Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 164

Θέμα: Τούμπαρε η μηχανή του και σκοτώθηκε το 5χρονο παιδί του

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Είμαι από αυτούς που "την λένε" σε γονείς που έχουν ακράνωτα παιδιά ή που τα βάζουν να καθίσουν ειδικά στα σκούτερ μπροστά. Προχθές βγαίνοντας με τη γυναίκα μου για μία βολτούλα είδαμε 4 περιπτώσεις.
    Η ατάκα συγκεκριμένη και χωρίς τσαμπουκά:
    "Φίλε ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι έχεις κάνει το παιδί αερόσακο"
    " Ηλίθιο χαμόγελο και νεύμα κατανόησης"

Ίσως 1 στους 20 - 30 να καταλάβει και να μην το ξανακάνει, το σύνηθες βέβαια είναι ότι "δικό μου είναι ότι θέλω το κάνω".

Από την άλλη ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τις συμπεριφορές άλλων???

Ατέρμονη συζήτηση χωρίς ουσιαστικά να καταλήγει πουθενά. Ανεύθυνοι γονείς υπάρχουν παντού, δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός ίσως από το προφανές, να κάνεις μια νύξη και τπτ άλλο. Αν ήμουν τροχαίος θα τους έσκιζα, μιας και το μόνο που καταλαβαίνει ο Έλληνας είναι το πρόστιμο, αλλά δεν είμαι και περιορίζομαι στην κουβέντα λίγων δευτερολέπτων. Από την άλλη όλοι μας έχουμε κάνει λάθη και ίσως να κάνουμε ακόμα. Ας προσπαθήσουμε εμείς να κρατήσουμε τις ισορροπίες και ίσως κάποιοι κάποτε συνετιστούν.

Σκέφτομαι όμως ότι ακόμα και στην περίπτωση που ο συγκεκριμένος πατέρας δεν είχε λάβει μέτρα ασφαλείας για το παιδί του, είναι το λιγότερο άηθες να του κολλάμε την ταμπέλα του δολοφόνου. Είμαι χίλια τα εκατό σίγουρος ότι ο πόνος του είναι ίδιος με αυτού του γονέα που έχασε παιδί κι ας είχε πάρει όλες τις προφυλάξεις.

Φιλικά ένας γονιός.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Δηλ. έχεις αυτοεξουσιοδοτηθεί να επαναφέρεις στην τάξη τους , έστω , ανόητους και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο "χέσιμο" ;
    Δεν το βλέπω σωστό και σίγουρα δεν είναι δική σου δουλειά, (μια φιλική κουβέντα-συμβουλή σίγουρα θα ήταν πιο αποτελεσματική).
    Ασε που μπορεί να πέσεις πάνω σε κανένα νευρικό μπαμπά και το "χεσιμό σου" να είναι και το τελευταίο..
    Όπως το βλέπει ο καθένας,.....αλλά πραγματικά το 99% των απαντήσεων είναι "καλά΄... προχώρα τώρα...." ! Και δεν σταματάω φίλε μου γιατί την έχω δει κάπως, αλλά γιατί είμαι γονιος και καταλαβαίνω ! Κατά τα άλλα περί "νευρικών μπαμπάδων" και λοιπών "οργισμένων" συνομοταξιών του δρόμου....!?@2@??22?¨¨...........καλά κάνεις και τους φοβάσαι !
    Τελευταία τροποποίηση από KAGOURO; 25/06/2012 στις 21:16.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Κουταμάρες.
    Ένα παιδί σκοτώνεται και από μιά μηχανή που πέφτει από το πλαινό στάντ στην πυλωτή η την αυλή ή το πεζοδρόμιο.
    Δεν είναι καν ανάγκη να είναι πάνω απλά να ξεφύγει και να την σπρώξει λίγο όπως μόνο οι μπόμπιρες μπορούν.
    Θέλει άπειρη και συνεχή προσοχή κάθε δέκατο του δευτερόλεπτου.
    Θέλει πλήρη αναθεώρηση του τρόπου ζωής.
    Και όσοι θεωρούν ότι το κράνος μπορεί να τους σώσει την ζωή ή του παιδιού τους (γιατί βλέπω μεγάλες σιγουριές) αφήστε τα για τους γονείς σας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Κουταμάρες.
    Και όσοι θεωρούν ότι το κράνος μπορεί να τους σώσει την ζωή ή του παιδιού τους (γιατί βλέπω μεγάλες σιγουριές) αφήστε τα για τους γονείς σας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.
    Γιατί,δε μπορεί το κράνος να σώσει τη ζωή τους ή τη ζωή του παιδιού τους;
    Μήπως θέλεις να πεις κάτι άλλο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Εκτός από το παιδάκι, "σκοτώθηκαν" οι γονείς του και ειδικά ο πατέρας του, οι παπούδες του, οι θείοι του κλπ κλπ κλπ...

