Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 114

Θέμα: Action photos στο moto.gr

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Re: ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ!!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!

ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ....ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΙ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ....ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΚΑΙ ΚΕΙ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΡΙΒΩ ΤΟ ΚΤΜΑΚΙ!!

Απλά λέω ότι πάμε γιατί γουστάρουμε....

Και πολύ καλά κάνεις και πας σε πίστα. Τουλάχιστον δεν έχει φορτηγά.... (και ταρίφες)...

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Apofasisa na paro mhxani sxetika megalos (25 xronon, pio prin den eixa oute patini). Opos itan logiko den eixa kai tosi megali gnosi gyro apo to thema tis mixanis. To moto forum, pou to vrika entelos tyxaia, otan epsaxna sto net gia agora mhxanis, me exei voithisei AFANTASTA oso anafora tin odigiki mou symperifora kai to thema asfaleias mou pano sti mhxani. Pragma gia to opoio sas euxaristo, enan enan ksexorista (ok, einai kai 2-3 pou den tous euxaristo )

An einai na epireasei kapoion (noimona anthropo enoeite) afto einai thetika kai oxi arnitika.

Ksero oti to thema itan gia tis foto alla vrika eukeria kai to ekana geniko kapos.

Den exo kataferei akoma na ertho kapoia ekdromi mazi sas alla euelpisto sto mellon. Enas logo einai oti den mporo na akolouthiso se kapoies ekdromes me to KLE mou (pou pas ore karamitro me ta toubana????) alla sas kamarono apo tis foto pou vazete kai mas taksideuete olous mazi.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Re: Action photos στο moto.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Με αφορμή κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει παλαιότερα εντός αλλά και εκτός φόρουμ, θα ήθελα να μου πείτε ο καθένας την δική του γνώμη στα παρακάτω ερωτήματα.

1.Πιστεύεται οτι μπορούν να παρασυρθούν ή όχι άτομα απο εδώ ωστε να βλέπουν τις φωτογραφίες κάποιον μελών απο εδω τι κάνουν και να θέλουν να τους μιμηθούν
    2.Πιστεύεται οτι μόνο οι action shots απο τον δρόμο είναι αυτές που παρασύρουν η όχι αναβάτες να πιέσουν για το κατι παραπάνω η ακόμα και οι φωτό από πίστες(track days με φωτο μελών)
    φωτό απο αγώνες κτλ.
    3.Οι φωτογραφίες που μπάινουν για πιο λόγω πιστεύεται οτι μπαίνουν, για αυτοπροβολή κάποιον ανθρώπων, η απλά επειδή κάνανε το γούστο τους και ήθελαν να το μοιραστούν μαζί με όλο το φόρουμ.

Το πόστ θα το έβαζα στις σκέψεις προβληματισμούς, αλλά επειδή πιθανολογώ κάποιοι δεν θα μείνουν σε μια προσωπική άποψη
    το έβαλα διαμάχες.

THANX
    Παιδιά μην το ρίχνετε τόσο στην πλάκα για το ποιος παρασύρει ποιον. Για να υπάρχει αντίθετη άποψη σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο θέμα και το δίκιο όπως πάντα είναι κάπου στη μέση.

Σίγουρα δεν είναι τόσο απλό να λέμε μεγάλα παιδιά είμαστε ας προσέχαμε γιατί δεν είναι πάντα έτσι. Ούτε βέβαια είναι και τόσο τραγικό όσο το παρουσιάζουν κάπόιοι.

Σίγουρο είναι επίσης ότι αυτό που κάνετε είναι επικίνδυνο κι ας πηγαίνετε με μικρές ταχύτητες όπως λέτε. Καλό είναι λοιπόν να το κάνετε συνειδητά χωρίς να προσπαθείτε να πείσετε ότι έχετε τον έλεγχο και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας την ώρα που περνάτε με το γόνατο στην άσφαλτο και μεγάλες κλίσεις. Όταν δίπλα σου παίζουν βράχια, γκρεμοί, μπαριέρες και κίνηση, είναι ουτοπία να λες "είμαι ασφαλής", όπως και αν το έχεις σκεφτεί...

Εμένα προσωπικά μ'αρέσουν οι φωτογραφίες αυτές. Βλέπουμε τα καλά σας, βλέπουμε και τα στραβά σας όμως, είναι και εντυπωσιακές και γενικά γουστάρω!

