Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 151

Θέμα: Ανακατασκευη dr 650 rse !

Δες και το δικο μου να παιρνεις ιδεες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P1956_31-08-09.jpg 
Προβολές:	839 
Μέγεθος:	103,0 KB 
ID:	265523

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Αποστολε ελα να πιουμε κανενα καφεδακι !! βλεπω και εσυ "ρομαντικο' εργαλειο χεχεχε

gregogti ναι ! ξεκινησα και εμεινα και πισω χεχεχε βεβαια πολλα τα κανω για "τωρα" γιατι θα βαφτουν τα παντα στο μελλον

chr1skap κουκλι το εργαλειο σου !! του παει το motard

V tech και εγω για africa 650 πηγαινα αλλα ειπα ... ενας Κ και καλος.... χεχεχεχε ( αν το εχεις παρατημενο κριμα ειναι ... αμα θες να διωξεις απο την αλλη τιποτα απο πανω του ... εδω ειμαι χεχεχε )

Ενα περιεργο πραγμα ..... ΠΟΥΘΕΝΑ σε ολη την Ελλαδα Michelin T63 se 130/80/17 ... εσκασα ... και η σκεψη μου θολομενη τωρα .....

pireli mt21

continental tck80

metzeller Karoo η karoo T ιδου το ερωτημα ...

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1skap Προβολή μηνύματος
    Δες και το δικο μου να παιρνεις ιδεες

Όνομα:	P1956_31-08-09.jpg 
Προβολές:	839 
Μέγεθος:	103,0 KB 
ID:	265523
    κουκλα και αυτη η γρια
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    και η σκεψη μου θολομενη τωρα .....

pireli mt21

continental tck80

metzeller Karoo η karoo T ιδου το ερωτημα ...
    η πιο προσφατη συζητηση για αυτου του ειδους λαστιχα http://www.moto.gr/forums/showthread...tinental+tck80

Συνεχεια λοιπον , λαστιχα σημερα... Αφου δεν μπορεσα να βρω Τ63 αμεσα , Πηρα ενα ζευγαρι Mitas Ε09 γιατι δεν ηθελα να δωσω ενα καρο λεφτα για κατι με το οποιο συμβιβαζομαι ... , μετριο προς καλο το DUAL λαστιχακι με πολυ καλη τιμη , 120 και τα 2 , Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες , κλισεις αρκετες ( επιασα ολο το πελμα ανετα ) αλλα το μπροστα δειχνει μια ασαφεια , αμα την "πιασεις" το χεις ομως ...

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	769 
Μέγεθος:	97,7 KB 
ID:	265578

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	769 
Μέγεθος:	96,1 KB 
ID:	265580

Όνομα:	DSC02379.jpg 
Προβολές:	1023 
Μέγεθος:	86,1 KB 
ID:	265584

Αυτα με τα λιγα με τα πολλα , εν αναμονη να ερθουν τα δισκακια τωρα γιατι αρχιζει να πατιναρει εντονα ....

Συνεχεια λοιπον , λαστιχα σημερα... Αφου δεν μπορεσα να βρω Τ63 αμεσα , Πηρα ενα ζευγαρι Mitas Ε09 γιατι δεν ηθελα να δωσω ενα καρο λεφτα για κατι με το οποιο συμβιβαζομαι ... , μετριο προς καλο το DUAL λαστιχακι με πολυ καλη τιμη , 120 και τα 2 , Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες , κλισεις αρκετες ( επιασα ολο το πελμα ανετα ) αλλα το μπροστα δειχνει μια ασαφεια , αμα την "πιασεις" το χεις ομως ...
    120 ευρω+τις σαμπρελες?περιμενω(εν καιρω) εντυπωσεις απο βρεγμενη ασφαλτο(Αυγουστιατικα) και συμπεριφορα στο χωμα

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    εντυπωσεις απο βρεγμενη ασφαλτο
    Αν κρίνω από κάτι mitas που είχα βάλει σε ένα africa δεν θα είναι καλές...

