διαbασα ως εκει που ελεγες για το τδμ 900 μετα βαρεθηκα :P , εφόσον θες να παρεις μηχανη στο μελλον,καλυτερα παρε καμια μικρη μεταχειρισμενη να μαθεις να οδηγεις και μαζευε λεφτα ως τα 21 να παρεις αυτο που θες
εγω στα 19 πηρα ενα bros 400 και θελω στα 21 να παρω ενα cbr![]()
Πιστευω ειναι και να σου "κατσει" το μηχανακι...Τι εννοω...το παπί που εχω τωρα το μοτερ του ειναι 110 κινεζικο και 4 χρονια τωρα του εχω πιει το αιμα και δεν μου εβγαλε προβλημα...και καποιοι ανεφερατε τα κιλα πριν,ειμαι 95 κιλα( επαιζα 90-95 αυτα τα τα 4 χρονια) και μπορω να πω οτι τα καταφερε αρκετα καλα...και τις παντες του και τα ανοιγματα του(οσο μπορει το κακομοιρο)...αντιθετως φιλος με innova(!!) πιο λιγα κιλα και πιο ηρεμη μεταχειρηση πηρε τον στροφαλο στην μασχαλη και το εκοψε προς το σπιτι του με το κεφαλι στα ποδια...
![]()
![]()
Εχω οδηγησει tdm ουκ ολιγες φορες,ειτε απο φιλους ειτε ξαδερφια(εχω την τυχη ή ατυχια,οπως θελει κανεις το λεει,εγω το λεω ατυχια γτ τα βλεπω καθημερινα και μονο μια βολτουλα τα παιρνω και μου βγαζουν το λαδι για αυτη,να εχω 2 ξαδερφια με tdm)!οπως επεισης και 650 transalp και gsxr Κ8 1000(ετρεμα να πω την αληθεια
) εχω μια πολυυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυυ ΜΙΚΡΗ εμπειρια για συμπεριφορα μεγαλων μηχανων και εχω να πω οτι το γκαζι τους δεν ειναι ακομα για εμενα
![]()
γι αυτο ειπα παρε μια "μικρη" να μαθεις...
υπαρχουν πολλα καλα και φτηνα μηχανακια στα 250-500 cc