http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1301162/
αυτο ειναι καλυτερο πιστευω για νεο εχει και ωραιο χρωμα!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/450100/
και αυτο αμα πας κανα ταξιδακι (ωραιο χρωμα και αυτο)
Νόμιζα το προσπεράσαμε το θέμα Monster γι' αυτό και δεν σχολίασα. 90 άλογα δεν έχει, είπαμε, αλλά εμένα πιο πολύ με φοβίζουν οι διπλές τετραπίστονες με τους 320 δίσκους, την έχει στο τσεπάκι την πτώση από μπροστινό τη δεύτερη μέρα.
Κατά τα άλλα το Monster δεν είναι μηχανή να κάνεις τη δουλειά σου. Τιμόνι μπορεί να έχει αλλά έχει αρκετά σκυφτή θέση οδήγησης, είναι στημένο για σπορ οδήγηση, κάει, έχει ακριβή συντήρηση και ανταλλακτικά. Το πιο απλό, είναι μοντέλο το '08 κανονικά πρέπει να έχει αλλάξει τουλάχιστον μια φορά ιμάντες και τώρα να είναι η δεύτερη (η Ducati λέει κάθε δύο χρόνια ή 20.000χλμ, μπορεί να κάνω λάθος στα χιλιόμετρα). Με το που το πάρει δηλαδή πρέπει να αλλάξει ιμάντες αλλιώς το ρισκάρει να πάρει πιστόνι και βαλβίδες στο χέρι. Σε μια οποιαδήποτε άλλη μηχανή δεν έχει το κόστος αλλαγής ιμάντων (δεν είναι και λίγο).
Μην συζητήσουμε για την οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να βγάλει. Να ξεκαθαρίσω δεν είμαι κολημένος, γουστάρω Ducati και το Monster είναι dream bike για μένα (το παλιό όχι αυτό) αλλά δεν θα το πρότεινα επ' ουδενί σε κάποιον για πρώτη επαφή.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Παιδιά ηρεμήστε λίγο.Μια γνώμη είπα να εκφέρω λόγω του ότι πριν 2 χρόνια, δική μου φίλη (1.64 ύψος) βρισκόταν ακριβώς στην ίδια κατάσταση κ τώρα είναι κάτοχος τ 696 χωρίς κανένα πρόβλημα με πτώσεις κτλ εκτός από τα σέρβις στην ώρα του.80 άλογα έχει το μηχανάκι, όχι 90. Έχει τοπ περιφερειακά π μπορεί να χρειαστούν στη δύσκολη στιγμή κ γενικά είναι πιο μαζεμένο κ πιο ελαφρύ από τν μαούνα το gs. Σχετικά με τα προβλήματα π λέτε, ό,τι θα έβγαζε το gs θα βγάλει κ ο ντούκος φτάνει να γίνουν όλα στην ώρα τους.Οι φρενάρες μπορεί να αποβούν μοιραίες στον πανικό ενός νέου οδηγού, μπορούν όμως κ να λειτουργήσουν θετικά(γ αυτό προορίζονται άλλωστε) όταν μάθεις καλά το μηχανάκι.Όπως κ η ροπή του το ίδιο.Αυτά διαχειρίζονται τέλεια κάνοντας ένα σχολείο.
Γενικά, δν ήθελα να μπω στην διαδικασία της λογομαχίας γ ένα μηχανάκι π θα πάρει κάποιος άλλος κ γι αυτό δν ανταποδίδω τς ειρωνίες. Απλά σ έβαλα στο τραπέζι άλλη μια πρόταση π φυσικά μπορείς κ να κράξεις κ ο,τι γουστάρεις. Πολλάκις έχουμε δει φίλους, γνωστούς κτλ να ξεκινάνε κατευθείαν με 600, 1000 ακόμα κ 1200cc που έτυχε να γνωρίσω ένα παλλικάρι πρόσφατα κιόλας.Αν το σεβαστείς το μηχανάκι θα σε σεβαστεί κ αυτό. Μυαλό στο κεφάλι χρειάζεται.
Kαι κάτι ακόμη: τα κυβικά δεν παίζουν ρόλο εάν το θες πολύ. Και αν δεν πέσεις στην αρχή λιγάκι δεν θα μάθεις. Και μπορεί να πέσεις και με μεγάλη και με μικρή! Από προσωπική εμπειρία, ένα έχω να πω στην κοπέλα! Πάρε ότι λέει η καρδούλα σου και προχώρα πάντοτε με σύνεση και προσεκτικά! :0)
Τελευταία τροποποίηση από garfieldmaria; 22/05/2012 στις 17:45.