(μπορεί και να τα βελτίωσαν βέβαια...)
    Give me fuel, Give me fire

λοιπον , μιας που εισαι τυχερος και εβρεξε εχτες χεχεχε , αν και ειναι "αστρωτα" στο βρεγμενο ηταν ποιο καλα απο κατι pireli mt21 που ειχα παλαιοτερα εμπειριες , καμια σχεση με πατιναζ λαμβανοντας σοβαρα υποψη παντα τη ροπη αλλα και το ιδιοτροπο φερσιμο του μπροστινου ... υποδυεστερα ομως κατα πολυ απο τα Τ63 και τα sahara3 που ειναι ποιο πασπαρτου ομως ,
    μαλακο λαστιχακι , μελετοντας το δεν θα το ελεγα με τιποτα φτινιαρικο , στο χωμα αν και ειχα υψηλες πιεσεις μου αρεσε ,ειδικα σε σοθρη πετρωδες ανηφορα ηταν μεγαλη εκπληξη , πιστευω θα εκτιμησω πολυ τα νευρα που εχει στα πλαϊνα τακουνια , μεχρι 120 που τα πηγα δεν εχουν κραδασμους και ταξιδευουν πολυ ανετα ( τωρα μπροστα στους κραδασμους του μοτερ τι να κλασει το λαστιχο αλλα λεμε χεχεχε)

Μεχρι στιγμης το γεγονος οτι στοιχιζει τα μισα λευτα απο ενα Karoo και ειναι ισως μισο κλικ ποιο κατω σε καποιους τομεις ( γιατι σε αλλους ειναι ποιο πανω οπως η μακροζοϊα )τα καθιστα μια πολυ καλη επιλογη για εκδρομες ανα την Ελλαδα . Αντιθετα ομως τα Τ63 ( που τα εβρισκα 165 με περαστικα χωρις σαμπλρελα ) αξιζαν και με το παραπανω το βραβειο για το καλυτερο λαστιχο συμφωνα παντα με τη μηχανη μου , τις βολτες μου αλλα και τις απαιτησεις μου .

Ταξιδευω πολυ ανετα με αυτα . χωρις να νιωσω στιγμη οτι εκανα πατατα .... Στο βρεγμενο ισως αναθεματισω τη στιγμη που εβαλα τακουνι γενικοτερα (και αυτο αμα βιαζομαι)

Υ.Γ. χωρις σαμπρελες .. ειχα

Όνομα:	DSC02377.jpg 
Προβολές:	713 
Μέγεθος:	102,1 KB 
ID:	265615
    Τελευταία τροποποίηση από KotsosDR; 03/08/2012 στις 15:28.

Τα ασχημα τωρα ... αφου το ειχα παει ηλεκτρολογο και ολα οκ ολλα κομπλε... εδωσα και 50 Ε .. τι ειχε ? τιποτα σημαντικο .. συντηρισουν , ψιλοεπαφες ..
    τεσπα .. οδηγαω ολα καλα και οραια και αρχιζει... πρωτα η μια μετα η αλλη οι 2 λαμπες πορειας πισω καμμενες.... περνω τηλεφωνο ...
    και λαμβανω την απαντηση οτι το μηχανακι δεν εχει τιποτα και αυτο συμβαινει απο τους κραδασμους.... Η ερωτηση που θετω στον εαυτο μου τωρα ειναι ... Με πιανει κορόιδο ? Η αδιαβαστο??
    Υπαρχει περιπτωση να μου διαφευγει κατι και οντως να μην αντεχει το φαναρι τους κραδασμους ???????? παλια σφουγγαρακια ξερω γω...

λοιπον , μιας που εισαι τυχερος και εβρεξε εχτες χεχεχε , αν και ειναι "αστρωτα" στο βρεγμενο ηταν ποιο καλα απο κατι pireli mt21 που ειχα παλαιοτερα εμπειριες , καμια σχεση με πατιναζ λαμβανοντας σοβαρα υποψη παντα τη ροπη αλλα και το ιδιοτροπο φερσιμο του μπροστινου ... υποδυεστερα ομως κατα πολυ απο τα Τ63 και τα sahara3 που ειναι ποιο πασπαρτου ομως ,
    μαλακο λαστιχακι , μελετοντας το δεν θα το ελεγα με τιποτα φτινιαρικο , στο χωμα αν και ειχα υψηλες πιεσεις μου αρεσε ,ειδικα σε σοθρη πετρωδες ανηφορα ηταν μεγαλη εκπληξη , πιστευω θα εκτιμησω πολυ τα νευρα που εχει στα πλαϊνα τακουνια , μεχρι 120 που τα πηγα δεν εχουν κραδασμους και ταξιδευουν πολυ ανετα ( τωρα μπροστα στους κραδασμους του μοτερ τι να κλασει το λαστιχο αλλα λεμε χεχεχε)

Μεχρι στιγμης το γεγονος οτι στοιχιζει τα μισα λευτα απο ενα Karoo και ειναι ισως μισο κλικ ποιο κατω σε καποιους τομεις ( γιατι σε αλλους ειναι ποιο πανω οπως η μακροζοϊα )τα καθιστα μια πολυ καλη επιλογη για εκδρομες ανα την Ελλαδα . Αντιθετα ομως τα Τ63 ( που τα εβρισκα 165 με περαστικα χωρις σαμπλρελα ) αξιζαν και με το παραπανω το βραβειο για το καλυτερο λαστιχο συμφωνα παντα με τη μηχανη μου , τις βολτες μου αλλα και τις απαιτησεις μου .

Ταξιδευω πολυ ανετα με αυτα . χωρις να νιωσω στιγμη οτι εκανα πατατα .... Στο βρεγμενο ισως αναθεματισω τη στιγμη που εβαλα τακουνι γενικοτερα (και αυτο αμα βιαζομαι)

Υ.Γ. χωρις σαμπρελες .. ειχα
    βλεποντας τα,και διαβαζοντας τις εντυπωσεις σου,μαλλον θα θυμιζουν τα conti TKC80 με χαμηλοτερη τιμη βεβαια.τα MT21 που τα χρησιμοποιω τα τελευταια χρονια σιγουρα θελουν παραπανω προσοχη σε βρεγμενη ασφαλτο ειδικα οταν εχουν φθαρει αρκετα τα τακουνια τους.σε βαρια χωματινα εδαφη ομως ειναι καλυτερα απο TKC80 και μαλλον και απο τα T63(δεν τα εχω δοκιμασει).το σημαντικοτερο ομως αυτον τον καιρο ειναι οτι τα MT21 και τα Mitas ειναι τα φτηνοτερα χωρις να ειναι φτηνιαρικα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    βλεποντας τα,και διαβαζοντας τις εντυπωσεις σου,μαλλον θα θυμιζουν τα conti TKC80 με χαμηλοτερη τιμη βεβαια.τα MT21 που τα χρησιμοποιω τα τελευταια χρονια σιγουρα θελουν παραπανω προσοχη σε βρεγμενη ασφαλτο ειδικα οταν εχουν φθαρει αρκετα τα τακουνια τους.σε βαρια χωματινα εδαφη ομως ειναι καλυτερα απο TKC80 και μαλλον και απο τα T63(δεν τα εχω δοκιμασει).το σημαντικοτερο ομως αυτον τον καιρο ειναι οτι τα MT21 και τα Mitas ειναι τα φτηνοτερα χωρις να ειναι φτηνιαρικα
    τα κοντι ειναι καλυτερα σε ασφαλτο και βροχη , τα mitaς ειναι ποιο χωματινα διαβαζω πολυ μτ21 μπροστα και μιτας πισω ... ( το μπροστινο του μτ 21 σε στεγνη ασφαλτο η σε χωμα ειναι σουπερ αντε ανευασε μας μια και το DOMINATORA

Σημερα μας εκανε και μια βολτα στη φανταστικη περιοχη του Σκρα στους προποδες του Παικου . Σε εθνικη μετα απο ωρα στα 120 πωωωωω... κομπρεσερ ,
    μολις ομως μπηκα σε επαρχιακο δρομο και στα στροφιλικια της αναβασης , το υπεραπολαυσα ... τα μιτας ειχαν κρατημα σε ολο τους το πελμα ( το μαυρισα ολο )