ΟΜΩΣ

Το μήνυμα που πρέπει πάντα να περνάμε είναι ότι αυτά θα πρέπει να γίνονται μόνο σε πίστα. Η πίστα είναι ο χώρος για να ξύσεις και τα γόνατα και να κάνεις ό,τι γουστάρεις και κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Σε καμμία περίπτωση δεν συμφωνώ με ποστ του τύπου πάμε Πεντέλη-Επίδαυρο-Μπράλο κλπ κλπ για να κάνουμε ασκήσεις και να δοκιμάσουμε πράγματα και μετά να πέφτουν και οι ανάλογες φωτογραφίες, γιατί κάποιος μπορεί να πει ότι ο δρόμος αυτός ενδείκνυται για προπόνηση... οπότε ας πάω ένα Σάββατο πρωί να κάνω ό,τι είδα.

Και μην περιμένετε σύνεση και λογική από όλους. Έστω και ένας να το δει έτσι, το κακό μπορεί να γίνει, οπότε ας κρατάμε τα στεγανά μεταξύ μας.

Το να πάτε με την παρέα σας μία βόλτα τέτοιου τύπου που θα την κανονίσετε μεταξύ σας δεν με χαλάει. Το να μας δείξετε μετά και πώς τα περάσατε με τις ανάλογες φωτογραφίες, πάλι δεν με χαλάει. Μην μπαίνετε όμως σε λεπτομέρειες με διαδρομές και θεωρίες για το πόσο ασφαλείς είστε γιατί αυτό με χαλάει.

Να πω τέλος ότι είτε σας αρέσει είτε όχι, δεν υπάρχει καμμία μα καμμία διαδρομή σε δημόσιο δρόμο που να συγκρίνεται έστω και στο ελάχιστο με την πίστα. Έστω και αυτή των Μεγάρων, που άποψη μου, μια χαρά είναι! Αυτές οι υπερβολές περί χωματερής και δεν ξέρω εγώ τι, καλό είναι να μην λέγονται γιατί αλίμονο αν φτάσουμε να αποθαρύνουμε τον κόσμο που θέλει να τρέξει από το να πηγαίνει στην πίστα και να του λέμε πήγαινε π.χ. στη Ναύπακτο γιατί είναι καλύτερα...
    Θάνος..

Η παρασυρση δεν νομιζω οτι βρισκεται αυτου καθεαυτου στις φωτογραφιες.
    Η παρασυρση γινεται οταν πας βολτα με 20 μηχανες εκ των οποιων οι 10 ειναι αγνωστης οδηγικης εμπειριας και εσυ πας το δρομο σου χαλαρα και αλλος ερχεται απο πισω "ταυτοτητα" διοτι:

Δεν ξερει το δρομο
    δεν εχει ποτε του τοσο γρηγορα
    δεν θελει να σας χασει
    δεν τον αφηνει ο εγωισμος του να μεινει πισω...εκει ειναι τα επικινδυνα

Αντιθετως θα ελεγα πως καποιες φωτογραφιες εχουν και ανασταλτικο παραγοντα για μερικους αφου φαινεται το στυλ της βολτας των εκαστοτε ατομων

Εγω και το λεω δημοσιως ειμαι κατα των συστηματικων βολτων με γκρουπ μεγαλύτερο των 10 μηχανων...οι λογοι εχουν εξηγηθει σε παλιο μου ποστ

Τωρα οι action fotos απο την αλλη γινονται βαρετες με το καιρο διοτι δειχνουν το ιδιο πραγμα...ακομα και οι φωτο απο τα μεγαρα θα γινουν και αυτες καθημερινοτητα

Επειδη ολοι τα εχουμε κανει αυτα μπορουμε να μιλησουμε γιαυτο οπως εκανε ακριβως ο xtmpam και μετεφερε την εμπειρια του που κακως παρεξηγησε ο adam tsouk γιατι πολυ απλα ο καθενας μας εχει διαφορες εμπειριες και ενιοτε αφορμης δοθεισης τις καταθετει

Ο γιωργος idi ορθα ομιλησε και ειπε οτι στις βολτες μας δεν κανουμε καγκουριες και παμε χαλαρα και αντε σε κανα καλο κομματι το παταμε λιγακις αλλα οχι σοβαρα πραγματα

Παντως ολα παιζουν το ρολο τους αναμφιβολα αλλα εξαρταται απο το πως ο καθενας αντιλαμβανεται ορισμενα πραγματα

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

Re: Action photos στο moto.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    θα ήθελα να μου πείτε ο καθένας την δική του γνώμη στα παρακάτω ερωτήματα.