Η πιο βαριά τιμωρία που μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος... Να σκοτωθεί το παιδί σου από δικιά σου υπαιτιότητα. Φτάνει και περισσεύει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Γιατί,δε μπορεί το κράνος να σώσει τη ζωή τους ή τη ζωή του παιδιού τους;
    Ξέρω αρκετούς που δεν τους βοήθησε.
    Υποθέτω κάποιους τους βοήθησε, χωρίς να το ξέρω σίγουρα.
    Άρα μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι μπορεί να σκοτωθεί κάποιος ακόμα και με κράνος.

Κάποιοι το χάσανε το θέμα. ΔΕΝ είναι αν φόραγε κράνος, μπουφάν κλπ. . Η επικινδυνότητα είναι πολύ μεγάλη στο μηχανάκι. Δεν είναι οι ίδιες πιθανότητες να πέσει πάνω στο παιδί ένα σταματημένο μηχανάκι, να πάθει κάτι σοβαρό στο αυτοκίνητο ακόμα και χωρίς ζώνη, με το να κάνει διαδρομές με μηχανάκι. Αυτός που άφήνει το παιδί όρθιο χωρίς ζώνη στο μπροστινό κάθισμα αυτοκινήτου φταίει 100 φορές, αυτός που παίρνει το παιδί (ιδίως στην Αθήνα) με το μηχανάκι φταίει 1000. 5 χρονών δεν έχει συναίσθηση του κινδύνου, μπορεί να σκύψει εν κινήσει να πιάσει κάτι. Πόσταρα πριν μέρες για τρικάβαλο παπί μέσα στην Α.Ο. με 90-100 ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Αν βάζανε στο παιδάκι κράνος θα γλύτωνε, χτυπάω ξύλο, σε περίπτωση στραβής? Δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τέτοιους γονείς. Καταλαβαίνω την έλλειψη χρημάτων, μην πάρεις Audi με 8 αερόσακους,πάρε ένα σαραβαλάκι με 500-1000 ευρώ. Δεν έχεις ούτε αυτά? Λεωφορείο. Με κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε απόλυτοι, δεν γίνεται αλλιώς. Για αθώες ψυχές μιλάμε που περιμένουν από εμάς να αποφασίσουμε για το καλό τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgio Προβολή μηνύματος
    Εγώ προσωπικά διαφωνώ.

Δεν είναι κάτι που έτυχε, είναι κάτι που το προκάλεσε αυτός με τη βαριά αμέλεια που επέδειξε.

Δεν είναι κτήμα του το παιδί του. Θεωρώ ότι πρέπει να τιμωρηθεί.
    και που το ξερεις?
    Είδες τι έγινε ????

Υποθέτω κάποιους τους βοήθησε, χωρίς να το ξέρω σίγουρα.
    Άρα μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι μπορεί να σκοτωθεί κάποιος ακόμα και με κράνος.
    Όχι φίλε μου δεν πάει έτσι.Κανείς δε λέει ότι το κράνος θα σε σώσει στα σίγουρα.Σίγουρο στη ζωή δεν είναι τίποτα.
    Αυτούς που δε τους βοήθησε θα χανόντουσαν ούτως ή άλλως.

Υποθέτεις ότι κάποιους τους βοήθησε, χωρίς να το ξέρεις σίγουρα;Πλάκα κάνεις,ναι;

Υπάρχουν πάρα πολλοί(ένας απ'αυτούς εγώ)οι οποίοι ζουν επειδή το φορούσαν.