Πιστευω οτι θα χρειαζεται ρυθμισμα ενα καδενακι που εχει για αποσβεση κραδασμων καθως και η εξατμηση χρηζει αλλαγης (χωρια που δεν δουλευει για δεν εχει τα "φυλλα" της η supertramp ) , θα βελτιωθουν τα πραγματα , στο χωμα δεν κολωσαν πουθενα εκτως απο ενα σημειο που ειχε ποταμισια πολυ ψιλη αμμο , και απο εκει ομως ευκολα βγηκε

Όνομα:	DSC02426.jpg 
Προβολές:	656 
Μέγεθος:	106,2 KB 
ID:	265805

Όνομα:	DSC02428.jpg 
Προβολές:	655 
Μέγεθος:	104,2 KB 
ID:	265806

Όνομα:	DSC02480.jpg 
Προβολές:	654 
Μέγεθος:	86,0 KB 
ID:	265807

Όνομα:	DSC02493.jpg 
Προβολές:	816 
Μέγεθος:	70,9 KB 
ID:	265808

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    ωραιος .....παντα τετοια
    KLE 400-XT 250.

Αφου εκανα σχεδον ολα τα βηματα που ειχα σχεδιασει ... ηρθε η ωρα ... φορτωμα τα παντα και .... ΔΡΟΜΟ ...

Το dr κληθηκε να ανταπεξελθει σε μια απαιτητικη εβδομαδα περιπετειας στα αρχαια χωματα της Θρακης , κανοντας διαδρομες φορτωμενο , εντουραδες αδειο , εξερευνησεις διπλος , ατελειωτο ταξιδι σε χωματοδρομους και γενικοτερα ... τα παντα Με λιγα λογια ... ηρθε η ωρα του να δοκιμαστει ...

Όνομα:	DSC02809.jpg 
Προβολές:	498 
Μέγεθος:	106,1 KB 
ID:	266926

Όνομα:	DSC02805.jpg 
Προβολές:	503 
Μέγεθος:	101,8 KB 
ID:	266927

συνολικα εκανε λιγο πανω απο 1000 χιλιομετρα σε καθε ειδους τερεν . ασφαλτο , βρεγμενο , χωμα , χαλικι , χωραφια .....
    και : στο χωμα δεν με προδωσε πουθενα ..... οπως και να το πηγαινα ... στην ασφαλτο ... εμεινα υπερικανοποιημενος ... στο βρεγμενο θελει προσοχη το λαστιχο ... δεν ειναι επικινδυνο αλλα θελει εμπειρια .
    δεν εκαψε σταγονα λαδι και κυριολεκτικα με αφησε βλακα με την καταναλωση ... τιποτα....
    Μελανο σημειο τα κομματια εγνατιας που χρειαστηκε να διασχίσω ... αν και πηγαινα απροβληματιστα 120 - 130 μετα απο μια ωρα αρχισανε τα μουδιασματα .

Στις εντουραδες ειχε για παρεα τον μεγαλο του αδερφο .....( το συγκεκριμενο ηταν και η αιτια που βρεθηκα να καβαλαω dr .... μεγαλη μπριζα χεχεχε )

Όνομα:	DSC02533.jpg 
Προβολές:	499 
Μέγεθος:	95,0 KB 
ID:	266929

Όνομα:	DSC02796.jpg 
Προβολές:	493 
Μέγεθος:	112,5 KB 
ID:	266930

Παει σχεδον παντου....

Όνομα:	DSC02619.jpg 
Προβολές:	492 
Μέγεθος:	56,7 KB 
ID:	266931

Όνομα:	DSC02808.jpg 
Προβολές:	492 
Μέγεθος:	102,5 KB 
ID:	266932

μετα απο τη δοκιμη λοιπον , ξεκιναμε απο εκει που μειναμε . με ακομα περισοτερη ορεξη γιατι ανακαλυψα οτι γουσταρω πολυ να πηηγαινω περιπετειες μαζι του

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Dr 650 Se 2003
    από kosdros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 12:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •