Ρε παιδια σορυ αλλα...
Μαγκια του για ότι καταφερε, μαλακια του που κλαιγετσι δημοσίως, μαγκια του που ισως ξαναπροσπαθει να ξανα ανεβει με τρόπους τους οποίους ξέρει.
Δεν καταλαβαίνω το τόσο πολύ θάψιμο. Αν έχουμε τα κονέ αλλά και την προσωπική δύναμη και επιμονή που κανένας δεν αναγνώρισε τουλάχιστον σε αυτόν τον άνθρωπο, ας τα κανουμε κι εμείς.
Πολύ θα ήθελα κι εγω να έχω φραγκα, σκαφαρες, αμαξαρες, ότι μηχανη γουσταρω και γκομενακια γυρω μου παντου... Αρκει να μην το έκανα βλάπτοντας άλλους άμεσα.
Και ας με λέγανε βλάχο, αμόρφωτο και όλα τα παραπάνω οι "πρωτευουσιάνοι" και "μορφωμένοι" που θα με είχαν ανεβάσει.
Δεν είναι προσωπικό μου ίνδαλμα ο τύπος αλλά μπορώ να του αναγνωρίσω οτι καταφερε. Και ειδικά όταν δε βλέπω τα σκηνικά που βλέπαμε με την αντίστοιχη φάση του ALTER πριν λιγο καιρο. Δεν εχει ακουστει ότι τους αφησε όλους απλήρωτους και την έκανε ο Κωστόπουλος. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Ας μην κρινουμε εντελως επιφανειακα. Εχει πολλες ακμές ενα νομισμα, όχι μονο πλευρες και δυνατα νομισματα είναι αυτα που καταφέρνουν να σταθουν στη δύσκολη "ακμη" και όχι στην ευκολη "πλευρά".
Ισως να κανω και λάθος αλλα αν δεν?...