ειναι δικο μου![]()
Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
.
.
Ο Θεός ήταν μηχανολόγος
ε ναι
θα μου το ξανααγοραζα αλλα δεν χρειαζεται![]()
Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
.
.
Ο Θεός ήταν μηχανολόγος
Ερωτηση
Ολα τα sv1000 εχουν περιοριστη ισχυος στις 4 πρωτες σχεσεις του κιβωτιου?
Σε Αμερικανικο φορουμ διαβασα οτι με μια αντισταση 6.8kohm στο ροζ καλωδιο που φευγει απο την ecu, λυνει το προβλημα
Ισχυει?
Ολα τα suzuki εχουν περιοριστη αβανς στις 2-3 πρωτες σχεσεις γιαυτο πουλιόνται και τα διαφορα TRE,
τα SV και μονο τα ευρωπαικα μοντελα αν δεν κανω λάθος, έχουν απο ηλεκτρονικη ενα φιμωμα ωστε να διατηρουν σταθερη ιπποδυναμη ~ 95hp αν κοψεις ένα καλωδιο απο ηλεκτρονικη συνεχιζουν να ανεβαζουν μέχρι 105-110HP το καταλαβαινεις αν ανοιξεις μετα τις 7-7,5κ στροφες και μοιαζει λιγο βαρετο λιγο φιμωμενο,
τωρα πιο καλωδιο ειναι δεν θυμαμαι το ειχαμε κανει σε ενος φιλου και ηταν η νυχτα με την μερα μετα
ελπιζω να βοηθησα
Αν ειναι οπως στα μπουσα ο περιορισμος στις πρωτες σχεσεις αφορα μονο μεχρι 50% ανοιγματος γκαζιου.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ως κάτοχος ενός από τα 2 svn που ειδες εδω να πω δυο πράγματα
-Όσον αφορά το τρε κτλ, απλά στα σπορ σουζουκι για τις πρωτες 3-4 σχέσεις υπάρχει διαφορετικός χάρτης με ελαφρώς κομμένη απόδοση για βελτιωμένο tractability. με το τρε απλά κοροΪδεύεις την ECU και διαβάζει συνεχώς ότι έχει 6η σχέση[τον full power χάρτη]. Άλλος περιορισμός δεν υπάρχει.
-Αυτό που θέλει ενασχόληση στο sv είναι οι αναρτήσεις[αν θες να εξερευνήσεις τα σχετικά όριά του], ειδικά το αμορτισέρ.Με ανταλλακτικά από τη σειρά gsxr[και απ το περίπτερο που λέει ο λόγος]το μηχανάκι μεταμορφώνεται. Το πλαίσιό του είναι πολύ καλό και το μοτέρ του διασκεδαστικότατο. Το εμπρός φρένο επίσης μ' αρέσει πολύ, είναι παααρα πολύ γραμμικό και δυνατό εκεί που θα χρειαστεί, δε θα σε τρομάξει ποτέ.
-Το θέμα της καμπάνας[chuddering] δεν είναι κάτι λειτουργικό αλλά καθαρά ακουστικό. Διορθώνεται, φτιάχνει ένας τύπος στην Αγγλία βελτιωμένες. Στο δικό μου μηχανάκι δεν ακούγεται, αλλά το έχω ακούσει σε μηχανάκι φίλου, τον οποίο δεν είχε ενοχλήσει ποτέ.
-Για να βοηθήσω, όταν το αγόρασα ήθελα ένα μηχανάκι σύγχρονο[ψεκαστό, ψηφιακά όργανα, led φωτα]με μέγιστη αξιοπιστία, εύκολα ανταλλακτικά, ελαστικότητα και ροπή V και να μπορώ να πάω και στη δουλειά αν χρειαστεί και βόλτα με τη σύντροφο και να μπορέσω να το στρίψω και λίγο παραπάνω αμα λάχει. Α ναι, και να έχει κ αυτόν τον κώλο.... Θυσίασα την προστασία απ τον αέρα του S για την καρατιμόνα αλλά δεν το έχω μετανιώσει.
Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=
Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις αποφασιστηκε ομως να αγοραστει vtr για λογους κυριως οικονομικους
Αν επελεγα sv θα ηταν το s παντως, και δυστυχως δεν βρισκω κατω απο 3-3500
vtr καλα βρισκω και ειδα ηδη κανα 2, με 2000€
Ετσι κι αλλιως θα πεσει παντρεια οποτε ας εχω ξοδεψει τουλαχιστον λιγα
Είμαι βέβαιος πως δεν θα μετανιώσεις που πήρες μηχανάκι με mini fairing
Καλοτάξιδο! Βίον ανθρόσπαρτον!!