Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 79

Θέμα: να ανταλλαξω των δουκα μου με αυτο-->

το οτι το μηχανακι εχει κανει ροικη εξελιξη δεν ειναι απαραιτητα κακο,πρεπει να το δεις σε ενα δυναμομετρο και οπως σε καθε μεταχειρισμενο να το δει ενας μαστορας,
    επισης πρεπει να συνυπολογησεις οτι το ktm δεν φευγει ευκολα και οτι στις σημερινες εποχες οποιος φευγει απο 1000αρι περνει κατι μικροτερο,
    οποτε μην κλεινεις πορτες...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    δε φανταζεστε ποσο ευκολα μπορει να φυγει το Super Duke...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    δε φανταζεστε ποσο ευκολα μπορει να φυγει το Super Duke...

idika ama to afisis kseklidoto ouuuuuuuuuuuu
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths
    Λίγα τα λόγια σας για τους μάστορες τις Κρήτης γιατί θα γίνει ταραχή μεγάλη !!!!!
    Τώρα για το μηχανάκι μην το αποκλείσεις... Κανένας άσχετος θα το εχει και για να του φάνε οι τα μαστόρια (τα κακά) τα λεφτά, και τον αέρα στα λάστιχα θα του λέγαν οτι είναι αγωνιστικός !!
    Για τι ρο'ι'κη.. αν δεν την έχει κάνει στην Αθήνα τότε κατά 99,97% την έχει κάνει στον μπιιιιιιιιιπ (δεν κάνω διαφήμιση) που έχει καλό όνομα.
    Για τα λάστιχα ηταν αναμενόμενο οτι θα θελαν αλλαγή γιατι οι δρόμοι στο Ηράκλειο (και γενικά στην Κρήτη) ενδείκνυνται για καλλιτεχνικό πατινάζ !!
    Αμα μπορούσα θα πήγαινα στο Γαζι να το δω και να σου πω γενικές εντυπώσεις και τον τρόπο λειτουργίας της μηχανής αλλα λόγο ωραρίου δουλειάς και απόστασης δεν μπορώ (Sorry).

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Με αυτα τα χρήματα βρίσκεις R1 2007 μαμά με λίγα χλμ, οπότε δεν νομίζω οτι υπάρχει δίλημμα.
    Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 03/08/2012 στις 15:57.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Νέο μέλος
    το ΚτΜ το ξέρω το εχω καβαλήσει!
    Με λίγα λόγια είναι άψογο!
    Είμαι αντίθετος στην ανταλλαγή από την αρχή!
    Εγώ θα το κράταγα θα του ξανά- έβαζα εξατμες ! Αλυσογραναζα-λαδια και θα του έπινα το αίμα!!ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
    Για κατούρημα θα πήγαινα με αυτή !!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panagiwths Προβολή μηνύματος
    Λίγα τα λόγια σας για τους μάστορες τις Κρήτης γιατί θα γίνει ταραχή μεγάλη !!!!!
    .
    mmmmmmmmmmm ali8ia?
    mor ti mas les telika ta skizete ta kalson eki stin leventogena....
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    mmmmmmmmmmm ali8ia?
    mor ti mas les telika ta skizete ta kalson eki stin leventogena....
    Βεβαίως και τα σκίζουμε γιατί είμαστε πολύ ανυπόμονοι κατά την διάρκεια τσι σεξουαλικής πράξεως !! (αλλά αυτό δεν αφορά και πολλούς)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panagiwths Προβολή μηνύματος
    Βεβαίως και τα σκίζουμε γιατί είμαστε πολύ ανυπόμονοι κατά την διάρκεια τσι σεξουαλικής πράξεως !! (αλλά αυτό δεν αφορά και πολλούς)
    oson afora to sigkekrimeno monos sou karfo8ikes...
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    oson afora to sigkekrimeno monos sou karfo8ikes...
    Είσαι πολύ πο(ρ)νηρός

