Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 74

Θέμα: ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ (περι BIKENET)

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Γράφει ο CK:
    -ας μιλήσω μόνο για εμένα, το άτομο που επί δέκα χρόνια “τραβούσε κουπί” για να έχετε όλοι εσείς ένα forum να
    εκφραστείτε όπως γουστάρετε...

μέχρι εδώ καλά..σταμάτησε όμως να γράφει και ο ίδιος με αποτέλεσμα:

- το bikenet του 2012 είναι! Ένα ψηφιακό καφενείο γεμάτο παντογνώστες, αδικημένα από το Θεό ταλέντα, μοναδικές ιδιοφυΐες με ένα κοινό γνώρισμα: γνωρίζουν την
    απόλυτη αλήθεια για το σύμπαν και για τα πάντα. Α, και δεν κάνουν ποτέ λάθος! Η θλιβερή αυτή εικόνα συνοδεύεται μόνιμα από μηδενιστικά -στην καλύτερη- ή/καιπροσβλητικά σχόλια για ανθρώπους που τις περισσότερες φορές αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση σε σχολές και πανεπιστήμια ανά τον κόσμο - αλλά όχι, η απύθμενη σοφία των μελών του bikenet γνωρίζει τη γυμνή αλήθεια: ότι όλα αυτά είναι βλακείες, καθώς και ότι αν αυτοί βρισκόντουσαν στη θέση τους θα τα είχαν καταφέρει απείρως καλύτερα.

μετά πάει εδώ...πάλι του φταίν οι άλλοι...
    -Πως το λέει εκείνο το γνωμικό, να μην προσπαθείς να διαφωνήσεις με ηλίθιο γιατί θα σε ρίξει στο επίπεδό του, κεί όπου παίζει εντός έδρας, και θα σε κερδίσει; Έτσι και το bikenet.gr, που σήμερα το βλέπω ως ένα ολοκληρωμένο πείραμα που απέδειξε σε εμένα και σε αρκετούς άλλους ότι η συλλογικότητα είναι μια απίστευτη μπούρδα. Στην Ελλάδα ο κόσμος είναι παρτάκιας, καλοπερασάκιας και αχάριστος - και αυτό δεν αλλάζει που να χτυπάμε τον κώλο μας κάτω στον αιώνα τον άπαντα. Τους βλέπετε σε καθημερινή βάση πως οδηγούν, δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω. Πετάγονται από στοπ, κορνάρουν, σε μουτζώνουν και σου ζητούν και τα ρέστα - εκεί έχουμε φτάσει σήμερα…

ΟΚ αυτός είναι ο αθώος...: (καμμία αντίρρηση..) :
    -Εγώ όμως ανήκω σε αυτούς τους ελάχιστους μαλάκες που σταματούν σε κόκκινο πεζοφάναρο στις τρεις τα ξημερώματα, στη μέση του πουθενά. Τι έχει μείνει στο bikenet που να με εκφράζει ως διαχειριστή του και να με κάνει να θέλω να το συνεχίσω; Ειλικρινά, μόνο οι αναμνήσεις. Οι γνωριμίες, οι φιλίες, κάποια ξενύχτια και κάποιες κουβέντες με ανθρώπους που στην πορεία έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου όχι γιατί ήταν όμορφοι, γρήγοροι ή μορφωμένοι, αλλά γιατί κέρδισαν το σεβασμό μου - και εγώ τον δικό τους φυσικά. Αναμνήσεις ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες, με απώλειες πραγματικών φίλων, κλάμα, χαρά, εκδρομές, συναντήσεις, σχέσεις, μέχρι γάμοι και παιδιά έχουν προκύψει μέσα από αυτή την κοινότητα.

Το να κλείσω το bikenet είναι κάτι που το σκέφτομαι πάνω από χρόνο αλλά το αποφάσισα μόλις πρόσφατα, καθώς διαπίστωσα ότι δεν έχω τη δύναμη να κάθομαι να
    βλέπω ηλίθιους να καταστρέφουν κάτι που με κόπο προσπαθήσαμε να φτιάξουμε τόσα χρόνια εγώ και κάποιοι άλλοι ρομαντικοί μαλακες. Όχι ρε φίλε, προτιμώ χίλιες φορές να το τελειώσω εγώ μια και καλή, μήπως και στρώσει το στομάχι μου κάποια μέρα και ανοίξει χώρος στο κεφάλι μου να φτιάξω κάτι καινούργιο, σχετικό ή άσχετο με αυτό.

