Ναι συμφωνω.Και το Capo το κοιταω.Μαλλον τελικα θα παιξει ρολο το ιστορικο απο το καθενα που θα βρω.Κατα ποσο δλδ ειναι σωστα συντηρημενο.Ευχαριστω ολους για τις γνωμες και ευχομαι συντομα να διασταυρωσουμε τα φωτα μας στον δρομο!
Λέμε αυτόν που έχασε τον πατέρα του ορφανό . Και χήρο , εκείνον που έχασε τη γυναίκα του . Αλλά εκείνον που γνώρισε την τεράστια δυστυχία του να χάσει ένα φίλο , πως τον λέμε ; Εδώ κάθε γλώσσα είναι σιωπηλή και ανίκανη να εκφραστεί .
Γεια και παλι σε ολους!Μετα απο αρκετα τηλεφωνα και ψαξιμο βρηκα μαλλον το μηχανακι που θα παρω.Το μονο μου "θεμα" ειναι οτι ειναι τριτο χερι με τον τριτο βεβαια να το εχει παρει πριν λιγους μηνες και να εχει κανει μονο 600χλμ(το πουλαει για σοβαρο οικογενειακο λογο).Τον δευτερο ετυχε να τον ξερω καλα.Τωρα ψαχνω τον πρωτο!!!!Εαν μαθω οτι εκανε την συντηρηση του οπως επρεπε τοτε θα προχωρησω.Το μηχανακι ειναι το παρακατω. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2356781/ .Πηγα σημερα το ειδα,το οδηγησα και κυριως το "ενιωσα".Πολυ καλη και ομαλη λειτουργια,υπεροχο κιβωτιο και φοβερη θεση οδηγησης.Το φορας πραγματικα το μηχανακι.Στο τσακ "εχασα" 2 GS που ειχα βρει(το ενα πουληθηκε την ιδια μερα!και το αλλο 2 μερες νωριτερα)αρα μαλλον δεν ητανε γραφτο μου!Εαν ειναι κανεις απο Καρδιτσα και γνωριζει τον πρωτο κατοχο της κουκλας θα με βοηθουσε πολυ!
Ευχαριστω και παλι για την συμμετοχη σας στο θεμα και τις γνωμες!
Λέμε αυτόν που έχασε τον πατέρα του ορφανό . Και χήρο , εκείνον που έχασε τη γυναίκα του . Αλλά εκείνον που γνώρισε την τεράστια δυστυχία του να χάσει ένα φίλο , πως τον λέμε ; Εδώ κάθε γλώσσα είναι σιωπηλή και ανίκανη να εκφραστεί .
Η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα να μου αρεσει περισσότερο απο το TDM στην αισθηση "σιγουριας" και ομως!Αν και φoραει ελαστικα με τακουνι και ητανε η 3 φορα που οδηγαω Καπο ενιωσα οτι το "ξερω" το μηχανακι σαν να το οδηγαω χρονια.Πολυ τιμιο σαν μηχανακι νομιζω.
Τελευταία τροποποίηση από Anubis; 21/04/2012 στις 16:19.