Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: CBR vs R6 06

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    καταφευγω σε μετρησεις περιοδικων διοτι αλλιως ειναι δυσκολο να σου αποδειξω το αληθες,οτι το ρ6 συμφωνα με ΟΛΕS τις γνωμες των ελληνικων περιοδικων ειναι το γρηγοροτερο στην πιστα..
    οχι δεν ειμαι καθε μερα στην πιστα,εδω ομως μετραμε μηχανακια,και οχι οδηγους...αν θες να συγκρινουμε οδηγους αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο,πολυ πιο συνθετο και πολυ πιο δυσκολο να αποδειχθει εκτοσ αν προκειτε απο ατομα που γνωριζονται μεταξυ τους απο παμπολες βολτες η επισκεψεις σε πιστα οποτε μπορει να χαρακτηρισει ο ενας τον αλλον..
    εγω εδω που δεν ξερω κανεναν εκτοσ του μαγκαιβερ,της λινας,δεν μπορω να πω κατι σχετικα με την οδηγικη ικανοτητα του καθε συνφορουμιστα..τα υπολοιπα εξω στο ''δικαστηριο''.....
    Κοίτα, επειδή μου φαίνεσαι λογικός άνθρωπος, δεν λέω φυσικά ότι το r6 είναι κακή μηχανή ή αργή ή τίποτα τέτοιο. Απλά το ότι είναι δέκατα πιο γρήγορο στη πίστα, στα χέρια ενός έμπειρου δημοσιογράφου/αγωνίζομενου, λίγα λέει για το αν θα είναι και το καλύτερο (ή και το γρηγορότερο) στα χέρια ενός συνηθισμένου αναβάτη σε καθημερινές συνθήκες. Γιατί δεν μπορούμε να βγάλουμε τον παράγοντα άνθρωπο από τη μέση και προσωπικά πιστεύω για το r6 ειδικά, ότι ο τρόπος που αποδίδει ψηλά μόνο δεν είναι ο ιδανικότερος για τους περισσότερους αναβάτες.

Καλώς ή κακός όμως ακόμα και τα εργοστάσια μας έχουν περάσει αυτή τη μανία με τα νούμερα, τα "race replica" μηχανάκια κλπ προσπαθώντας να πάρουν τα χρήματα του κάθε επίδοξου Ρόσσι που στο 80% των περιπτώσεων θα χρησιμοποιεί τη μηχανή για ταξίδι/βόλτα/εκτός πίστας.

Οπότε...και πάλι, το να λες ότι "σπάει τα χρονόμετρα" είναι λίγο άκυρο (μιλάμε για δέκατα υπενθυμίζω). Στο κάτω κάτω οδηγούμε για την αίσθηση, την αίσθηση του απόλυτου ελέγχου, τον ήχο της εξάτμισης, την ευχαρίστηση της οδήγησης, την ολοκλήρωση με το μηχάνημα που έχουμε ανάμεσα στα πόδια μας (μηχάνημα είπα!! :P). Και αυτό δε μετρίεται με το χρόνο my friend. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ, αφού σπάνια παίρνω χρονόμετρο μαζί μου όταν καβαλάω για να καταλάβω τη διαφορά στα δέκατα

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    ολα τα περιοδικα ειναι πουλημενα ρε παρτε το χαμπαρι..μην κολατε σε μαλακιες που γραφουνε τα περιοδικα το καθενα γραφει αλλα πραγματα.. Και στο κατω κατω παιρνεις την μηχανη που γουσταρεις, δεν υπαρχει ''καλυτερη'' η ''χειροτερη'' παιρνεις αυτη που σε βολευει. Αμα γουσταρεις 636 παιρνεις 636 δεν κολας στα περιοδικα και στις καφετεριοσυζητησεις.. αμα ο αλλος σε περασει στην κοντρα του φαναριου 2 δεκατα του δευτερολεπτου χεστηκε η φοραδα στο αλωνι σταρχιδια σου και ολων των αλλων... και αμα εισαι κανονικος μοτοσυκλετιστης και οχι μαλακας που απλα πηρε RRR για μοστρα, τοτε δεν θα επρεπε να στα λεω αυτα, ουτε καν να το σκεφτοσουνα με γνωμονα ποια ειναι πιο γρηγορη στο 200αρι στο 400αρι και ποιο εχει 5χλμ παραπανω τελικες... ξεκολλα και παρε αυτο που σου αρεσει και δεν θα το μετανοιωσεις

O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    ολα τα περιοδικα ειναι πουλημενα ρε παρτε το χαμπαρι..μην κολατε σε μαλακιες που γραφουνε τα περιοδικα το καθενα γραφει αλλα πραγματα.. Και στο κατω κατω παιρνεις την μηχανη που γουσταρεις, δεν υπαρχει ''καλυτερη'' η ''χειροτερη'' παιρνεις αυτη που σε βολευει. Αμα γουσταρεις 636 παιρνεις 636 δεν κολας στα περιοδικα και στις καφετεριοσυζητησεις.. αμα ο αλλος σε περασει στην κοντρα του φαναριου 2 δεκατα του δευτερολεπτου χεστηκε η φοραδα στο αλωνι σταρχιδια σου και ολων των αλλων... και αμα εισαι κανονικος μοτοσυκλετιστης και οχι μαλακας που απλα πηρε RRR για μοστρα, τοτε δεν θα επρεπε να στα λεω αυτα, ουτε καν να το σκεφτοσουνα με γνωμονα ποια ειναι πιο γρηγορη στο 200αρι στο 400αρι και ποιο εχει 5χλμ παραπανω τελικες... ξεκολλα και παρε αυτο που σου αρεσει και δεν θα το μετανοιωσεις

+1

Επισης στακο εγω δεν ειπα τπτ γιατο GSXR γιατι δεν χρειαζεται να το αναφερεις ΚΑΝ! ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΙΖΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ!!!

Τι να πει και το Gsxr 600 K5 αραγε?
    OMG!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Polifer
    +1

Επισης στακο εγω δεν ειπα τπτ γιατο GSXR γιατι δεν χρειαζεται να το αναφερεις ΚΑΝ! ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΙΖΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ!!!

οτι και το καινουργιο ρ6 που θα βγει το φεβρουαριο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    οτι και το καινουργιο ρ6 που θα βγει το φεβρουαριο...

GSXR = μικροτερο μεγεθος ελαχιστα κιλά? λες να μιλησει ετσι και το R6?
    OMG!

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    +1

Βρε όλα καλά είναι, απλά κάθε φορά το gsxr είναι σαν να βρίσκεται εκτός της συζήτησης......

Παιδιά δεν ξέρω τι θα λέει το 600 αλλά το 750 με έχει κάνει να ξερογλύφομαι από τώρα..........πωπωπωπωπω παναγιά μου.............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    GSXR = μικροτερο μεγεθος ελαχιστα κιλά? λες να μιλησει ετσι και το R6?
    θα δειξει τον φεβρουαριο τι θα ειναι...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. CBR 600RR vs R6
    από giorgos600rr στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 11:19
  2. Ανάκληση Yamaha YZF-R6 '06...
    από Electra στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2006, 16:49
  3. cbr vs ninja