Λέω τώρα:μήπως όμως θα έπρεπε να επιληφθεί του θέματος λίιιγο πιο νωρίς; να τραβήξει μερικά αυτάκια να μπανάρει και όχι να αφήσει να γίνεται αυτό το μπάχαλο;
    Γράφω σε διάφορα φόρουμ και σε ένα τυχαίνει να συντονίζω θέματα: όσα είναι σωστά οκ αλλά όσα είναι μπουρδολογίες σφάζονται στο γόνατο άνευ προειδοποίησης.
    Και ειδικότερα:
    -πόστ για το πόστ
    -ναι μπράβο κλπ σε παρουσίαση
    -σπαμάρισμα
    -τρολλάρισμα
    -υφάκι ή ειρωνεία
    -διαφήμιση ή προσπάθεια κέρδους
    -απαξίωση προσώπων κλπ
    -ρουφιανευτικά πμ από/για τρίτους

με αυτά τα απλά που τηρώ μέχρι στιγμής είμαστε οκ πρώτα με
    τον εαυτό μας και μετά με το κόσμο....

Και εδώ που τα λέμε,-εάν δεν είναι καθαρά οικονομικό το πράμα-δεν είναι λύση "έπεσε το επίπεδο το κλείνω"..κρατάς το επίπεδο αν όχι μόνος σου,που είναι πολύ δύσκολο αλλά ζητώντας βοήθεια: δίνοντας δικαιώματα συντονιστή σε μερικούς που το κατέχουν σωστά,ή ακόμα καλύτερα κάνεις συντονιστή τον...ηλίθιο οπότε καίει εγκέφαλο τη τρίτη μέρα και έτσι να κρατιούνται κάποιες ισορροπίες...η φυγή είναι φυγή...είναι κακό αλλά και τροφή για κακά σχόλια...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Νέο μέλος
    http://www.bikenet.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=28991

Νομίζω εδώ είχε γίνει μια καλή κουβέντα, πριν περίπου ένα εξάμηνο.Αρκετοί από αυτους τους λόγους μαζί, νομίζω οτι είναι στο τέλος η αιτία.
    Για μένα η κατάσταση μπορούσε να "σωθεί" αν κάποιος-κάποιοι (μάλλον προς το δευτερο, δεν ηταν μικρό το φόρουμ) αποφάσιζε να ασχοληθεί ενεργά, τόσο με το moderation γενικώς, όσο και με τη τροφοδοσία θεμάτων, κυρίως μοτοσυκλετιστικών. Αυτό το είχα καταγράψει και σαν αποψη στο πόστ παραπάνω.

Υ.Γ. έχει κάποια πολύ ενδιαφέροντα σχόλια από τον 1600, κυρίως για το πόσο η μορφή του φόρουμ πλέον είναι καλή για την ενημέρωση αλλά και την δημιουργία ομάδων-παρεών κοινού ενδιαφέροντος κλπ. Αντιπαλος σίγουρα τα πολλά πλέον social media... Ελπίζω το moto.gr να παραμείνει, είμαστε πολύ οι στερημένοι από διπλα!
    Και έβαψε ο ήλιος ο μισός...
    και το φεγγάρι ακεριο...
    κόκκινα χείλη

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Σημασία έχει να μπορούμε να καβαλαμε τις μοτοσικλέτες μας... όλα τα αλλά ειναι, αλλά λόγια να αγαπιωμαστε...

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    πρίζα είναι, απλά τραβιέται.

έχει ξαναγίνει και θα ξαναγίνει, σιγά.

απλά μην παίρνετε τίποτα σαν δεδομένο, όλα είναι ρευστά. ακόμη κι αυτά που δείχνουν ότι θα κρατήσουν μια ζωή. αλλά έτσι είναι η μια ζωή, τελειώνει και ξεκινάει μια άλλη.

