Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Το κτηνος ζει (Honda CR 500 AF 2012)

Παλαιό μέλος
    Πριν καναδυο χρονια τον ειχα παρει τηλ.με ενδιεφερε λεει να ψωνιζα ενα αλλα μολις μου ειπε τιμη,εμεινε με το ακουστικο στο χεριαν θυμαμαι καλα μου ειχε πει πολυ περισσοτερο απο 10.000γιουρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltiadis950s Προβολή μηνύματος
    Πριν καναδυο χρονια τον ειχα παρει τηλ.με ενδιεφερε λεει να ψωνιζα ενα αλλα μολις μου ειπε τιμη,εμεινε με το ακουστικο στο χεριαν θυμαμαι καλα μου ειχε πει πολυ περισσοτερο απο 10.000γιουρα

Αν σκεφτείς πως το ΚΤΜ 300 EXC κοστίζει 9850, τότε κάτι πάει κι έρχεται, βέβαια από την άλλη τα χωρίζει τεχνολογία αιώνων...

Μετά από πρω'ι'νή επικοινωνία η τιμή του Honda CR 500 AF 2012 είναι μόλις 14 χιλιάρικα...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Μετά από πρω'ι'νή επικοινωνία η τιμή του Honda CR 500 AF 2012 είναι μόλις 14 χιλιάρικα...
    οσο ακριβως το θυμομουνα.. χαχαχαχα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Αν σκεφτείς πως το ΚΤΜ 300 EXC κοστίζει 9850, τότε κάτι πάει κι έρχεται, βέβαια από την άλλη τα χωρίζει τεχνολογία αιώνων...
    Οπως ακριβως τα λες ειναι,με την διαφορα οτι τα EXC ταξινομουνται κιολας(π.χ μεταπωληση στο μελλον) ενω τα συγκεκριμενα CR δεν νομιζω να βγαζουν πινακιδες και θεωρω οτι δεν αξιζουν 14.000γιουρα για αταξινομητα δικυκλα,εκτος και αν καποιος το θελει πιο πολυ σαν συλλεκτικο για το μελλον και την ιστορια,φιλικα πανταασε που ειμαι και κρυφοφανερος hondακιας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltiadis950s Προβολή μηνύματος
    Οπως ακριβως τα λες ειναι,με την διαφορα οτι τα EXC ταξινομουνται κιολας(π.χ μεταπωληση στο μελλον) ενω τα συγκεκριμενα CR δεν νομιζω να βγαζουν πινακιδες και θεωρω οτι δεν αξιζουν 14.000γιουρα για αταξινομητα δικυκλα,εκτος και αν καποιος το θελει πιο πολυ σαν συλλεκτικο για το μελλον και την ιστορια,φιλικα πανταασε που ειμαι και κρυφοφανερος hondακιας
    Ακριβώς έτσι, συλλεκτικό/εφηβικό σύνδρομο λέγεται

Αfricaνος και Τζεντλεμαν Το avatar του/της montechristo
    Για να ειμαστε δικαιοι παντως, η μια περιπτωση αφορα εργοστασιο με κανονικη παραγωγη, ενω η αλλη περιπτωση βιοτεχνια με ελαχιστη παραγωγη. Οπως και να το κανουμε, υπαρχει μια διαφορα...
    Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Εφόσον είναι εφηβικό όνειρο, γιατί να μην πάρω ένα παλιό original CR και να το ανακατασκευάσω να έχω και την χαρά ότι το έφτιαξα μόνος μου?? Άσε που θα μου έρθει σίγουρα που φτηνά

Όχι δεν θα είναι σε καμια περίπτωση σαν αυτό αλλά σίγουρα θα ειναι ποιο κοντά σε αυτό που έβλεπα πιτσιρικας και θα το έχω φτιάξει και μονος μου.

Πολύ ωραίο το CR500.... εγώ θέλω ΚΤΜ380 πάντως αλλά δέν υπάρχει πουθενά

2stroke rocknroll :a015:
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    Εφόσον είναι εφηβικό όνειρο, γιατί να μην πάρω ένα παλιό original CR και να το ανακατασκευάσω να έχω και την χαρά ότι το έφτιαξα μόνος μου?? Άσε που θα μου έρθει σίγουρα που φτηνά

Όχι δεν θα είναι σε καμια περίπτωση σαν αυτό αλλά σίγουρα θα ειναι ποιο κοντά σε αυτό που έβλεπα πιτσιρικας και θα το έχω φτιάξει και μονος μου.

Πολύ ωραίο το CR500.... εγώ θέλω ΚΤΜ380 πάντως αλλά δέν υπάρχει πουθενά

2stroke rocknroll :a015:
    ένα (μεγάλο) δίκιο το'χεις πάντως
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/...variant=cr+500

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Φυσικά και ζω ρε βλαμμένοι !!!!
    ΑΛΛΑ
    Θα κάνω ότι πέθανα να δω ποιοι μ αγαπάνε !

Άμα είσαι πλούσιος, φυσικά μπορείς να πάρεις και ένα τέτοιο να κάνεις πλάκα.
    Για κάθε άλλη περίπτωση το μηχανάκι αυτό δεν αξίζει.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF