Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: Επιλογη Super Motard!!!

Νέο μέλος
    Μετα απο σκεψη απεκλεισα καποιες επιλογες και ειμαι αναμεσα σε Husqvarna SM 610 i.e και ΚΤΜ Prestige sm640 μοντ 06+
    Τελος....ενα απο τα 2 θα διαλεξω καθως αυτα με συγκινουν περισσοτερο...ισως το Husqvarna λιγακι παραπανω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dinoskid Προβολή μηνύματος
    Μετα απο σκεψη απεκλεισα καποιες επιλογες και ειμαι αναμεσα σε Husqvarna SM 610 i.e και ΚΤΜ Prestige sm640 μοντ 06+
    Τελος....ενα απο τα 2 θα διαλεξω καθως αυτα με συγκινουν περισσοτερο...ισως το Husqvarna λιγακι παραπανω
    με απολύτως αντικειμενικά κριτήρια, η πληρώνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις 690 sm, ή παίρνεις drz.
    Αν υπάρχει κάποιο που σε συγκινεί περισσότερο, τότε παίρνεις αυτό, χωρίς να ακούς κανένα

Καλές βόλτες να έχεις!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ότι σε συγκινεί περισσότερο θα πάρεις ,
    Αλλιώς θα παει για πούλημα σε κανά μήνα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Τώρα κοιτούσα το 690 smc καινούριο,7 χιλιαρικάκια...
    Αν θες να στριμωχτείς λιγάκι παραπάνω,παίρνεις ενα μηχανάκι που πραγματικά δεν θέλει τίποτα σε αντίθεση με ένα μεταχειρισμένο που όλο και κάτι θα ζητάει πέρα απο την αρχική αγορά.
    Και είναι και κάυλα,ξεχνάς όλα τα άλλα motard..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ωραίο το SMC, αλλά ρε γαμώτο, το 690 (το μοτέρ εννοώ) δε σε προδιαθέτει για motard οδήγηση... Επιμένω σε 640. Κάθε γκαζιά και σούζα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ωραίο το SMC, αλλά ρε γαμώτο, το 690 (το μοτέρ εννοώ) δε σε προδιαθέτει για motard οδήγηση... Επιμένω σε 640. Κάθε γκαζιά και σούζα.
    τι λες ρε κατεστραμμενε??
    προτεινεις μηχανακι -10 (at least) αλογων γιατι εσυ εισαι κουλαντζα γνωστη και δεν μπορεις να τα πας??

περα απο την πλακα...
    γιατι να μην παρει ενα 690 και να το γραναζωσει καταλληλα, ετσι ωστε να μην κατεβαζει τελικη απο v-strom, και να κανει οσο παιχνιδι θελει με σουζες και λοιπα καγκουριλικια??

τουλαχιστον ας προτεινες κανενα 660 smc...πολυ περισσοτερη πλακα θα ειχε...

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    απ'οτι καταλαβα σε τραβηξαν τα ευρωπαικα μεγαλα μοταρντ. γνωμη μου λοιπον αφου θα πας σε τετοια κυβικα γιατι να μην το σχεδιασεις με κατι που μπορει να σε παει ανετα και κανα μικρο ταξιδακι μεχρι χαλκιδα ας πουμε? αν μενεις για παραδειγμα κηφησια και θες να πας πειραια για τα μοταρντ πιανεται σαν ταξιδι. το 610 τελοιο και πανεμορφο με αρκετο γκαζι αλλα υπερβολικα στενο και δεν κανει για ταξιδι και καιει αρκετα. ολα τα 640 ειναι ο λογος που ειναι κακοφημα τα κτμ, ωμο γκαζι, δεν θα σε κουρασει οπως το husky αλλα σιγουρα θα ζητησει κατι μηχανικα και καει αρκετα και αυτο, ολα τα 690 ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο τα 640 και καταναλωση πολης και συνεχεια ανοιγματα στο 6.4 λιτρα/100χλμ, ταξιδευουν πολυ ανετα για αποστασεις μικρες και μεση ταχυτητα τα 130χλμ/ωρα, σερβις καθε 5000μικρο(80ευρω) και 10000(120ευρω) μεγαλο. γνωμη μου ειναι πως αν θες να ειναι και λιγο βολικο και λιγο πιο χρηστικο κοιτα τα 690 ολα εκτος το smc που ειναι πιο πολεμικο σαν στησιμο. αν πας σε μεταχειρισμενο με κλειστα ματια 690 για να μην τρεχεις σε μαστορες, αλλιως αν θες αραια σερβις και χαλαρες βολτες παρε το drz400 ή κανενα αλλο γιαπωνεζο.