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    ρε φιλε afrotwin γιατι τοσο προκλητικος και επιθετικος προς τους κρητικους και τα KTM? δεν ειμαι κρητικος αλλα ΚΤΜας, με πειρα στα Japs και τωρα τον δουκα 690. αγορασμενος ιουλιο του 11 καινουριο και τωρα εχει 13000 σε κινηση χειμωνα καλοκαιρι καθε μερα παγκρατι/κορυφη παρνηθας λογω δουλειας. μονο το καλοκαιρι κανω μια μικρη παραδοχη και γυριζω απο αττικη να μην πεθαινει στα φαναρια απο την ζεστη. ξερεις τι μου εχει ζητησει? τακακια, λαδια και λαστιχα. περασαν οι εποχες που τα ΚΤΜ ηταν τοσο σκληροπυρηνικα που δεν εκαναν για τον μεσο αναβατη αλλα μονο για αυτον που ηξερε να τα πηγαινει οπως ειχαν φτιαχτει να πηγαινουν. οι κινητηρες 690 και 990 ειναι παρα πολυ αξιοπιστοι με πιο αραια σερβις απο τους προκατοχους τους και μεγαλυτερη μακροζωια. και σκεψου οτι εσεις που καθεστε απεναντι και πυροβολειτε, μιλωντας και κρινοντας μια αλλη εποχη, δεν μπορειτε να το χωνεψετε πως ενα ΚΤΜ με πανω απο 30000χλμ μπορει να ειναι χαρτι μηχανικα. απο εγωισμο και μονο επειδη ετσι μαθατε να λετε δεν κανετε πισω. δεν ξερω τι μηχανακι καβαλας αλλα αν θες να μου απαντησεις φροντισε να ειναι καποιο γιαπωνεζικο στα πλαισια της συζητησεως, 600αρι 1000αρι 4κυλινδο ss/sbk αντε και κανενα TDM, αλλιως μην απαντησεις καθολου αν καβαλας τιποτα αλλο ποσο μαλλον να εισαι πιτσιρικας και να βγαζεις τοση χολη πανω στη παπια. δεν εχω κατι μαζι σου αλλα νισαφι ποια να κραζετε απλα για να κραξετε.

Υ.Γ 1 πως ειναι δυνατον να του λες(ειρωνικα) γιατι δεν παραμενει στην ΚΤΜ αγοραζοντας το rc8 ενα πανακριβο μηχανακι(μονο στα 17000 ευρω) που κυκλοφορει 3 χρονια μονο, με ενα μηχανακι του 2006 που εχει καταθεσει την αξια του αποιοα και αν ειναι. σαν να σου λεει θελω αυτο που κανει 5500 ευρω και εσυ του λες "κοιτα και το s1000rr".

Υ.Γ 2 ειχα ΧR 650 μοταρντ, πολυ καλο και αξιοπιστο. οταν ομως πηρα μεταθεση παρνηθα αποφασισα να το αλλαξω με τον δουκα. πειτε μου ποσοι γιαπωνεζοι πιστευετε πως αν το κρατουσα θα ξεκινουσα ταπα στις 6 το πρωι απο παγκρατι να ανεβω το βουνο και να εχω περασει μεχρι τις 7 την πυλη?(46χλμ απο τα αποια τα 18 ειναι το βουνο). και αλλα 46 γυρισμος στις 3 το μεσημερι απο αττικη με 150-160 σταθερα. οσοι ειναι απο αθηνα θα καταλαβουν για τι πακετο μιλαω. εγω δεν πιστευω πως το προηγουμενο μηχανακι μου θα τα εβγαζε περα μιλωντας εκ πειρας ως κατοχος. το μονο που ζηταει το καημενο τακτικα ειναι λαστιχα και τακακια λογω του βουνου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    ρε φιλε afrotwin γιατι τοσο προκλητικος και επιθετικος προς τους κρητικους
    Mη σε γνοιάζει. Κατέχουμε εμείς να τονε σιάξουμε
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    ρε φιλε afrotwin γιατι τοσο προκλητικος και επιθετικος προς τους κρητικους και τα KTM?
    Μην ανησυχείς, με όλους έτσι είναι!
    Sent from me using a computer.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μην ανησυχείς, με όλους έτσι είναι!
    δυσκοιλιότητα?
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ρε φιλε afrotwin γιατι τοσο προκλητικος και επιθετικος προς τους κρητικους και τα KTM? δεν ειμαι κρητικος αλλα ΚΤΜας, με πειρα στα Japs και τωρα τον δουκα 690. αγορασμενος ιουλιο του 11 καινουριο και τωρα εχει 13000 σε κινηση χειμωνα καλοκαιρι καθε μερα παγκρατι/κορυφη παρνηθας λογω δουλειας. μονο το καλοκαιρι κανω μια μικρη παραδοχη και γυριζω απο αττικη να μην πεθαινει στα φαναρια απο την ζεστη. ξερεις τι μου εχει ζητησει? τακακια, λαδια και λαστιχα. περασαν οι εποχες που τα ΚΤΜ ηταν τοσο σκληροπυρηνικα που δεν εκαναν για τον μεσο αναβατη αλλα μονο για αυτον που ηξερε να τα πηγαινει οπως ειχαν φτιαχτει να πηγαινουν. οι κινητηρες 690 και 990 ειναι παρα πολυ αξιοπιστοι με πιο αραια σερβις απο τους προκατοχους τους και μεγαλυτερη μακροζωια. και σκεψου οτι εσεις που καθεστε απεναντι και πυροβολειτε, μιλωντας και κρινοντας μια αλλη εποχη, δεν μπορειτε να το χωνεψετε πως ενα ΚΤΜ με πανω απο 30000χλμ μπορει να ειναι χαρτι μηχανικα. απο εγωισμο και μονο επειδη ετσι μαθατε να λετε δεν κανετε πισω. δεν ξερω τι μηχανακι καβαλας αλλα αν θες να μου απαντησεις φροντισε να ειναι καποιο γιαπωνεζικο στα πλαισια της συζητησεως, 600αρι 1000αρι 4κυλινδο ss/sbk αντε και κανενα TDM, αλλιως μην απαντησεις καθολου αν καβαλας τιποτα αλλο ποσο μαλλον να εισαι πιτσιρικας και να βγαζεις τοση χολη πανω στη παπια. δεν εχω κατι μαζι σου αλλα νισαφι ποια να κραζετε απλα για να κραξετε.