1.Πιστεύεται οτι μπορούν να παρασυρθούν ή όχι άτομα απο εδώ ωστε να βλέπουν τις φωτογραφίες κάποιον μελών απο εδω τι κάνουν και να θέλουν να τους μιμηθούν

ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ

2.Πιστεύεται οτι μόνο οι action shots απο τον δρόμο είναι αυτές που παρασύρουν η όχι αναβάτες να πιέσουν για το κατι παραπάνω η ακόμα και οι φωτό από πίστες(track days με φωτο μελών)
    φωτό απο αγώνες κτλ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

3.Οι φωτογραφίες που μπάινουν για πιο λόγω πιστεύεται οτι μπαίνουν, για αυτοπροβολή κάποιον ανθρώπων,

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ

η απλά επειδή κάνανε το γούστο τους και ήθελαν να το μοιραστούν μαζί με όλο το φόρουμ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ

THANX

και φυσικά θα θυμάστε όλοι τι είχε γραφτεί… για γνωστό αγωνιζόμενο-πρωταθλητή που έκανε τεστ το strada, με κοντό παντελονάκι και αθλητικά παπουτσάκια

αν όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν γιατί τον σχολιάσαμε αρνητικά

Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

γιατί έχω μια αίσθηση ότι αυτοί που ενοχλούνται πιο πολύ είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία;

τέσπα προσωπικά γουστάρω να βλέπω τέτοιες φώτο και στο φινάλε-φινάλε μου κάνει λίγο υποκρισία να τις απαγορεύουμε τη στιγμή που όλοι έχουμε πάει μαλλιοκούβαρα ενώ ο δρόμος δεν το σήκωνε και έχουμε γλιτώσει για να διηγούμαστε μετά πόσο "χεράδες" είμαστε...
    Fuck the universe.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    γιατί έχω μια αίσθηση ότι αυτοί που ενοχλούνται πιο πολύ είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία;

τέσπα προσωπικά γουστάρω να βλέπω τέτοιες φώτο και στο φινάλε-φινάλε μου κάνει λίγο υποκρισία να τις απαγορεύουμε τη στιγμή που όλοι έχουμε πάει μαλλιοκούβαρα ενώ ο δρόμος δεν το σήκωνε και έχουμε γλιτώσει για να διηγούμαστε μετά πόσο "χεράδες" είμαστε...
    Η έννοια "ενοχλούμαι" είναι πολύ σχετική... Ενοχλούμαι στο βαθμό που βλέπω ότι ο διπλανός μου κινδυνεύει.

Δεν μπορούμε όμως να επιβάλλουμε τίποτα και σε κανέναν. Και επειδή όλοι τα έχουμε κάνει και τη γλυτώσαμε δεν σημαίνει τώρα ότι πρέπει να σωπάσουμε... τη στιγμή μάλιστα που ανοίγεται ένα ποστ και καλούμαστε να πούμε τη γνώμη μας.

Ίσα ίσα επειδή όποιος έχει περάσει από κει ξέρει, έχει ένα λόγο παραπάνω και να μιλάει. Να είσαι λίγο πιο προσεκτικός όταν μιλάς για υποκρισία γιατί πολύ εύκολοι έχετε γίνει στους χαρακτηρισμούς σας.
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos

Re: Re: Action photos στο moto.gr

γιατί ξέρουν κάτι παραπάνω μήπως;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Το μήνυμα που πρέπει πάντα να περνάμε είναι ότι αυτά θα πρέπει να γίνονται μόνο σε πίστα. Η πίστα είναι ο χώρος για να ξύσεις και τα γόνατα και να κάνεις ό,τι γουστάρεις και κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Σε καμμία περίπτωση δεν συμφωνώ με ποστ του τύπου πάμε Πεντέλη-Επίδαυρο-Μπράλο κλπ κλπ για να κάνουμε ασκήσεις και να δοκιμάσουμε πράγματα και μετά να πέφτουν και οι ανάλογες φωτογραφίες, γιατί κάποιος μπορεί να πει ότι ο δρόμος αυτός ενδείκνυται για προπόνηση... οπότε ας πάω ένα Σάββατο πρωί να κάνω ό,τι είδα.

Και μην περιμένετε σύνεση και λογική από όλους. Έστω και ένας να το δει έτσι, το κακό μπορεί να γίνει, οπότε ας κρατάμε τα στεγανά μεταξύ μας.

