Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Πρωτη Honda

Νέο μέλος Το avatar του/της magganas
    Σου εξηγησα,απο εκει και περα αν θες με πιστευεις αν θες οχι.Καλο σου βραδυ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από magganas Προβολή μηνύματος
    Μαγγανας ειναι το παρατσουκλι μου και το avatar μου ειναι ενα boss σε ενα απο τα αγαπημενα μου games το Wolfenstein
    Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ηταν δύσκολος καριολάκος να τον κερδίσεις. Πάνε και κατι χρόνια απο τότε που τον έκανα σκόνη τον εν λόγω Μερκελίνο.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Νέο μέλος Το avatar του/της magganas
    Ναι και γω μη νομιζεις οτι πολυθυμαμαι τη μαχη μαζι του...Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι ετρεχα συνεχεια γυρω του..Εχουν περασει και 3-4 χρονακια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από magganas Προβολή μηνύματος
    XJR_billy Φοβερη μηχανη,πανεμορφη,την εχει ενας κολλητος και ειναι και ψιλοσπανια ετσι???Ολα καλα ρε φιλε με την xjr και εχει πολλα καλα επανω της η συγκεκριμενη απο οτι βλεπω αλλα οσο να ναι ψιλο υπερβαινει το budget μου...Δικια σου ειναι?
    Εγώ έχω τη μεγαλύτερη αδερφή της, τη 1300 του 2003.
    Αν σου αρέσει, και έχεις υπομονή να ψάξεις, μπορείς να βρεις XJR 400άρες σε καλή κατάσταση και τιμή. Το ότι δεν την πολυβλέπεις στο δρόμο δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή. Η μηχανή είναι σκύλος, σαν τις CB που λατρεύω.
    Πρόσφατα αγόρασε μία ένας φίλος από Βουλγαρία και η Yamaha έχει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για τις 400άρες.
    Εννοείται βέβαια ότι θα πρέπει να πας για έλεγχο όποια μηχανή και να πάρεις, πριν την πάρεις. Αν δεν έχεις γνωστό σου έμπιστο μηχανικό, την πας σε Honda, Yamaha κλπ.
    Αλλά από παλιά μοντέλα πρέπει να περιμένεις "χαζο-βλάβες" όπως σου'παν και τα παιδιά παραπάνω. Για αυτό το λόγο, αν βρεις κάτι καλοσυντηρημένο, μην τσιγγουνευτείς 200 ευρώ παραπάνω.
    Καλή επιλογή και καλές βόλτες!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Motorradfahrer Το avatar του/της Mits-fz6
    Φιλε magganas εγω βρισκόμουν στην θέση σου τον περασμένο χειμόνα. Μετα απο μια απογοητευτική εμποιριά απο ένα σκούτερ 125αρι σκεφτηκα να πάρω κατι μεγαλύτερο. Λεφτα δεν υπηρχαν αρκετα για κάποιο καλο αλλα αρκετα για ενα 400 στρογγυλοφάναρο. Ένας φιλος μου είχε ενα cb 400 του 97 και το ειχα λατρεψει πραγματικα στις λιγες βολτες που μου το εδινε. Απο τον φθηνοπωρο κιολας εψαχνα κατι να αντικαταστησει το σκουτερ. Ημουν ανάμεσα σε cb 400 και στο bandit 400. Το πρώτο είχε φοβερό ήχο ενω το δευτερο στυλ και νευρο. Αυτο που πέτυχα μετα απο αρκετη αναζητηση ηταν ενα ελαφρος τροποποιημένο bandit. Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο αυτο, και ας ακουω απο πολλους να λενε πως ειναι προβληματικη μηχανη. Διαδρομες σε Ευβοια, Τολό και Σουνιο που κάνω συχνά τις εχει καλύψει αχορταγα χωρις ποτε να μου βγάλει τιποτα. Οσον αφορα την οδηγιση ειναι πραγματικα δασκαλος ενα 400αρι. Θα μαθεις πολλα απο αυτο. Καλη αρχη να εχεις στην ζωη των μηχανων και παντα με προσοχη!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τώρα και αεροπλάνο από τη Honda!
    από skor-billys στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 18:29
  2. H Repsol Honda
    από dimi750 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 13:49
  3. Agora Honda CB-1 400
    από MARK στο forum Honda CB series