Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Βασικά προκαλώ και προβοκάρω αλλά όχι με κακία (χαβαλές να γίνεται),
παρότι είσαι admin και μπορείς φαντάζομαι να με διαγράψεις αν σου τη σπάσω, έχεις το μειονέκτημα πως δεν είμαι παρά ένα avatar ενώ εσύ υποθέτω γνωρίζεσαι με πολλά παιδιά εδω μέσα κι αν σου "την πω" κατα κάποιο τρόπο "εκτίθεσαι" και αυτό φέρνει "δυναμικές" απαντήσεις.
Ο μόνος τρόπος να με "νικήσεις" είναι να προσπερνάς με 1000 (και με το 1000) όποιο virago 250 βρίσκεις στο δρόμο, ένα από αυτά θα είμαι εγώ!![]()
σου λειψα?
λοιπον μαλλον μπερδευεις 2 ξεχωριστα θεματα.
το ενα θεμα(το) ειναι οτι ο μεσος ελληνας αναβατης αγοραζει SS χωρις να ξερει που πανε τα 4 πιστευοντας οτι το σουπερ εξτρα ντουπερ υπεργαματο μηχανακι δινει δωρο και χερια με οτι αυτο συμπεριλαμβανει στη πορεια της ιστοριας.
το αλλο θεμα(το) το οποιο ειλικρινα αδυνατω να αντιληφθω πως συναγεται σαν συμπερασμα ειναι οτι αφου τα SS εχουνε συμβατικα μπροστινα και οι αναβατες τους ειναι κοπανοι και τρωνε τα μουτρα τους, αυτοματα οοοοχι δεν φταινε οι αναβατες τους αλλα τα μπροστινα.αρα κατι μη συμβατικο ειναι καλυτερο αρα η μπεμβε γαμαει γιατι εχει πραπληγιαλεβερ.
με προτρεπεις εν τω μεταξυ να διατυπωσω ενστασεις αναφερομενος στον ''μεσο αναβατη''.επειδη εγω αυτον τον κυριο απ' οσο τον εχω γνωρισει οχι δεν επρεπε να οδηγει αλλα ουτε να γεννηθει δεν επρεπε αλλα τι να γινει που η φυση κανει και λαθη,θα προτιμουσα ενας οδηγος (ασχετα του ποσο γαματος η οχι ειναι) να ειναι ο ιδιος που θα μιλησει για ενα συμβατικο μπροστινο και ενα μη συμβατικο και να μας πει τι αποκομιζει σαν αισθηση οδηγωντας για παραδειγμα ενα παπορι με ελικα και τελεφερικ και ενα ΚΤΜ950 ας πουμε.
κατοπιν λοιπον αυτης της σκεψης ας ξεκινησουμε με κατι αλλο.ολοι αυτοι που ειναι ''μεσοι αναβατες'' εκει εξω καλο θα ηταν να βγαλουν μια καρτα απεριοριστων διαδρομων και να αφησουν κατα μερος τα μηχανακια.και μια και εγω προσωπικα δεν ειμαι εταιρια και δεν κρινεται η βιωσιμοτητα μου απο το ποσα μηχανακια θα πουλησω λεω να μην ασχοληθω με το λαθος της φυσης που ονομαζεις ''μεσο αναβατη''.αν εσυ τωρα θελεις σωνει και ντε να πεισεις τους νεους αναβατες οτι καλυτερα απο ενα C50 (που εχει συμβατικο) θα ειναι να οδηγησουν ενα bmw με τελελεβερ μπι μαι γκεστ.
τελος τηρουμενων των αναλογιων αν εχω εναν ασχετο πανω σε ss και τον ιδιο ασχετο πανω σε τελεφερικ το ιδιο κινδυνευουν λογω ασχετοσυνης
αν εχω εναν σχετικο πανω στο ενα και πανω στο αλλο,το ιδιο ΔΕΝ κινδυνευουν λογω του οτι θα προσαρμοσουν την οδηγηση τους συμφωνα με το feedback που θα εχουν.
συμπερασμα:τα μηχανακια δεν σκοτωνουν απο μονα τους.εχουν καποια στανταρ με τα οποια πρεπει σε καθε περιπτωση να προσαρμοστει καποιος.το γεγονος ομως οτι σε ασφαλτινο τεραιν (βλεπε πιστες) δεν χρησιμοποιουν τελεμαρκετινγκ μαλλον σημαινει μεγαλυτερη σαφηνεια
αυτααααα.....αλλο ολα καλα?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αλήθεια όμως, ποιο SS θα κάτσει να ασχοληθεί με bmw και θα το ονομάσει και "παπούτσα"?
Κατά τ'άλλα, τα χουμε ξαναπεί. Και εντός και εκτός πόλης, τα SS μπορούν να είναι κορυφαίο όπλο, αν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς. Αν δεν, πιθανότατα πας εξίσου γρήγορα και με GS.
Στο (γ) σου παρολαυτά έχω μια ένσταση.
Το ξέρεις ότι αυτά σημαίνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, ε? :P
Life begins at 45°.
Κάτσε ρε TROOPER που θα πεις πως το C50 έχει συμβατικό... για θυμήσου... έχει το απολύτως κορυφαίο μπροστινό της ιστορίας...
Για τα άλλα που λες δεν μπέρδεψα τα SS με το τηλεμάρκετινγ και το ξεκαθάρισα από την αρχή στο άλλο νήμα, τα μπερδέματα γίνονται εδώ, που είναι νήμα-αποχυμωτής και με τη βούλα![]()
"Το ξέρεις ότι αυτά σημαίνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, ε? "
δε νομίζω, μπορεί να γίνει πρόκληση και χωρίς προβοκάτσια