Σου εξηγησα,απο εκει και περα αν θες με πιστευεις αν θες οχι.Καλο σου βραδυ![]()
Σου εξηγησα,απο εκει και περα αν θες με πιστευεις αν θες οχι.Καλο σου βραδυ![]()
Ναι και γω μη νομιζεις οτι πολυθυμαμαι τη μαχη μαζι του...Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι ετρεχα συνεχεια γυρω του..Εχουν περασει και 3-4 χρονακια
Εγώ έχω τη μεγαλύτερη αδερφή της, τη 1300 του 2003.
Αν σου αρέσει, και έχεις υπομονή να ψάξεις, μπορείς να βρεις XJR 400άρες σε καλή κατάσταση και τιμή. Το ότι δεν την πολυβλέπεις στο δρόμο δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή. Η μηχανή είναι σκύλος, σαν τις CB που λατρεύω.
Πρόσφατα αγόρασε μία ένας φίλος από Βουλγαρία και η Yamaha έχει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για τις 400άρες.
Εννοείται βέβαια ότι θα πρέπει να πας για έλεγχο όποια μηχανή και να πάρεις, πριν την πάρεις. Αν δεν έχεις γνωστό σου έμπιστο μηχανικό, την πας σε Honda, Yamaha κλπ.
Αλλά από παλιά μοντέλα πρέπει να περιμένεις "χαζο-βλάβες" όπως σου'παν και τα παιδιά παραπάνω. Για αυτό το λόγο, αν βρεις κάτι καλοσυντηρημένο, μην τσιγγουνευτείς 200 ευρώ παραπάνω.
Καλή επιλογή και καλές βόλτες!
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Φιλε magganas εγω βρισκόμουν στην θέση σου τον περασμένο χειμόνα. Μετα απο μια απογοητευτική εμποιριά απο ένα σκούτερ 125αρι σκεφτηκα να πάρω κατι μεγαλύτερο. Λεφτα δεν υπηρχαν αρκετα για κάποιο καλο αλλα αρκετα για ενα 400 στρογγυλοφάναρο. Ένας φιλος μου είχε ενα cb 400 του 97 και το ειχα λατρεψει πραγματικα στις λιγες βολτες που μου το εδινε. Απο τον φθηνοπωρο κιολας εψαχνα κατι να αντικαταστησει το σκουτερ. Ημουν ανάμεσα σε cb 400 και στο bandit 400. Το πρώτο είχε φοβερό ήχο ενω το δευτερο στυλ και νευρο. Αυτο που πέτυχα μετα απο αρκετη αναζητηση ηταν ενα ελαφρος τροποποιημένο bandit. Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο αυτο, και ας ακουω απο πολλους να λενε πως ειναι προβληματικη μηχανη. Διαδρομες σε Ευβοια, Τολό και Σουνιο που κάνω συχνά τις εχει καλύψει αχορταγα χωρις ποτε να μου βγάλει τιποτα. Οσον αφορα την οδηγιση ειναι πραγματικα δασκαλος ενα 400αρι. Θα μαθεις πολλα απο αυτο. Καλη αρχη να εχεις στην ζωη των μηχανων και παντα με προσοχη!