλλά κι εγω θα εβριζα στην καλύτερη .
    Κανεις μας δεν ειναι αγιος στον δρόμο .
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 10:39
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2006, 12:28
  3. Βάψιμο στο περίγραμα της ζαντας
    από xtapodias στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 08:13
  4. Δοκιμαστικά MotoGp στο Sepang της Μαλαισίας...
    από DIT στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2004, 12:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF