Άμα το βγάλει σε limited edition φάση (όχι 2.000 μηχανάκια πχ, αλλά 500) δεν αποκλείεται να "μπει και μέσα".
Ανάλογα το πόσα λεφτά θα της έχουν φύγει στο R&D και στο πώς στα κομμάτια θα βγάλουν έναν τέτοιο σατανά να μπορεί να τον καβαλήσει ένας κοινός θνητός χωρίς να τον πάρει ο διάολος με το καλημέρα. Δε νομίζω να είναι τόσο απλό όσο το να πάρουν το μηχανάκι του Marquez, να βάλουν φτηνότερα (αλλά όχι φτηνά) περιφερειακά, προβόλια, φλας και αλάρμ και να το βγάλουν στην παραγωγή.
Πιο πολύ θα τους κοστίσει η "μελέτη" παρά τα όποια φρένα, πλαίσια, κινητήρες, μπροστινά πισινά και δε συμαζεύεται. Για να μπορέσουν να κάνουν απόσβεση αυτής της "μελέτης" θα πρέπει να πουλήσουν το μηχανάκι μόνο σε Σαουδάραβες με disclaimer "Εάν σας μπλεχτεί η κελεμπία στην αλυσίδα ουδεμία ευθύνη φέρουμε".
Με μια τέτοια κίνηση δε νομίζω ότι πάνε για να βγάλουν φράγκα με την έννοια "Ποιό είναι το πλάνο της Honda για το 2014 προκειμένου να αυξήσει με άμεσο τρόπο τα έσοδά της? Ααααα! Να βγάλει ένα αγωνιάρικο στο δρόμο".
Αν το κάνει σαφώς και δε θα το κάνει
για τον φούτσο του Θεού, αλλά ούτε και για ΑΜΕΣΟ κέρδος από αυτή καθεαυτή την κίνηση.
Θα ζυγίσει το κόστος για τη "μελέτη" (εκτός κι αν το πάρει έτοιμο, δεν ξέρω), το κόστος για αυτά που θα κουβαλάει το μηχανάκι πάνω του, το κατά πόσο και πόσο συλλεκτικό θα θέλει (εάν θέλει) να το κάνει, κι αναλόγως θα κοστολογήσει.
Θα γίνει ντόρος, θα κλείσουν στόματα, θα ακουστεί ότι πατάει τα ευρωπαϊκά αλλά αυτό δε σπάει και τα χίλια δυο άλλα αληθινά και μη, και παράλληλα το χρήμα θα ρέει αύθονο από τα NC700X, τα καινούρια 500άρια, και τις κατηγορίες που πουλάνε σα ζεστές φρατζόλες.
Εμπορικά θα είναι σαφώς τα κριτήρια. Αλλά δε νομίζω να έχει σα σκοπό το άμεσο κέρδος από την πώληση μιας τέτοιας μοτοσικλέτας. Τουλάχιστον από τα όσα έχω καταλάβει μέχρι στιγμής εγώ.