Είμαστε οφ-τοπικ αλλά αν αναφέρεσαι σε προδιαγραφές καυσαερίων μιλάμε για ανθυπολεπτομέρεια!
Αν έβγαινε το μπροσάκι θα ήταν 680κε
Kαι σου λέω πως αν έβγαινε μια africa twin με 680κε ή ένα μπροσάκι ή ένα FZR1000 σήμερα, πολύς κόσμος θα γλίστραγε πάνω στα σάλια του... κι εγώ μαζί.
Αν εξαιρέσουμε τα μεγάλα bmw (που είναι όμως σαπάκια και προϊόντα του 4ου ράιχ) τεχνολογικά είμαστε κάπου ανάμεσα στο '87-92 ακόμα...
Εγω δεν καταλαβενω πως ο Ροσσι νομιζε οτι η ντουκατι με ενα αλουμινενιο πλαισιο (και αλλης εταιριας) να δουλεψει πιστευω οτι με χωροδικτιωμα θα δουλεβανε καλητερα μιας και εχουν εμπηρια
να θημησω μονο οτι η χοντα δουλεψε με αλουμινιο και V4 απο το 83 και η Υαμαχα απο το 1980/81 σε διχρονα μοτερ και απο το 1984 σε ενα σειρα 4κυλινδρα! Αρα σκεφτητε μονο τι γνωσεις εχουν πανω στο θεμα!
ORGIA!!!!!
Τι καλά να επέστρεφαν τα δίχρονα με περιορισμούς σε κατανάλωση και καυσαέρια στους αγώνες και στην παραγωγή...![]()
Σωστός!
Sorry για το off-topic, μια χαρά άδεια θα έπαιρνε, με μηχανικά μέρη από Τransalp 700(όπως είπε και ο radd, bros έτσι;
)
.
.
Αν ο Rossi φύγει από τη Ducati μαζί με τη Marlboro τι θα κάνει η Ducati μετά; Χωρίς χορηγό και χωρίς "κάποιον που θα φτιάξει το μηχανάκι;" Αν έρθει η στανταρ ECU και το όριο στροφών στον κινητήρα δεν αποκλείεται να φύγει κιόλας... Μάλλον πάμε προς το πρωτάθλημα moto1![]()
Give me fuel, Give me fire
Tελικά το thread εγινε Rossi-Bros.
Ας του φτιάξουν ενα bros 1000 V4 με PGM XIV να παει να τους σκίσει λοιπόν.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Όλα δείχνουν πως από του χρόνου η M1 θα έχει "πρόβλημα στο μπροστινό", "αργό μοτέρ", "μάπα φρένα", "θα τρώει λάστιχα", "θα έχει λάθος ηλεκτρονικά", "θα είναι κακοστημένη", "δεν θα ξεκολάει στις στροφές" "θα θέλει άλλο πλαίσιο" αλλά πάνω από οοοοοολα θα (ξανα)έχει "άπιαστο teamate (99) ..."
O μεγάλος Valentino Rossi επιστρέφει ως ο δεύτερος αναβάτης (και με τις δύο έννοιες) στη YAMAHA![]()
Άσε τους ροσικούς πάνω μου, έχω ειδικότητα...
Αρκεί να μιλάμε για κανονικούς ροσικούς που μπορούμε να ανταλλάξουμε αστεία κι όχι κάτι υστερικές ρουβίτσες που αν κάνεις κοροϊδευτικό σχολιασμό για τον θεό τους σε βρίζουν ή σου διαγράφουν τα σχόλια...
(φυσικά μιλώ για ΑΛΛΟ φόρουμ)![]()
Οι Ροσσικοί πάντα εδώ ήταν. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Γιάννη, τα 80΄s που λες δεν ήταν και τόσο ονειρικά πλασμένα. εκτός και επιλεκτικά νοσταλγείς κάποιες εικόνες απ΄το παρελθόν. Στα 70΄s που δεν τα πρόλαβα μάλλον μονότονο θα ήταν το θέμα με τον Roberts-Sheene (όσο έτρεχε και δεν είχε σπασμένα κόκκαλά). Στα μέσα του 80 ο Spencer ξεφτίλισε ότι κυκλοφορούσε στις πίστες, ο Mamola δεν έλεγε και τίποτα σπουδαίο ως οδηγός, ο Lawson οδηγάρα αλλά πολύ προγραμματισμός ρε παιδί μου....ένα flat line ήταν ο Eddie.
H 5ετία 88-93 ήταν μάλλον η καλύτερη από θέαμα, μιας και έπεσαν 5-6 χεράδες μαζεμένοι και χόρτασε ο μάτις μας κόντρες. Από 94-99 ύπνος βαθύς και απ΄το σωτήριο έτος 2000 και ένθεν, γέμισαν τα μάτια μας δάκρυα![]()
Τον γουστάρετε δεν τον γουστάρετε αν δεν ήταν ο Vale να πάρει το θέαμα πάνω του, τα motogp θα συναγωνίζονταν το χόκευ επι χόρτου σε θεαματικότητα.![]()