Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bogart Τελικά ο κόλπος που στήσατε πως λέγεται φίλε μου ? η παραλία λέγεται ...."Η ΒΎΘΟΥΡΗ" !!!
ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! ! http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif
Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelf η παραλία λέγεται ...."Η ΒΎΘΟΥΡΗ" !!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Ερώτησις, αμάξι πάει μέχρι κάτω ή μόνο μηχανή και τζιπ ? Γιατί κάτι διάβασα για 5 χμ κακοτράχαλο χωματόδρομο....
Αντρέας BMW F800 GS (08)
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bogart Σε ευχαριστώ πολύ!! Ερώτησις, αμάξι πάει μέχρι κάτω ή μόνο μηχανή και τζιπ ? Γιατί κάτι διάβασα για 5 χμ κακοτράχαλο χωματόδρομο.... γιατί ? οι αναρτήσεις στο F 800 δεν θα αντέξουν 5χλμ κατσικόδρομο?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από elrodeo77 γιατί ? οι αναρτήσεις στο F 800 δεν θα αντέξουν 5χλμ κατσικόδρομο? Θέλω να πάω με ένα φιλαράκι αλλά έχει Ducati και δεν... Οπότε μάλλον αμαξάκι, δεν βαριέσαι ρε Αντρίκο, η παρέα μετράει πάνω απ'όλα!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bogart Σε ευχαριστώ πολύ!! Ερώτησις, αμάξι πάει μέχρι κάτω ή μόνο μηχανή και τζιπ ? Γιατί κάτι διάβασα για 5 χμ κακοτράχαλο χωματόδρομο.... φιλε μου εχει οντως χωματοδρομο κανα 5αρι χιλιομετρα....εγω δε θα πηγαινα με αμαξι πολυ χαμηλο η σουπερσπορτ μηχανη....με οτιδηποτε αλλο θα πηγαινα...