Μετα απο σκεψη απεκλεισα καποιες επιλογες και ειμαι αναμεσα σε Husqvarna SM 610 i.e και ΚΤΜ Prestige sm640 μοντ 06+
Τελος....ενα απο τα 2 θα διαλεξω καθως αυτα με συγκινουν περισσοτερο...ισως το Husqvarna λιγακι παραπανω
Μετα απο σκεψη απεκλεισα καποιες επιλογες και ειμαι αναμεσα σε Husqvarna SM 610 i.e και ΚΤΜ Prestige sm640 μοντ 06+
Τελος....ενα απο τα 2 θα διαλεξω καθως αυτα με συγκινουν περισσοτερο...ισως το Husqvarna λιγακι παραπανω
Ότι σε συγκινεί περισσότερο θα πάρεις ,
Αλλιώς θα παει για πούλημα σε κανά μήνα
Τώρα κοιτούσα το 690 smc καινούριο,7 χιλιαρικάκια...
Αν θες να στριμωχτείς λιγάκι παραπάνω,παίρνεις ενα μηχανάκι που πραγματικά δεν θέλει τίποτα σε αντίθεση με ένα μεταχειρισμένο που όλο και κάτι θα ζητάει πέρα απο την αρχική αγορά.
Και είναι και κάυλα,ξεχνάς όλα τα άλλα motard..
Ωραίο το SMC, αλλά ρε γαμώτο, το 690 (το μοτέρ εννοώ) δε σε προδιαθέτει για motard οδήγηση... Επιμένω σε 640. Κάθε γκαζιά και σούζα.
Life begins at 45°.
τι λες ρε κατεστραμμενε??
προτεινεις μηχανακι -10 (at least) αλογων γιατι εσυ εισαι κουλαντζα γνωστη και δεν μπορεις να τα πας??
περα απο την πλακα...
γιατι να μην παρει ενα 690 και να το γραναζωσει καταλληλα, ετσι ωστε να μην κατεβαζει τελικη απο v-strom, και να κανει οσο παιχνιδι θελει με σουζες και λοιπα καγκουριλικια??
τουλαχιστον ας προτεινες κανενα 660 smc...πολυ περισσοτερη πλακα θα ειχε...
απ'οτι καταλαβα σε τραβηξαν τα ευρωπαικα μεγαλα μοταρντ. γνωμη μου λοιπον αφου θα πας σε τετοια κυβικα γιατι να μην το σχεδιασεις με κατι που μπορει να σε παει ανετα και κανα μικρο ταξιδακι μεχρι χαλκιδα ας πουμε? αν μενεις για παραδειγμα κηφησια και θες να πας πειραια για τα μοταρντ πιανεται σαν ταξιδι. το 610 τελοιο και πανεμορφο με αρκετο γκαζι αλλα υπερβολικα στενο και δεν κανει για ταξιδι και καιει αρκετα. ολα τα 640 ειναι ο λογος που ειναι κακοφημα τα κτμ, ωμο γκαζι, δεν θα σε κουρασει οπως το husky αλλα σιγουρα θα ζητησει κατι μηχανικα και καει αρκετα και αυτο, ολα τα 690 ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο τα 640 και καταναλωση πολης και συνεχεια ανοιγματα στο 6.4 λιτρα/100χλμ, ταξιδευουν πολυ ανετα για αποστασεις μικρες και μεση ταχυτητα τα 130χλμ/ωρα, σερβις καθε 5000μικρο(80ευρω) και 10000(120ευρω) μεγαλο. γνωμη μου ειναι πως αν θες να ειναι και λιγο βολικο και λιγο πιο χρηστικο κοιτα τα 690 ολα εκτος το smc που ειναι πιο πολεμικο σαν στησιμο. αν πας σε μεταχειρισμενο με κλειστα ματια 690 για να μην τρεχεις σε μαστορες, αλλιως αν θες αραια σερβις και χαλαρες βολτες παρε το drz400 ή κανενα αλλο γιαπωνεζο.
υγ: αν ηθελα μονο για την πολη θα επαιρνα το δρζ400, αλλα πηρα το duke 690 για να μπορω να ειμαι πιο ανετος και να πηγαινω και καμια μακρινη βολτα.
Χαχα, τι να σου πω... αυτή την εντύπωση μου έδωσαν. Δεν έχω οδηγήσει το 690 SM βέβαια, αλλά δε νομίζω ότι διαφέρει ιδιαίτερα από το δουκάκι. Την αίσθηση που δίνει το 640 όταν ανοίγεις το γκάζι από στάση, ΔΕΝ την έχουν τα 690. Βέβαια, ξανά, εξαρτάται τις απαιτήσεις σου. Σαφώς τα 690 έχουν πολύ περισσότερα να πουν σαν μηχανάκια.
Life begins at 45°.
Τσου. Όλα μαμά. Νομίζω είναι απλά θέμα injection vs carbs.
Life begins at 45°.
Κοιτα να δεις η μεγαλυτερη αποσταση που παιζει να κανω ειναι στο εξοχικο μου που ειναι 50χλμ αποσταση οποτε δεν ειναι και καμια ταξιδαρα...οποτε πιστευω το husky θα την παλεψει!
Το 690sm ειναι πολυ ωραιο και σιγουρα για πιο normal καταστασεις απο το hysky αλλα θελω λιγο την αλητεια μου κιολας που αυτο με παραπεμπτει απευθειας στο 690smc....το οποιο σε μεταχειρο δυσκολο να βρω...τωρα για το drz που ειναι θεικο απλα με ξενερωνουν οι τιμες του..τα χτυπανε πολυ ρε γμτ.....
Υπάρχει και η λίγο "περίεργη" εναλλακτική πρόταση του CCM R30: 3500Ε για μοτάρντ με 0χλμ, εξαιρετικά περιφερειακά και κινητήρα Suzuki (από Freewind).
Tα βασικά προβλήματα που σκέφτομαι εγώ είναι ότι:
α) είναι στοκ του 2006
β) μάλλον το παντρεύεσαι και
γ-και σημαντικότερο)από ποιότητα κατασκευής η CCM δεν έχει και το καλύτερο όνομα, και το λέω ήπια.