Υ.Γ 1 πως ειναι δυνατον να του λες(ειρωνικα) γιατι δεν παραμενει στην ΚΤΜ αγοραζοντας το rc8 ενα πανακριβο μηχανακι(μονο στα 17000 ευρω) που κυκλοφορει 3 χρονια μονο, με ενα μηχανακι του 2006 που εχει καταθεσει την αξια του αποιοα και αν ειναι. σαν να σου λεει θελω αυτο που κανει 5500 ευρω και εσυ του λες "κοιτα και το s1000rr".

Υ.Γ 2 ειχα ΧR 650 μοταρντ, πολυ καλο και αξιοπιστο. οταν ομως πηρα μεταθεση παρνηθα αποφασισα να το αλλαξω με τον δουκα. πειτε μου ποσοι γιαπωνεζοι πιστευετε πως αν το κρατουσα θα ξεκινουσα ταπα στις 6 το πρωι απο παγκρατι να ανεβω το βουνο και να εχω περασει μεχρι τις 7 την πυλη?(46χλμ απο τα αποια τα 18 ειναι το βουνο). και αλλα 46 γυρισμος στις 3 το μεσημερι απο αττικη με 150-160 σταθερα. οσοι ειναι απο αθηνα θα καταλαβουν για τι πακετο μιλαω. εγω δεν πιστευω πως το προηγουμενο μηχανακι μου θα τα εβγαζε περα μιλωντας εκ πειρας ως κατοχος. το μονο που ζηταει το καημενο τακτικα ειναι λαστιχα και τακακια λογω του βουνου.

kita filaraki ego ime 18 xronon ke exo ena solex tou patera mou giati den me afini na paro kati alo min pa8i tipota o gios tou ala omos exo di pola ktm sto sinergio dipla sto spiti mou kia8e 2 giaponezika erxonte 5 ktm e ti simperasma na vgalis ke meta pou milisa me ton mixaniko mou ipe mpourdela min paris pote ke ama paris min er8is edo na pigenis alou
    e ke exoun fimi oti ine mpourdela ke o pateras mou ipe 8imame kati ktm pou itan san zundap ke mexri na kolisoun estazan 1 kilo ladi otan to arazes ke oloi stin sxara ixan kremasmenes sakoules me ladia

ama akous ola afta ti na ipo8esis?
    ke kapia stigmi 8a paro ke ena papaki krifa apo ton mpampa mou ke den masao genika
    ala ktm oute me sferes...:a17::a44:
    afrotwin

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να ομορφύνω τον Δούκα μου...
    από toksoths87 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2011, 09:08
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2006, 14:44
  3. Να πας Φυλακή Με αυτό το tattoo!!!