Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: Βοήθεια:λαδώνει συνέχεια το μπουζί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    υπερχειλιση βενζινης κανει
    το μπουζι δεν ειναι λαδωμενο ειναι βενζινωμενο
    για αρχη δοκιμασε οταν το αφηνεις να κλεινεις τον διακοπτη της βενζινης

Νέο μέλος
    Φιλε μου οταν λες να κλεινω τον διακοπτη βενζινης τι ακριβως εννοεις..(σορρυ για την χαζη ερωτηση αλλα ειμαι παντελως ασχετως...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    δεν το ξερω το μηχανακι σου αλλα υποθετω οτι καπου εχει ενα ρουμπινετο στη ροη της βενζινης απο το τεποζιτο στο καρμπυρατερ
    αν κλεινεις τη ροη οταν εισαι σβηστος τοτε δεν θα πλυμμυριζει με βενζινη ο κυλινδρος και δεν θα βρεχεται-αχρηστευεται το μπουζι

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Τηλεμαντεψές δεν γίνεται να παίξουν, για να έχει κάποιος άποψη πρέπει να το δει, οπότε η δρόμος προς κάποιον γνώστη με το μαμίσιο καρμπυρατέρ υπό μάλης είναι μάλλον μονόδρομος. Πολλά έχουν πειραχτεί από τον προηγούμενο χρήστη, εσύ δεν ξέρεις και πολλά κι έχεις βάλει και το χεράκι σου, οπότε για να μην κλαίς τα λεφτά σου, πήγαινε σε μηχανικό.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νέο μέλος
    Φιλε μου εχεις απολυτο δικαιο και το ξερω οτι μεσω του φορουμ ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει λυση...απλα θελω πρωτα να εξαντλησω καποια πραγματα και να μαθω και εγω 2-3 πραγματα γιατι καποιοι μηχανικοι το μονο που θελουν ειναι να παρουν λεφτα και τπτ αλλο...Οταν το ειχα παει στην αρχη ο πρωτος χωρις να το αγγιξει μου λεει θα σου αλλαξω ηλεκτρονικη και οπως απεδειχθει δεν ειχε κανενα προβλημα η ηλεκτρονικη...Και επειδη γενικα αυτη τη στιγμη ειναι και λιγο δυσκολη η ολη κατασταση με τα λεφτα γιαυτο πιστευω καλυτερα να εξαντλησω καποια περιθωρια και μετα αν δεν γινει τπτ θα το παω και σε μηχανικο...Η πρωτη μου σκεψη ηταν να το παω σε καποιον που να ξερει περισσοτερα...αλλα δυστυχως επειδη ειμαι φοιτητης εδω στην θεσσαλονικη δεν εχω κανα φιλο που να ασχολειται πολυ με μηχανακια...Πραγματικα αν καποιος ειναι θεσσαλονικη και εχει μερακι ορεξη και χρονο του το παω οποτε θελει...(ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι παρα πολυ και ισως ειναι και χαζο)..Αλλα δυστυχως το να το παω αυτη τη στιγμη σε μηχανικο ειναι λιγο πολυτελια για μενα...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Μέσα από τις ερωτήσεις που έκανες και τις απαντήσεις που πήρες έμαθες θεωρώ 2-3 πραγματάκια σχετικά με τη μίξη λαδιού στα δίχρονα. Επίσης όλοι οι μάστορες δεν είναι λαμόγια αλλά ούτε και άγιοι. Υπάρχουν πολλοί συμφορουμίτες Θεσ/νίκη που έχουν άποψη οπότε και μπορούν να σου προτείνουν κάποιον της προκοπής.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Skipper03 Προβολή μηνύματος
    ξεχασα να ενημερωσω...
    Είσαι επανειλλημένα ξεχασιάρης και δεν θα σου βγει σε καλό...

Δοκίμασε να κλείνεις τον διακόπτη της βενζίνης όταν σταματάς (έστω και για λίγο), όπως σου είπε ο toyar, για να αποκλείσεις την περίπτωση υπερχείλισης στο καρμπυρατέρ (αυτό με την ανηφόρα είναι ισχυρή ένδειξη..) αλλά να θυμάσαι να το ανοίγεις όταν ξεκινάς, αλλιώς πάλι θα σβήνεις και θα ψαχνεσαι...

Υ.Γ.
    Ρε μπας και κινείσαι συνέχεια με ανοιχτό τσοκ..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

iste apistefti re

alakse sto rimadi elatiria sto mpistoni na min anevazi ladia ston kilindro ke kita ama exi gratzounies o kilindros na telionoume leme
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Είσαι επανειλλημένα ξεχασιάρης και δεν θα σου βγει σε καλό...