Το να πάτε με την παρέα σας μία βόλτα τέτοιου τύπου που θα την κανονίσετε μεταξύ σας δεν με χαλάει. Το να μας δείξετε μετά και πώς τα περάσατε με τις ανάλογες φωτογραφίες, πάλι δεν με χαλάει. Μην μπαίνετε όμως σε λεπτομέρειες με διαδρομές και θεωρίες για το πόσο ασφαλείς είστε γιατί αυτό με χαλάει.

Να πω τέλος ότι είτε σας αρέσει είτε όχι, δεν υπάρχει καμμία μα καμμία διαδρομή σε δημόσιο δρόμο που να συγκρίνεται έστω και στο ελάχιστο με την πίστα. Έστω και αυτή των Μεγάρων, που άποψη μου, μια χαρά είναι! Αυτές οι υπερβολές περί χωματερής και δεν ξέρω εγώ τι, καλό είναι να μην λέγονται γιατί αλίμονο αν φτάσουμε να αποθαρύνουμε τον κόσμο που θέλει να τρέξει από το να πηγαίνει στην πίστα και να του λέμε πήγαινε π.χ. στη Ναύπακτο γιατί είναι καλύτερα...

+1

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ,ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΖΖΖΖΖΖΖ
    ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ?
    ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΜΑΙ?
    ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΦΩΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΩ?
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
    ΦΟΡΟΥΜ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ...ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ,
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΓΟΥΡΙΑ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΦΩΤΟ.
    ΑΝ ΞΥΝΕΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ(ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ) Η' Ο GMAKRIS ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ?
    ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ...
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ,ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΖΖΖΖΖΖΖ
    ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ?
    ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΜΑΙ?
    ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΦΩΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΩ?
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
    ΦΟΡΟΥΜ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ...ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ,
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΓΟΥΡΙΑ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΦΩΤΟ.
    ΑΝ ΞΥΝΕΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ(ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ) Η' Ο GMAKRIS ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ?
    ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ...
    Ρε παιδιά, απλά πράγματα λέμε, δεν μπορεί μονίμως να διαφωνούμε...

Τι δεν καταλαβαίνετε; Τι σημαίνει ότι εσύ δεν κάνεις ό,τι βλέπεις; Μπορείς να πεις με σιγουριά ότι όλοι σκέφτονται σαν κι εσένα;

Εκείνο που λέμε είναι, κάντε ό,τι γουστάρετε αλλά μην το διαφημίζετε και μην παρακινείτε τους άλλους.

Δεν μπορεί να μπαίνει ποστ που προσκαλεί ελεύθερα όποιον θέλει να ανέβει στο δρόμο της Πεντέλης για προπόνηση γιατί δεν ξέρεις ποιος θα έρθει και τι είναι ικανός να κάνει.

Απλά πράγματα είναι αυτά και αυτονόητα, γιατί αν έρθω εγώ που δεν με ξέρετε και σε μία στροφή φύγω και κατηφορίσω στο γκρεμό θα κοιτάζεστε όλοι πανικόβλητοι!

Ας καταλαβαίνουμε και 5 πράγματα για να μπορούμε να συνεννοούμαστε και όχι να λέμε έτσι εύκολα ατάκες του στυλ "μεγάλα παιδιά είμαστε", γιατί να ρίχνουμε την ευθύνη αλλού είναι το πιο εύκολο.

Εγώ άμα γουστάρω καπνίζω και 4 πακέτα τη μέρα, αλλά δεν θα πω ότι ΕΓΩ δεν έχω ανάγκη γιατί έχω συμφωνία με το Θεό, ούτε θα τολμήσω ποτέ να προσφέρω τσιγάρο στον άκαπνο! Μπορείς να βρεις κάποια ομοιότητα σ'αυτό ή να το πω και διαφορετικά;
    Θάνος..

.
    Επειδη πολλοι τελικα ΔΕΝ διαβαζουν τι γραφεται στα posts που ανοιξαν οι συναδελφοι για Πεντελη σας παραθετω μερικα αποσπασματα :

1. Σάββατο 10/9 - Πεντέλη

".......ΔΕΝ πρόκειται να πηγαίνουμε αεροπορία, ΔΕΝ προσφέρονται οι δημόσιοι δρόμοι για τέτοια έτσι κι αλλιώς. Φυσικά ο καθένας ελεύθερος είναι να κάνει ότι θέλει ΑΛΛΑ αν κάποιος αποδειχτεί επικίνδυνος με οποιοδήποτε τρόπο απλά θα αποβάλεται από την παρέα...."

2. Σαββατο 17/9 - Πεντελη

"ΔΕΝ πάμε για να συναγωνιστούμε μεταξύ μας ΟΥΤΕ για να αποδείξουμε πόσο γαμάουα είμαστε σε κανέναν!
    Πάμε για να μάθουμε λίγο καλύτερα τη μηχανή μας πηγαίνοντας στο 70-75% των ικανοτήτων μας maximum! "

Νομιζω οτι ειναι σαφης η διαθεση και η ουσια των παραπανω "προσκλησεων"......

.
    Συνεχιζω......

Ποσες φορες εχουμε πει οτι ΔΕΝ χρειαζεται να πηγαινει καποιος "κομματια" ή στο οριο (δρομου & μηχανης) για να ξυσει? :a24:

Ποσες φορες πρεπει να πουμε οτι οταν βγαζεις σωμα οδηγεις ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ γιατι ετσι μειωνεις την κληση της μηχανης? :a24:

Ποσες φορες πρεπει να πουμε οτι ο καθενας οδηγει οπως εχει μαθει και οτι κανει το κανει για τον ευατό του? :a24:

Προχθες ηρθε ο ΑFTER που μου ειπε οτι με ακολουθουσε με την ιδια ακριβως ταχυτητα εχοντας βγαλει λιγοτερο το σωμα του, την ιδια στιγμη που εγω εξυνα.....του εξηγησα οτι ετσι ειναι το στυλ μου και με βοηθαει να εχω καλυτερο ελεγχο της μηχανης και τιποτα περισσοτερο.

Τεσπα,
    Σχετικες βολτες, oι photo και τα λοιπα θα συνεχισουν να μπαινουν γιατι πολλοι απο εμας γουσταρουμε να βλεπουμε τα μηχανακια στο δρομο, σε πιστα, σε αγωνες, και οχι παρκαρισμενες στο πεζοδρομιο ή στις βιτρινες των καταστηματων..........

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Επειδη πολλοι τελικα ΔΕΝ διαβαζουν τι γραφεται στα posts που ανοιξαν οι συναδελφοι για Πεντελη σας παραθετω μερικα αποσπασματα :

1. Σάββατο 10/9 - Πεντέλη

".......ΔΕΝ πρόκειται να πηγαίνουμε αεροπορία, ΔΕΝ προσφέρονται οι δημόσιοι δρόμοι για τέτοια έτσι κι αλλιώς. Φυσικά ο καθένας ελεύθερος είναι να κάνει ότι θέλει ΑΛΛΑ αν κάποιος αποδειχτεί επικίνδυνος με οποιοδήποτε τρόπο απλά θα αποβάλεται από την παρέα...."

2. Σαββατο 17/9 - Πεντελη

"ΔΕΝ πάμε για να συναγωνιστούμε μεταξύ μας ΟΥΤΕ για να αποδείξουμε πόσο γαμάουα είμαστε σε κανέναν!
    Πάμε για να μάθουμε λίγο καλύτερα τη μηχανή μας πηγαίνοντας στο 70-75% των ικανοτήτων μας maximum! "

Νομιζω οτι ειναι σαφες η διαθεση και η ουσια των παραπανω "προσκλησεων"
    Ε καλά δεν γυρίζω ποτέ να ξαναδιαβάσω δύο και τρεις φορές το ίδιο κείμενο για να δω τι έχασα. Άμα ήταν έτσι δεν θα κάναμε και κουβέντα. Στο κάτω κάτω μεγαλώνουμε και ξεχνάμε καμμιά φορά...

Από κει και πέρα, οι εικόνες που βλέπω δεν συμβαδίζουν με τα παραπάνω... γόνατα κάτω, μεγάλες κλίσεις και τα ρέστα...

Όσο για το σώμα και τις κλίσεις της μηχανής... ναι μπορεί η μηχανή να στρίβει πιο όρθια και να αντιδρά Η ΙΔΙΑ καλύτερα, αλλά όταν εσύ κρέμεσαι απ'έξω, οι δικές σου δυνατότητες για αποτελεσματικές αντιδράσεις σε ενδεχόμενο κίνδυνο είναι πολύ περιορισμένες. Γι'αυτό και λέμε ότι αυτή δεν είναι οδήγηση δρόμου! Το ορθόν είναι να στρίβεις έτσι ώστε ούτε να πλαγιάζεις πολύ αλλά ούτε και να ξύνεις σε δημόσιο δρόμο. Υπάρχει χώρος να το κάνεις αυτό και δεν μιλάω για την καφετέρια.

Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση...

Εντέλει όμως το θέμα δεν είναι το κατά πόσο είστε ασφαλείς... τη γνώμη μου γι'αυτό την είπα και προσωπικά δεν την αλλάζω και αν κάποιοι το βλέπουν διαφορετικά it's fine with me...

Και για όσους έχουν όρεξη ας πάνε thread του bikenet να δούνε κι από κει τις απόψεις...
    Θάνος..

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ρε παιδιά, απλά πράγματα λέμε, δεν μπορεί μονίμως να διαφωνούμε...

Τι δεν καταλαβαίνετε; Τι σημαίνει ότι εσύ δεν κάνεις ό,τι βλέπεις; Μπορείς να πεις με σιγουριά ότι όλοι σκέφτονται σαν κι εσένα;

Εκείνο που λέμε είναι, κάντε ό,τι γουστάρετε αλλά μην το διαφημίζετε και μην παρακινείτε τους άλλους.

Δεν μπορεί να μπαίνει ποστ που προσκαλεί ελεύθερα όποιον θέλει να ανέβει στο δρόμο της Πεντέλης για προπόνηση γιατί δεν ξέρεις ποιος θα έρθει και τι είναι ικανός να κάνει.

Απλά πράγματα είναι αυτά και αυτονόητα, γιατί αν έρθω εγώ που δεν με ξέρετε και σε μία στροφή φύγω και κατηφορίσω στο γκρεμό θα κοιτάζεστε όλοι πανικόβλητοι!

Ας καταλαβαίνουμε και 5 πράγματα για να μπορούμε να συνεννοούμαστε και όχι να λέμε έτσι εύκολα ατάκες του στυλ "μεγάλα παιδιά είμαστε", γιατί να ρίχνουμε την ευθύνη αλλού είναι το πιο εύκολο.

Εγώ άμα γουστάρω καπνίζω και 4 πακέτα τη μέρα, αλλά δεν θα πω ότι ΕΓΩ δεν έχω ανάγκη γιατί έχω συμφωνία με το Θεό, ούτε θα τολμήσω ποτέ να προσφέρω τσιγάρο στον άκαπνο! Μπορείς να βρεις κάποια ομοιότητα σ'αυτό ή να το πω και διαφορετικά;
    1)ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΜΕΝ ΟΙ Η' ΔΕ
    2)ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    3)ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕ...ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    4)ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΣΣΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.
    5)ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ.
    6)ΔΗΛ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ?ΣΕ ΧΑΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ?ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ?
    7)ΠΟΙΟ ΘΕΟ?ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΚΤΜ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΕΙ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΟΜΟΙΤΗΤΑ.ΠΕΣΤΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    1)ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΜΕΝ ΟΙ Η' ΔΕ
    2)ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    3)ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕ...ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    4)ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΣΣΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.
    5)ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ.
    6)ΔΗΛ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ?ΣΕ ΧΑΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ?ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ?
    7)ΠΟΙΟ ΘΕΟ?ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΚΤΜ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΕΙ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΟΜΟΙΤΗΤΑ.ΠΕΣΤΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
    Βλέπεις τώρα τι κάνεις... απαντάς με αρίθμηση... Δεν μ'αρέσει αυτό!

Τέλος πάντων, δεν είπα ότι με χαλάτε με τις φωτό... ίσα ίσα!

Αλλά όταν μία συζήτηση τραβάει μακριά κάπου χάνουμε τη μπάλα στο ποιος είπε τι...

Ωραίο θα ήταν να συνεννοούμαστε με πιο λίγα λόγια και να συμφωνούμε πότε-πότε, τουλάχιστον στα αυτονόητα, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ εδώ μέσα και είναι λίγο κουραστικό.

Θα κάνω αυτό που κάνω πάντα όταν έρχεται αυτή η ώρα. Θα σταματήσω για να μείνει ο καθένας με τις εντυπώσεις του.

Ας μιλήσει και κανένας άλλος αφού απ'ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει διάθεση να κάνει κανείς πίσω για να δει και την άλλη όψη του νομίσματος.

Anyway...
    Θάνος..

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η εξελιξη του SPAM στο moto.gr (video 3mb)
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2010, 11:24
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 18:12
  3. Η ΕΛΛΑΣ στο moto.gr
    από ΕΛΛΑΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2006, 15:57
  4. Καλώς ήρθες trouli στο Moto gr!
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28