το λέει ο εγώ που δεν ήταν μέλος στο bn, αλλά σαν χτες θυμάμαι πριν από 10 χρόνια περίπου τον modivin να με ρωτάει ποιό όνομα μου αρέσει περισσότερο, το bikenet.gr ή το greekbike.com (δεν το θυμάμαι το δεύτερο, θυμάμαι μόνο ότι του είπα αμέσως «bikenet χωρίς σκέψη» και έγινα το δεύτερο από τα 2 πρώτα μέλη ενός ωραίου forum, που τότε δεν υπήρχε... μόνο ένα μάπα κιτρινόμαυρο τύπου shoutbox που είχε το motomag και που όλοι οι παλιοί δεν ήθελαν με τίποτα να αλλάξει (μαζοχισμός))

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    απλά μην παίρνετε τίποτα σαν δεδομένο, όλα είναι ρευστά. ακόμη κι αυτά που δείχνουν ότι θα κρατήσουν μια ζωή. αλλά έτσι είναι η μια ζωή, τελειώνει και ξεκινάει μια άλλη.
    +1

Η ζωή είναι έξω στους δρόμους και όχι στα φόρα..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μια χαρα ξηγηθηκε κατ εμε.

Το bikenet ηταν το μονο φορουμ που εκανε εκαθαριση ανενεργων μελων για αυτο και τοσα λιγα μελοι ,γυρω στα 2000 πανω κατω απ'οτι θυμαμαι.
    Ακομα και αυτο ομως δεν καταφερε να κρατησει τους σουπερ ξερολες-μπορωλες μακρυα .

Εγω απο λιγο που εχω γνωρισει τον CD , η αντιδραση του μου φαινεται τελειως λογικη και δικαιολογημενη.

Εξαλλου υπαρχει και το μοτο που μπορεις να γραφεις οτι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι ,οπως αυτο το θρεντ λογου χαρη......

Ειναι τόσο απλό τελικα να βγει μια πριζα.

Ας το έχουμε υποψη μας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Προσωπικά μηνύματα και λοιπές λεπτομέρειες

Αποστολή: 20 Ιούλ 2012, 23:57
    Από: CD
    Προς: Εγγεγραμμένα μέλη
    Αγαπητά μέλη,

ύστερα από παράκληση πολλών μελών, τα προσωπικά μηνύματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν έτσι ώστε να μπορέσουν να έρθουν σε επικοινωνία όσα μέλη επιθυμούν.

Επίσης, το ότι το bikenet σταμάτησε να δέχεται νέες δημοσιεύσεις δεν σημαίνει ότι θα εξαφανιστούν οι παλιές. Σκοπός μου είναι να κρατηθεί στη ζωή σε read-only μορφή για όσα περισσότερα χρόνια γίνεται, έτσι ώστε να αποτελέσει μια "εγκυκλοπαίδεια" μοτοσυκλετιστικού περιεχομένου.

Πλέον, αξίζει να γνωρίζετε ότι οι επισκέπτες μπορούν να διαβάσουν όλες τις θεματικές ενότητες του forum, καθώς και να χρησιμοποιήσουν την εξελιγμένη αναζήτηση.