Μην επιμένεις,ξέρεις ότι δεν ισχύει αυτό.Στη ζωή παίρνεις τα μέτρα σου για να συνεχίσεις να ζεις.
    Μοιρολατρείες τέλος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Κάποιοι το χάσανε το θέμα. ΔΕΝ είναι αν φόραγε κράνος, μπουφάν κλπ. . Η επικινδυνότητα είναι πολύ μεγάλη στο μηχανάκι. Δεν είναι οι ίδιες πιθανότητες να πέσει πάνω στο παιδί ένα σταματημένο μηχανάκι, να πάθει κάτι σοβαρό στο αυτοκίνητο ακόμα και χωρίς ζώνη, με το να κάνει διαδρομές με μηχανάκι. Αυτός που άφήνει το παιδί όρθιο χωρίς ζώνη στο μπροστινό κάθισμα αυτοκινήτου φταίει 100 φορές, αυτός που παίρνει το παιδί (ιδίως στην Αθήνα) με το μηχανάκι φταίει 1000. 5 χρονών δεν έχει συναίσθηση του κινδύνου, μπορεί να σκύψει εν κινήσει να πιάσει κάτι. Πόσταρα πριν μέρες για τρικάβαλο παπί μέσα στην Α.Ο. με 90-100 ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Αν βάζανε στο παιδάκι κράνος θα γλύτωνε, χτυπάω ξύλο, σε περίπτωση στραβής? Δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τέτοιους γονείς. Καταλαβαίνω την έλλειψη χρημάτων, μην πάρεις Audi με 8 αερόσακους,πάρε ένα σαραβαλάκι με 500-1000 ευρώ. Δεν έχεις ούτε αυτά? Λεωφορείο. Με κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε απόλυτοι, δεν γίνεται αλλιώς. Για αθώες ψυχές μιλάμε που περιμένουν από εμάς να αποφασίσουμε για το καλό τους.
    Αυτό ακριβώς.Ο κίνδυνος έχει διαβαθμίσεις και στο μηχανάκι η διαβάθμιση χτυπάει κόκκινο.

Ρε ξέρει κανένας θετικά να πει τι έγινε ή λέμε ότι να ναι (έτσι για αλλαγή)?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ρε ξέρει κανένας θετικά να πει τι έγινε ή λέμε ότι να ναι (έτσι για αλλαγή)?
    Πάντα λέμε ότι να ναι ακριβώς επειδή δεν ξέρει κανείς τι έγινε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    .Στη ζωή παίρνεις τα μέτρα σου για να συνεχίσεις να ζεις.
    Μοιρολατρείες τέλος.
    Εκπληκτικά αισιόδοξη άποψη που δεν μπορώ να υιοθετήσω για την μεταφορά των παιδιών μου.

Εκπληκτικά αισιόδοξη άποψη που δεν μπορώ να υιοθετήσω για την μεταφορά των παιδιών μου.
    Δηλαδή εσύ και τα παιδιά σου είστε ξεκράνωτοι στο μηχανάκι;
    Δεν την υιοθετείς κατ'επιλογή επειδή
    ή επειδή αυτά που σου λέω είναι εκπληκτικά αισιόδοξα;
    Το ενδεχόμενο να'ναι σωστά σου πέρασε απ'το μυαλό;

Ρε ΚΠ τα έχουμε ξαναπεί αυτά…
    Τι να σου κάνει το κράνος άμα σκάσεις μετωπικά σ αμάξι ?
    Τα λέμε και τα ξαναλέμε…
    Κράνος καλό είναι να φοράς γιατί αυξάνει τις πιθανότητες επιβίωσης. Δεν εξασφαλίζει όμως επιβίωση σ όλες τις περιπτώσεις.
    Τώρα έπεσα, σώθηκα κλπ εγώ τα ακούω βερεσέ…
    Μ αυτό δε λέω μη φοράς κράνος, λέω δεν αρκεί
    (ούτε ο απο πάνω σου είπε ότι δεν φοράει)

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

(και λέτε πολλά για τον άνθρωπο χωρίς να ξέρει κανένας να πει θετικά τι έχει γίνει)

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέος και ωραίος - Το Quiz του αιώνα
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2007, 15:21
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 13:56
  4. Κρυφες δοκιμες του Rossi με το νεο Yamaha του 2006.....
    από gmakris στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 10:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF