Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
στο εξωτερικο το λενε restomod το φτηαχνεις δηλαδη αλλα βαεις και μια πινελια μοντερνου πανω του σηνηθως πιο φαρδιες ζαντες και καλητερα φρενα απο το μαμα...
ORGIA!!!!!
για πιο μηχανακι μηλας? δεν βαζεις οτι να ναι πηρουνια ας πουμε σε κατανα και αλλα παλια καβα βαζουν ειτε να μι αναποδα της Οχλινς η απο ZRX1200/ΧJR/CB/GSX1400 μιας και εχουν αρκετο μηκος .. φισικα αν βαλεις πηρουνι απο κανα GSXR K6 το μηχανακι θα γηνει σαυρα
ORGIA!!!!!
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ΩΡΑΙΟ ΤΟ 510!!!! EINAI '86 ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ....ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕ ΄88 ΚΑΠΟΤΕ....
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΣΚΕΛΕΤΟΣ, ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ (WP4054 ΕΜΠΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ OHLINS ΠΙΣΩ...), ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΦΡΕΝΟ, ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ.... ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, ΚΑ ΙΤΟ ΠΙΣΩ ΤΑΜΠΟΥΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ.... ΕΣΠΑΓΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ...ΚΑΘΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΡΟΦΑΛΟ...Ε, ΣΑΝ ΚΑΓΚΟΥΡΟΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ....
ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ 500CR '86... ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΕΩΣΕΙ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ!!!! ΑΝΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ....![]()
![]()