Δοκίμασε να κλείνεις τον διακόπτη της βενζίνης όταν σταματάς (έστω και για λίγο), όπως σου είπε ο toyar, για να αποκλείσεις την περίπτωση υπερχείλισης στο καρμπυρατέρ (αυτό με την ανηφόρα είναι ισχυρή ένδειξη..) αλλά να θυμάσαι να το ανοίγεις όταν ξεκινάς, αλλιώς πάλι θα σβήνεις και θα ψαχνεσαι...

Υ.Γ.
    Ρε μπας και κινείσαι συνέχεια με ανοιχτό τσοκ..??
    Όλα αυτά έχουν αυτόματο τσοκ, δύσκολο να μαντέψει κανείς αν είναι κολλημένο ανοιχτό.

Για την βίδα του μίγματος:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Carb.jpg 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	43,0 KB 
ID:	259152

Δυστυχώς, τα σκούτερ δεν έχουν διακόπτη βενζίνης σαν τα παπιά. Το σωληνάκι από το τεπόζιτο πάει κατευθείαν στο καρμπυρατέρ. Αν θυμάμαι καλά όμως (όταν έλυσα ένα Typhoon 125 πριν 5-6 χρόνια) έχουν μια βαλβίδα υποπίεσης πίσω από το καβούκι του κράνους, δηλαδή τεπόζιτο-σωληνάκι-βαλβίδα-σωληνάκι-καρμπυρατέρ. Αυτό δεν παίζει να είναι χαλασμένο γιατί δεν θα έφερνε καθόλου καύσιμο και δεν θα έπαιρνε μπρος.

Εγώ θα ρύθμιζα πρώτα την βίδα μίγματος και μετά θα κοίταζα το τσοκ, αν είχε και τέτοια συμπτώματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    iste apistefti re

alakse sto rimadi elatiria sto mpistoni na min anevazi ladia ston kilindro ke kita ama exi gratzounies o kilindros na telionoume leme
    Εεε....δίχρονο είναι......άσε που ο κύλινδρος κοιτάει προς τα επάνω, δεν είναι μπόξερ να πλημμυρίσει από τα λάδια που δεν έχει.....μιας και είναι δίχρονο....

Νέο μέλος
    Βασικα η αληθεια ειναι οτι σημερα δοκιμασα κατι αλλο που μεχρι στιγμης δουλευει..καθε φορα που σταματαω και το σβινω βγαζω γο μπουζι και το βαζο σε χαρτι μεσα στη σελα και πριν ξεκινησω το ξαναβαζω....(ειμαι απαραδεκτος απλα επειδη δεν βρηκα αυτο για την βενζινη κανω αυτο με το μπουζι...)η αληθεια ειναι παντως δεν εχει ξαναλαδωσει που μαλλον σημενει οτι λαδωνει οταν ειναι σβηστο...αρα μαλλον αυτο με την βενζινη παιζει....

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    iste apistefti re
    Κάθεσαι πολύ στον ήλιο ρε Λεώ και ανεβάζει θερμοκρασία η καράφλα σου ...

Βασικα η αληθεια ειναι οτι σημερα δοκιμασα κατι αλλο που μεχρι στιγμης δουλευει..καθε φορα που σταματαω και το σβινω βγαζω γο μπουζι και το βαζο σε χαρτι μεσα στη σελα και πριν ξεκινησω το ξαναβαζω....(ειμαι απαραδεκτος απλα επειδη δεν βρηκα αυτο για την βενζινη κανω αυτο με το μπουζι...)η αληθεια ειναι παντως δεν εχει ξαναλαδωσει που μαλλον σημενει οτι λαδωνει οταν ειναι σβηστο...αρα μαλλον αυτο με την βενζινη παιζει....
    Μήπως ο πρώην έχει αλλάξει και ζιγκλέρ; Πολύ πλούσιο μίγμα πρέπει να κατεβάζει.

Λογικά, βγάζοντας το μπουζί εξατμίζεται το μίγμα που έχει ο κύλινδρος. Ελπίζω να μην πάνε τίποτα σκόνες, χώμματα γιατί τον ήπιες....

Moderator
    ..καθε φορα που σταματαω και το σβινω βγαζω γο μπουζι και το βαζο σε χαρτι μεσα στη σελα και πριν ξεκινησω το ξαναβαζω....
    Και μαμώ τα αντικλεπτικά συστήματα λέμεεεεεεεεε...

Νέο μέλος
    Οχι δεν νομιζω γιατι βαζω χαρτοπετσετα στη υποδοχη του μπουζι και εχει και τα πλαστικα απο πανω....

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΒΟΗΘΕΙΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Duke
    από poker01joker στο forum KTM
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2009, 23:36
  2. Βοήθεια σχετικά με το eBay!?
    από extremist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2009, 11:42
  3. Τι μας δείχνει η κατάσταση από το μπουζί μας?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2007, 14:37
  4. Είναι καλό αυτό το μπουζί?
    από SF στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 10:33
  5. Τι θέλει να μου πει αυτό το μπουζί ?
    από m1ke στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2005, 18:33

Κανόνες δημοσιεύσεων