υπερχειλιση βενζινης κανει
το μπουζι δεν ειναι λαδωμενο ειναι βενζινωμενο
για αρχη δοκιμασε οταν το αφηνεις να κλεινεις τον διακοπτη της βενζινης
υπερχειλιση βενζινης κανει
το μπουζι δεν ειναι λαδωμενο ειναι βενζινωμενο
για αρχη δοκιμασε οταν το αφηνεις να κλεινεις τον διακοπτη της βενζινης
Φιλε μου οταν λες να κλεινω τον διακοπτη βενζινης τι ακριβως εννοεις..(σορρυ για την χαζη ερωτηση αλλα ειμαι παντελως ασχετως...)![]()
δεν το ξερω το μηχανακι σου αλλα υποθετω οτι καπου εχει ενα ρουμπινετο στη ροη της βενζινης απο το τεποζιτο στο καρμπυρατερ
αν κλεινεις τη ροη οταν εισαι σβηστος τοτε δεν θα πλυμμυριζει με βενζινη ο κυλινδρος και δεν θα βρεχεται-αχρηστευεται το μπουζι
Τηλεμαντεψές δεν γίνεται να παίξουν, για να έχει κάποιος άποψη πρέπει να το δει, οπότε η δρόμος προς κάποιον γνώστη με το μαμίσιο καρμπυρατέρ υπό μάλης είναι μάλλον μονόδρομος. Πολλά έχουν πειραχτεί από τον προηγούμενο χρήστη, εσύ δεν ξέρεις και πολλά κι έχεις βάλει και το χεράκι σου, οπότε για να μην κλαίς τα λεφτά σου, πήγαινε σε μηχανικό.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Φιλε μου εχεις απολυτο δικαιο και το ξερω οτι μεσω του φορουμ ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει λυση...απλα θελω πρωτα να εξαντλησω καποια πραγματα και να μαθω και εγω 2-3 πραγματα γιατι καποιοι μηχανικοι το μονο που θελουν ειναι να παρουν λεφτα και τπτ αλλο...Οταν το ειχα παει στην αρχη ο πρωτος χωρις να το αγγιξει μου λεει θα σου αλλαξω ηλεκτρονικη και οπως απεδειχθει δεν ειχε κανενα προβλημα η ηλεκτρονικη...Και επειδη γενικα αυτη τη στιγμη ειναι και λιγο δυσκολη η ολη κατασταση με τα λεφτα γιαυτο πιστευω καλυτερα να εξαντλησω καποια περιθωρια και μετα αν δεν γινει τπτ θα το παω και σε μηχανικο...Η πρωτη μου σκεψη ηταν να το παω σε καποιον που να ξερει περισσοτερα...αλλα δυστυχως επειδη ειμαι φοιτητης εδω στην θεσσαλονικη δεν εχω κανα φιλο που να ασχολειται πολυ με μηχανακια...Πραγματικα αν καποιος ειναι θεσσαλονικη και εχει μερακι ορεξη και χρονο του το παω οποτε θελει...(ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι παρα πολυ και ισως ειναι και χαζο)..Αλλα δυστυχως το να το παω αυτη τη στιγμη σε μηχανικο ειναι λιγο πολυτελια για μενα...
Μέσα από τις ερωτήσεις που έκανες και τις απαντήσεις που πήρες έμαθες θεωρώ 2-3 πραγματάκια σχετικά με τη μίξη λαδιού στα δίχρονα. Επίσης όλοι οι μάστορες δεν είναι λαμόγια αλλά ούτε και άγιοι. Υπάρχουν πολλοί συμφορουμίτες Θεσ/νίκη που έχουν άποψη οπότε και μπορούν να σου προτείνουν κάποιον της προκοπής.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Είσαι επανειλλημένα ξεχασιάρης και δεν θα σου βγει σε καλό...
Δοκίμασε να κλείνεις τον διακόπτη της βενζίνης όταν σταματάς (έστω και για λίγο), όπως σου είπε ο toyar, για να αποκλείσεις την περίπτωση υπερχείλισης στο καρμπυρατέρ (αυτό με την ανηφόρα είναι ισχυρή ένδειξη..) αλλά να θυμάσαι να το ανοίγεις όταν ξεκινάς, αλλιώς πάλι θα σβήνεις και θα ψαχνεσαι...
Υ.Γ.
Ρε μπας και κινείσαι συνέχεια με ανοιχτό τσοκ..??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
iste apistefti re
alakse sto rimadi elatiria sto mpistoni na min anevazi ladia ston kilindro ke kita ama exi gratzounies o kilindros na telionoume leme![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Όλα αυτά έχουν αυτόματο τσοκ, δύσκολο να μαντέψει κανείς αν είναι κολλημένο ανοιχτό.
Για την βίδα του μίγματος:
Δυστυχώς, τα σκούτερ δεν έχουν διακόπτη βενζίνης σαν τα παπιά. Το σωληνάκι από το τεπόζιτο πάει κατευθείαν στο καρμπυρατέρ. Αν θυμάμαι καλά όμως (όταν έλυσα ένα Typhoon 125 πριν 5-6 χρόνια) έχουν μια βαλβίδα υποπίεσης πίσω από το καβούκι του κράνους, δηλαδή τεπόζιτο-σωληνάκι-βαλβίδα-σωληνάκι-καρμπυρατέρ. Αυτό δεν παίζει να είναι χαλασμένο γιατί δεν θα έφερνε καθόλου καύσιμο και δεν θα έπαιρνε μπρος.
Εγώ θα ρύθμιζα πρώτα την βίδα μίγματος και μετά θα κοίταζα το τσοκ, αν είχε και τέτοια συμπτώματα.
Βασικα η αληθεια ειναι οτι σημερα δοκιμασα κατι αλλο που μεχρι στιγμης δουλευει..καθε φορα που σταματαω και το σβινω βγαζω γο μπουζι και το βαζο σε χαρτι μεσα στη σελα και πριν ξεκινησω το ξαναβαζω....(ειμαι απαραδεκτος απλα επειδη δεν βρηκα αυτο για την βενζινη κανω αυτο με το μπουζι...)η αληθεια ειναι παντως δεν εχει ξαναλαδωσει που μαλλον σημενει οτι λαδωνει οταν ειναι σβηστο...αρα μαλλον αυτο με την βενζινη παιζει....
Οχι δεν νομιζω γιατι βαζω χαρτοπετσετα στη υποδοχη του μπουζι και εχει και τα πλαστικα απο πανω....