για να μάθεις να πιλοτάρεις ένα αεροπλάνο ξεκινάς με τα μονοκινητηρια και στο τέλος πας στα F 16
ομοίως και στα μηχανάκια ξεκίνα με κάτι που να έχει μικρό βάρος , μικρό όγκο, μικρό ύψος σέλας
για παράδειγμα χοντα crf230
θα είναι και οικονομικό σε τυχόν μικροπτώσεις και θα μπορείς να οδηγείς και σε χώμα που ως γνωστόν το χώμα είναι σχολείο
όταν πήγε ο Μπούστας στην Αμερική , ενώ ήδη έτρεχε πανελλήνιο στη μεγάλη κατηγορία , ο Κένυ Ρόμπερτς τον έβαλε να καβαλήσει xr100
για να του μάθει τα μυστικά της οδήγησης
νομίζω οτι πολλοί νέοι οδηγοι που πάνε κατευθείαν σε κάτι μεγάλο μετανοιώνουν που έχασαν τα ενδιάμεσα σκαλοπάτια
Ψάξε για BMW F650GS το μονοκίλυνδρο. Μη δώσεις πάνω από 3500 για αυτό. Επίσης καπάκια ψάχνεις κράνος, μπουφάν, γάντια το minimum.
Αν ήμουν στη θέση σου θα ξεκινούσα σίγουρα από κάποιο ον οφ. Δεν θα έπαιρνα με την πρώτη σκυφτό μηχανάκι, τα ον οφ μπορείς να τα διαχειριστείς πολύ καλύτερα μέσα στην πόλη απ' ότι τα σκυφτά. Θα ήθελα να είναι ήπιο για αρχή να μη με τρομάζει τόσο η ισχύς του όσο και ο όγκος του. Μπορεί ένα μηχανάκι να μην είναι βαρύ αλλά να δείχνει βαρύ λόγω του όγκου του και σε μια άπειρη οδηγό αποτελεί αρνητικό. Κινήσου λοιπόν ανάμεσα σε αυτά που σου είπε ο κάπτεν πιο πάνω έχοντας κατά νου αυτά που έγραψε ο npat όσον αφορά το πως θα ξεχωρίσεις ένα καλο συντηρημένο μηχανάκι. Θα έβαζα και το XTZ στο τραπέζι για συζήτηση. Γνώμη μου να καβαλήσεις όσα περισσότερα γίνεται και να καταλήξεις σε κείνο που θα νιώσεις πιο άνετα, πιο βολικά.
Να έχεις πάντα στο νου σου ότι για πρώτο μηχανάκι ιδανικό είναι ένα καλό μεταχειρισμένο, μιας και στατιστικά μια τουλάχιστον στατική θα την φας (εκτός κι αν έχεις άνεση με τον παρά και δεν σε νοιάζει), και για πολλούς άλλους λόγους.
Επίσης ότι όταν πας το μηχανάκι σου για πούλημα σε έμπορο θα κοιτάξει να στο βγάλει σαπίμι, ενώ το ίδιο μηχανάκι αν στο πουλήσει έμπορος θα είναι καλύτερο κι από αυτό της βιτρίνας. Γενικά κινούνται οι περισσότεροι σε αυτό το μήκος κύματος.
Τα χιλιόμετρα του χιλιομετρητή από μόνα τους δεν λένε τπτ. Όπως σου είπε και ο npat κοιτάς τη γενικότερη εικόνα της μηχανής γιατί στα κοντέρ υπάρχει τρόπος να εμφανιστούν πλασματικές ενδείξεις. Αλλά πάλι το 6-7000 το χρόνο δεν είναι κανόνας, κάποιοι έχουν άλλο μηχανάκι για κύριο που τρώει τη χρήση της πόλης και άλλο για βόλτα (έχω μηχανάκι του 06 αγορασμένο καινούριο και μόλις χθες το κοντέρ μου έγραψε 14500).
Καλή τύχη εύχομαι στην αγορά σου, καλά χιλιόμετρα και σύντομα να σε δούμε μαζί μας στις βόλτες μας.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 22/05/2012 στις 18:03.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Χα χα χα χα... Sniper θεός! χαχα
Για τους υπόλοιπους που μιλάμε πιο σοβαρά... Βρήκα τον πλέον κατάλληλο ανθρωπο! Θα παω μαζί του για να δω και είναι και μηχανικός... Ενταξει (Sniper); xixi Θα σας πω νέα μου απόψε. Είμαι σίγουρη πως θα βρω την θεική μηχανή που θα μου ταιριάζει πένα!!! Καλημερααααααααααααα (και σε εσενα Sniper)
"Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate" ~Carl Jung~
+1 στο μπεμβε
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...