υγ: αν ηθελα μονο για την πολη θα επαιρνα το δρζ400, αλλα πηρα το duke 690 για να μπορω να ειμαι πιο ανετος και να πηγαινω και καμια μακρινη βολτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τι λες ρε κατεστραμμενε??
    προτεινεις μηχανακι -10 (at least) αλογων γιατι εσυ εισαι κουλαντζα γνωστη και δεν μπορεις να τα πας??
    Χαχα, τι να σου πω... αυτή την εντύπωση μου έδωσαν. Δεν έχω οδηγήσει το 690 SM βέβαια, αλλά δε νομίζω ότι διαφέρει ιδιαίτερα από το δουκάκι. Την αίσθηση που δίνει το 640 όταν ανοίγεις το γκάζι από στάση, ΔΕΝ την έχουν τα 690. Βέβαια, ξανά, εξαρτάται τις απαιτήσεις σου. Σαφώς τα 690 έχουν πολύ περισσότερα να πουν σαν μηχανάκια.
    Life begins at 45°.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Χαχα, τι να σου πω... αυτή την εντύπωση μου έδωσαν. Δεν έχω οδηγήσει το 690 SM βέβαια, αλλά δε νομίζω ότι διαφέρει ιδιαίτερα από το δουκάκι. Την αίσθηση που δίνει το 640 όταν ανοίγεις το γκάζι από στάση, ΔΕΝ την έχουν τα 690. Βέβαια, ξανά, εξαρτάται τις απαιτήσεις σου. Σαφώς τα 690 έχουν πολύ περισσότερα να πουν σαν μηχανάκια.
    Μηπως τα μεν ηταν εξατμισοφιλτροζιγκλερωμενα και τα δε φημωμενα?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Τσου. Όλα μαμά. Νομίζω είναι απλά θέμα injection vs carbs.
    Life begins at 45°.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Τσου. Όλα μαμά. Νομίζω είναι απλά θέμα injection vs carbs.
    Οσι χορχοδειλε, ειναι θεμα προδιαγραφωνε ρυπωνε και θορυβωνε
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    απ'οτι καταλαβα σε τραβηξαν τα ευρωπαικα μεγαλα μοταρντ. γνωμη μου λοιπον αφου θα πας σε τετοια κυβικα γιατι να μην το σχεδιασεις με κατι που μπορει να σε παει ανετα και κανα μικρο ταξιδακι μεχρι χαλκιδα ας πουμε? αν μενεις για παραδειγμα κηφησια και θες να πας πειραια για τα μοταρντ πιανεται σαν ταξιδι. το 610 τελοιο και πανεμορφο με αρκετο γκαζι αλλα υπερβολικα στενο και δεν κανει για ταξιδι και καιει αρκετα. ολα τα 640 ειναι ο λογος που ειναι κακοφημα τα κτμ, ωμο γκαζι, δεν θα σε κουρασει οπως το husky αλλα σιγουρα θα ζητησει κατι μηχανικα και καει αρκετα και αυτο, ολα τα 690 ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο τα 640 και καταναλωση πολης και συνεχεια ανοιγματα στο 6.4 λιτρα/100χλμ, ταξιδευουν πολυ ανετα για αποστασεις μικρες και μεση ταχυτητα τα 130χλμ/ωρα, σερβις καθε 5000μικρο(80ευρω) και 10000(120ευρω) μεγαλο. γνωμη μου ειναι πως αν θες να ειναι και λιγο βολικο και λιγο πιο χρηστικο κοιτα τα 690 ολα εκτος το smc που ειναι πιο πολεμικο σαν στησιμο. αν πας σε μεταχειρισμενο με κλειστα ματια 690 για να μην τρεχεις σε μαστορες, αλλιως αν θες αραια σερβις και χαλαρες βολτες παρε το drz400 ή κανενα αλλο γιαπωνεζο.

υγ: αν ηθελα μονο για την πολη θα επαιρνα το δρζ400, αλλα πηρα το duke 690 για να μπορω να ειμαι πιο ανετος και να πηγαινω και καμια μακρινη βολτα.
    Κοιτα να δεις η μεγαλυτερη αποσταση που παιζει να κανω ειναι στο εξοχικο μου που ειναι 50χλμ αποσταση οποτε δεν ειναι και καμια ταξιδαρα...οποτε πιστευω το husky θα την παλεψει!
    Το 690sm ειναι πολυ ωραιο και σιγουρα για πιο normal καταστασεις απο το hysky αλλα θελω λιγο την αλητεια μου κιολας που αυτο με παραπεμπτει απευθειας στο 690smc.... το οποιο σε μεταχειρο δυσκολο να βρω...τωρα για το drz που ειναι θεικο απλα με ξενερωνουν οι τιμες του..τα χτυπανε πολυ ρε γμτ.....

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Τώρα κοιτούσα το 690 smc καινούριο,7 χιλιαρικάκια...
    Αν θες να στριμωχτείς λιγάκι παραπάνω,παίρνεις ενα μηχανάκι που πραγματικά δεν θέλει τίποτα σε αντίθεση με ένα μεταχειρισμένο που όλο και κάτι θα ζητάει πέρα απο την αρχική αγορά.
    Και είναι και κάυλα,ξεχνάς όλα τα άλλα motard..
    Καινουριο αδερφε λιγο δυσκολο....

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Υπάρχει και η λίγο "περίεργη" εναλλακτική πρόταση του CCM R30: 3500Ε για μοτάρντ με 0χλμ, εξαιρετικά περιφερειακά και κινητήρα Suzuki (από Freewind).

Tα βασικά προβλήματα που σκέφτομαι εγώ είναι ότι:
    α) είναι στοκ του 2006
    β) μάλλον το παντρεύεσαι και
    γ-και σημαντικότερο)από ποιότητα κατασκευής η CCM δεν έχει και το καλύτερο όνομα, και το λέω ήπια.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει και η λίγο "περίεργη" εναλλακτική πρόταση του CCM R30: 3500Ε για μοτάρντ με 0χλμ, εξαιρετικά περιφερειακά και κινητήρα Suzuki (από Freewind).

Tα βασικά προβλήματα που σκέφτομαι εγώ είναι ότι:
    α) είναι στοκ του 2006
    β) μάλλον το παντρεύεσαι και
    γ-και σημαντικότερο)από ποιότητα κατασκευής η CCM δεν έχει και το καλύτερο όνομα, και το λέω ήπια.
    Μακρια και αγαπημενα...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. KLR 250 Super Motard
    από George-3- στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2012, 14:04
  2. 8ος Αγωνας Super Motard
    από Daemon στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2005, 11:18
  3. Απαντήσεις: 3