Κοίτα, επειδή μου φαίνεσαι λογικός άνθρωπος, δεν λέω φυσικά ότι το r6 είναι κακή μηχανή ή αργή ή τίποτα τέτοιο. Απλά το ότι είναι δέκατα πιο γρήγορο στη πίστα, στα χέρια ενός έμπειρου δημοσιογράφου/αγωνίζομενου, λίγα λέει για το αν θα είναι και το καλύτερο (ή και το γρηγορότερο) στα χέρια ενός συνηθισμένου αναβάτη σε καθημερινές συνθήκες. Γιατί δεν μπορούμε να βγάλουμε τον παράγοντα άνθρωπο από τη μέση και προσωπικά πιστεύω για το r6 ειδικά, ότι ο τρόπος που αποδίδει ψηλά μόνο δεν είναι ο ιδανικότερος για τους περισσότερους αναβάτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
καταφευγω σε μετρησεις περιοδικων διοτι αλλιως ειναι δυσκολο να σου αποδειξω το αληθες,οτι το ρ6 συμφωνα με ΟΛΕS τις γνωμες των ελληνικων περιοδικων ειναι το γρηγοροτερο στην πιστα..
οχι δεν ειμαι καθε μερα στην πιστα,εδω ομως μετραμε μηχανακια,και οχι οδηγους...αν θες να συγκρινουμε οδηγους αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο,πολυ πιο συνθετο και πολυ πιο δυσκολο να αποδειχθει εκτοσ αν προκειτε απο ατομα που γνωριζονται μεταξυ τους απο παμπολες βολτες η επισκεψεις σε πιστα οποτε μπορει να χαρακτηρισει ο ενας τον αλλον..
εγω εδω που δεν ξερω κανεναν εκτοσ του μαγκαιβερ,της λινας,δεν μπορω να πω κατι σχετικα με την οδηγικη ικανοτητα του καθε συνφορουμιστα..τα υπολοιπα εξω στο ''δικαστηριο''.....
Καλώς ή κακός όμως ακόμα και τα εργοστάσια μας έχουν περάσει αυτή τη μανία με τα νούμερα, τα "race replica" μηχανάκια κλπ προσπαθώντας να πάρουν τα χρήματα του κάθε επίδοξου Ρόσσι που στο 80% των περιπτώσεων θα χρησιμοποιεί τη μηχανή για ταξίδι/βόλτα/εκτός πίστας.
Οπότε...και πάλι, το να λες ότι "σπάει τα χρονόμετρα" είναι λίγο άκυρο (μιλάμε για δέκατα υπενθυμίζω). Στο κάτω κάτω οδηγούμε για την αίσθηση, την αίσθηση του απόλυτου ελέγχου, τον ήχο της εξάτμισης, την ευχαρίστηση της οδήγησης, την ολοκλήρωση με το μηχάνημα που έχουμε ανάμεσα στα πόδια μας (μηχάνημα είπα!! :P). Και αυτό δε μετρίεται με το χρόνο my friend. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ, αφού σπάνια παίρνω χρονόμετρο μαζί μου όταν καβαλάω για να καταλάβω τη διαφορά στα δέκατα
![]()