Μολις τωρα το ειδα στα μαιλ μου.
    Απλα και ξεκαθαρα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δε γνωρίζω λεπτομέρειες γιατί δεν παρακολουθώ άλλο μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, ΑΛΛΑ αν ο τύπος ήταν τόσα χρόνια στο χώρο, όπως υποστηρίζει και λύγισε μπροστά στην καθυστέρηση της ηλεκτρονικής κοινότητας, είναι απλά αστείο. Αν υπήρχαν κι άλλοι τέτοιοι αντμίνς δε θα υπήρχε ίντερνετ σήμερα
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Διαβάζω τα παραπάνω και σκέφτομαι…
    Πόσο αυτονόητα είναι για όλους εμάς, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ δικαιώματα, οι δικές μας ανάγκες, θα δικά μας πρέπει ή θέλω και πόσο συζητήσιμα είναι των άλλων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Εξαλλου υπαρχει και το μοτο που μπορεις να γραφεις οτι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι ,οπως αυτο το θρεντ λογου χαρη......
    Πράγμα το οποίο φρόντισες να αποδείξεις πανηγυρικά!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ειναι τόσο απλό τελικα να βγει μια πριζα.
    Ας το έχουμε υποψη μας
    Είναι και πιο απλό να πεις πάω παρακάτω, πιο δίπλα ή και πουθενά…
    2 όψεις έχει το νόμισμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stojohn Προβολή μηνύματος
    http://www.bikenet.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=28991
    Νομίζω εδώ είχε γίνει μια καλή κουβέντα, πριν περίπου ένα εξάμηνο.Αρκετοί από αυτους τους λόγους μαζί, νομίζω οτι είναι στο τέλος η αιτία.
    Για μένα η κατάσταση μπορούσε να "σωθεί" αν κάποιος-κάποιοι (μάλλον προς το δευτερο, δεν ηταν μικρό το φόρουμ) αποφάσιζε να ασχοληθεί ενεργά, τόσο με το moderation γενικώς, όσο και με τη τροφοδοσία θεμάτων, κυρίως μοτοσυκλετιστικών. Αυτό το είχα καταγράψει και σαν αποψη στο πόστ παραπάνω.
    Υ.Γ. έχει κάποια πολύ ενδιαφέροντα σχόλια από τον 1600, κυρίως για το πόσο η μορφή του φόρουμ πλέον είναι καλή για την ενημέρωση αλλά και την δημιουργία ομάδων-παρεών κοινού ενδιαφέροντος κλπ. Αντιπαλος σίγουρα τα πολλά πλέον social media... Ελπίζω το moto.gr να παραμείνει, είμαστε πολύ οι στερημένοι από διπλα!
    Όταν έγινε η κουβέντα αυτή νομίζω ότι ήταν αργά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Πολύ αξία δίνετε στη "διαδικτυακή" ζωή σας. Αν θέλετε να έχετε επαφή με κάποια άτομα, μπορείτε με 10000000 τρόπους.
    Δεν υπάρχει διαδικτυακή ζωή. Εγώ γνώρισα πολλούς ανθρώπους από το ιντερνετ και μερικοί έγιναν πολύ καλοί φίλοι μου.
    Άλλοι πάλι όχι.

Σε γενικές γραμμές πάντως δε βλέπω ποιο το νoήμα να συνεχίσουμε τη κουβέντα αυτή.
    Ας ευχηθούμε στον Κώστα καλή τύχη με τις δραστηριότητες του και ας κρατήσουμε ότι καλό μας έδωσε αυτά τα χρόνια το μπάικ νετ…

Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Είναι κρίμα να κλείνει ένα forum με τέτοια ιστορία...

Δεν λέω περισσότερα γιατί μας απειλεί ο καπ10...
    Give me fuel, Give me fire

ένας κύκλος έκλεισε,δυστυχως....

απλά τόσα χρόνια,απο φοιτητής, πορευόμασταν μαζί και ας ήμασταν άγνωστοι.Ετσι αποφάσισε ο CD όσο και να μην μας αρέσει,αυτό είναι.
    Απλά έκλεισε λίγο απότομα....

όπως και να έχει...ήταν στέκι...

υ.γ και αν αλλαξε η θεματολογία...δεν άλλαξε απλά ακολούθησε τα θέματα της εποχής...όπως σε όλα τα forum.Πόσοι ψάχνονται πλέον για μηχανές,για μετατροπές, για βόλτες και και και...
    αλλά ο τ΄τιλος του τόπικ είναι ακριβώς σε αυτο που νοιώθουμε ..." ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ" ρε γαμώτο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μλκιες τούμπανο...

Τα φόρα από μόνα τους είναι ένα τίποτα! Τα φόρα αποκτούν υπόσταση, μεγαλώνουν, επεκτείνονται, και "διαμορφώνουν" χαρακτήρα από τα μέλη τους, επίσης να μην το ξεχνάτε αυτό! Τώρα από εκεί και έπειτα αν έκλεισε το bikenet ξαφνικά ή αν θα κλείσει και αυτό εδώ εξίσου ξαφνικά, ε δεν πειράζει, θα συνεχίσουμε να ζούμε...

Αμα δεν μπορεις να κρατησεις μια σχετικη ποιοτητα σε αυτο που κανεις.. καλυτερα κλεισε το.. Αμα ο Κωστας θεωρησε οτι το επιπεδο εχει πεσει καλα εκανε και το εκλεισε..

