Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Πλύσιμο μότο:Εφαρμογή-Παρατηρήσεις

Ζελατίνα μόνο νεράκι και σαπούνι (βιοδιασπώμενο κτλ όπως έχουμε συζητήσει παραπάνω) και τρίψιμο με κάτι που δε θα σου τη χαράξει. Το στουπί είναι η καλύτερη (για μένα) λύση. Και φυσικά, πριν την πλύνεις, βρέξε ένα πανί (κάμε το μούσκεμα στο νερό) και άστο κάνα δεκάλεπτο πάνω στη ζελατίνα να μαλακώσουν τα μυγάκια και το ζουμί τους που έχουν κολλήσει πάνω.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΒΑΛΕ ΚΡΑΝΟΣ
    Σωστές οι οδηγίες από τον "Εχετλαίος".
    Μετά από αυτήν την διαδικασία χρησιμοποιώ καθαριστικό για τζάμια αυτοκινήτου της wurth το πορτοκαλί, κανεί καλή δουλειά και για το μετά για βγαίνουν ευκολα τα γ@μ@να τα έντομα.

Εγω χρησιμοποιώ μαζί με το σαμπουάν και λιγο ξιδι για έξτρα καθαριστική δύναμη.

Πολυ καλα ολα αλλα εχω αποριες:
    (εχω μονο βαμενα πλαστικα, μεταλικα μερη και νικελ).

1) Για πλυσιμο μηαχνης (και ζελατινας) με νερο σαπουνι, τα πανακια με Μικροινες ειναι αποδεχτα ή μπορει να προκαλεσουν ζημια. Ειναι καλυτερα σφουγκαρι;

2) Σαπουνι απλο (πλακα) ειναι αποδεκτο για να κανεις σαπουναδα;

3) Ξερει κανεις προιοντα για καθαρισμο/συντηρηση/αναζωογωνηση δερματος; Εχω δερματινες σελες.

4) Θελω να απομακρυνω μικρες γρατζουνιες, ενα τετοιο προοιον μπορει να κανει και κακο αν δεν προσεξεις;

Ειδικος μου προτεινε σαμπουαν μαλιων με μαλακτικο για το πλυσιμο (αν δε θελει καποιος σαμπουαν αυτοκινητων).

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Πλύσιμο μοτό στη Θεσσαλονίκη
    από dimokritos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 02:11
  2. ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΟΤΟ
    από McTalas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2007, 14:16
  3. Πλυσιμο Μοτο....
    από kalgeorge στο forum Off topic