Εγώ γι'αυτό για το οποίο θα στεναχωρηθώ θα είναι να συμπαρασήρει η μπάλα και το trackbike & ebike...διότι και το μεν 1ο αναπτύχθηκε ακόμη πιο πολύ μέσα από το bikenet και το 2ο προέκυψε ως φυσικό επακόλουθο και της εμπειρίας που έχουνε οι συντελεστές του αλλά και σε ευθεία σχέση και δυναμική με το bikenet & trackbike...

Τα γράφω αυτά διότι όσο εγώ μπορώ να γνωρίζω ως απλός καταναλωτής ή μοτοσικλετιστής-αναγνώστης μοτοπεριοδικών, γυρολόγος των μοτοforums ή απλά να συμμετέχω σε κάτι που μου τράβηξε το ενδιαφέρον μέσα από το internet περισσότερο από κάποιες άλλες προσπάθειες και φυσικά το πήγα παραπέρα και το έζησα στην πράξη, μου έκανε μεγάλη εντύπωση η σοβαρότητα με την οποία και το trackbike λειτουργεί (άσχετα αν μπόρεσα να παραβρεθώ μόνον μια φορά...κι ένας θεός ξέρει τι περνάω κάθε φορά που δεν συμμετέχω πόσο μάλλον τώρα που δεν θα έχω την κατεξοχήν αρμόδια πύλη πληροφόρησης για την εν λόγω διοργάνωση), αλλά και το ebike όπου υλοποιείται με έναν τρόπο που με τραβάει μόνο του αλλά όπως είπα και πιο πάνω σε ευθεία δυναμική σχέση με το bikenet, που με κάνουνε να θέλω να συμμετάσχω με τρόπο αξιοπρεπή σε μια αντιστοίχως αξιοπρεπή προσπάθεια στην Ελλάδα, για τα δικά μου μέτρα και σταθμά πάντα, και φυσικά έχω πληρώσει ένα αντίτιμο για το τζάμπα που πολλοί το θεωρούν αυτονόητο...εκείνο που μπόρεσα, αφού μια δουλειά σωστή πρέπει να επιβραβεύεται και να ανταμίβεται...

Θεωρώ λοιπόν παράξενο το γεγονός ότι ενώ ως "δουλειά" ή δουλειά, όπως θέλετε πείτε το, έχουν δόσει πολύ καλά δείγματα σοβαρότητας και συμπαγούς πυρήνα ανθρώπων όπου κάνουν και πράγματα και σωστά πράγματα...ξαφνικά συμβαίνει κάτι τέτοιο...και διαταράσει ένα σύνολο δημιουργηκά σωστών ενεργειών. Τον #1 λόγω που σκέφτομαι χωρίς καν να διαβάσω τα πολύ σωστά που λένε πολλοί πιο πάνω είναι το χρηματικό αυτή την εποχή. Το #2 είναι ο συνδιασμός παρεξηγήσεων και χρηματικού...διότι όταν μια δουλειά δεν φέρνει χρήμα κι έχει μόνον ζόρι...το ζώ κάθε μέρα...και ξέρω πως είναι...για το τι μαλακίες μπορώ εγώ να πω ή να πει ο καθένας μας από το πληκτρολόγιο...φαντάζομαι...δεν χρειάζεται και πολύ να το καταλάβει ο καθένας μας....ένα τάμπ είναι και πας στο άλλο θέμα...σε εθελοντικά και δωρεάν για εμάς φόρουμς....

Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ για την φιλοξενία...κι εδώ και στο bikenet...και σε κάθε φόρουμ και καλή δύναμη...διότι τα φόρουμς μας φέρνουνε πιο κοντά κι αυτό είναι μεγάλο πράγμα στις μέρες μας κι όχι πάντα για να κερδίζουνε κάποιοι.....μεγάλη υπόθεση όλων μας.
    Τελευταία τροποποίηση από H.A.Balafoutre; 25/07/2012 στις 00:56.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. V Power έτσι όπως την έχετε ξεχάσει
    από dirtbird στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 18:08
  2. Την ξαναπεσανε στο Bikenet...
    από catmaster στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 11:59
  3. Δεν το πιστεύω πως την γλύτωσα......
    από sapila racing στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 15:18
  4. Ποιός δεν θα ήθελε αυτή την κούκλα ;
    από freethan στο forum Honda CB series