Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: RCV replica?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Γιατί ρε συ Άρη; δεν είναι; λαδάκια θα καίει, ανορθωτές θα καίει, ε, πολύ θέλει;
    Τα Honda που καινε λάδια, είναι ελάχιστα σε αντίθεση πχ με τα Yamaha. Ανορθωτές καινε αρκετά βέβαια.
    Οταν μιλάμε για μηχανακι 50.000 Ευρω εννοείται οτι δεν θα παίζουν τετοια θέματα...ελπίζω!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Τα Honda που καινε λάδια, είναι ελάχιστα σε αντίθεση πχ με τα Yamaha. Ανορθωτές καινε αρκετά βέβαια.
    Οταν μιλάμε για μηχανακι 50.000 Ευρω εννοείται οτι δεν θα παίζουν τετοια θέματα...ελπίζω!
    ε, αμα είναι να δώσεις ενα σκασμό λ7, πρέπει να είναι αλεξίσφαιρο ρε φίλε.....

αλλιώς,
    αμορτισέρ από ολινς
    φρένα απο μπρέμπο (λέμε τώρα)
    το ένα από δω
    το άλλο από κει

ε, αυτό που θα φτιάξεις εσύ (δλδ μοτέρ και σχεδιασμό) ας μην έχει θέμα......

Εγώ πάλι πιστεύω οτι όσο πιο ξεζουμισμένο ένα μηχανάκι είναι για δύναμη τόσο πιο επιρρεπής σε ζημιές!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάλι πιστεύω οτι όσο πιο ξεζουμισμένο ένα μηχανάκι είναι για δύναμη τόσο πιο επιρρεπής σε ζημιές!
    Και σε τακτικότατα service που δεν περιλαμβάνουν μόνο λαδοξυδόμπουζα αλλά το μισό μοτέρ.

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    τι ωραιο ψαλιδι ειναι αυτο...
    το μονο που με χαλαει λιγο ειναι η χοντρη εξατμιση κατω αλλα δε γμτ....αλλαζει :P
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Πάντως μου φαίνεται λίγο αδύνατο να το βγάλει με τέτοια τιμή, γιατί η Χόντα τελευταία μας έχει συνηθίσει μόνο σε οικονομικά ασφαλείς κινήσεις.
    Με 50000 το κομμάτι πόσοι θα την αγοράσουν; Οπότε μάλλον (σίγουρα) θα βγει με υποδεέστερα περιφερειακά στην αγορά.
    Το NR δεν το έλεγες και φτηνό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Τελευταία λέω.. Το NR είναι 20ετίας

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Ναι, Honda all the way αλλά όταν έχει η Aprilia V4 που ράβει τόσα χρόνια και δεν μπορείς ούτε να το ακουμπήσεις με το CBR δεν μπορείς να λες και πολλά. Κι ας μην τρέχει επίσημα στα GP...
    Give me fuel, Give me fire

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Τελευταία λέω.. Το NR είναι 20ετίας
    Εννοώ ότι δεν είναι υποχρεωτικό να το δει με εμπορικά κριτήρια η Honda.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Εννοώ ότι δεν είναι υποχρεωτικό να το δει με εμπορικά κριτήρια η Honda.

Όχι θα το κάνει για την ψυχή της μάνας της... παγκόσμια ειρήνη και τέτοια... και με τα έσοδα θα ταΐσει τα παιδιά της Αφρικής
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Όχι θα το κάνει για την ψυχή της μάνας της... παγκόσμια ειρήνη και τέτοια... και με τα έσοδα θα ταΐσει τα παιδιά της Αφρικής
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Ισως κάνει ότι και με το NR...αυτό εννοεί ο άνθρωπος...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker

Άμα το βγάλει σε limited edition φάση (όχι 2.000 μηχανάκια πχ, αλλά 500) δεν αποκλείεται να "μπει και μέσα".
    Ανάλογα το πόσα λεφτά θα της έχουν φύγει στο R&D και στο πώς στα κομμάτια θα βγάλουν έναν τέτοιο σατανά να μπορεί να τον καβαλήσει ένας κοινός θνητός χωρίς να τον πάρει ο διάολος με το καλημέρα. Δε νομίζω να είναι τόσο απλό όσο το να πάρουν το μηχανάκι του Marquez, να βάλουν φτηνότερα (αλλά όχι φτηνά) περιφερειακά, προβόλια, φλας και αλάρμ και να το βγάλουν στην παραγωγή.

Πιο πολύ θα τους κοστίσει η "μελέτη" παρά τα όποια φρένα, πλαίσια, κινητήρες, μπροστινά πισινά και δε συμαζεύεται. Για να μπορέσουν να κάνουν απόσβεση αυτής της "μελέτης" θα πρέπει να πουλήσουν το μηχανάκι μόνο σε Σαουδάραβες με disclaimer "Εάν σας μπλεχτεί η κελεμπία στην αλυσίδα ουδεμία ευθύνη φέρουμε".

Με μια τέτοια κίνηση δε νομίζω ότι πάνε για να βγάλουν φράγκα με την έννοια "Ποιό είναι το πλάνο της Honda για το 2014 προκειμένου να αυξήσει με άμεσο τρόπο τα έσοδά της? Ααααα! Να βγάλει ένα αγωνιάρικο στο δρόμο".

Αν το κάνει σαφώς και δε θα το κάνει για τον φούτσο του Θεού, αλλά ούτε και για ΑΜΕΣΟ κέρδος από αυτή καθεαυτή την κίνηση.

Θα ζυγίσει το κόστος για τη "μελέτη" (εκτός κι αν το πάρει έτοιμο, δεν ξέρω), το κόστος για αυτά που θα κουβαλάει το μηχανάκι πάνω του, το κατά πόσο και πόσο συλλεκτικό θα θέλει (εάν θέλει) να το κάνει, κι αναλόγως θα κοστολογήσει.
    Θα γίνει ντόρος, θα κλείσουν στόματα, θα ακουστεί ότι πατάει τα ευρωπαϊκά αλλά αυτό δε σπάει και τα χίλια δυο άλλα αληθινά και μη, και παράλληλα το χρήμα θα ρέει αύθονο από τα NC700X, τα καινούρια 500άρια, και τις κατηγορίες που πουλάνε σα ζεστές φρατζόλες.

Εμπορικά θα είναι σαφώς τα κριτήρια. Αλλά δε νομίζω να έχει σα σκοπό το άμεσο κέρδος από την πώληση μιας τέτοιας μοτοσικλέτας. Τουλάχιστον από τα όσα έχω καταλάβει μέχρι στιγμής εγώ.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Άμα το βγάλει σε limited edition φάση (όχι 2.000 μηχανάκια πχ, αλλά 500) δεν αποκλείεται να "μπει και μέσα".
    Ανάλογα το πόσα λεφτά θα της έχουν φύγει στο R&D και στο πώς στα κομμάτια θα βγάλουν έναν τέτοιο σατανά να μπορεί να τον καβαλήσει ένας κοινός θνητός χωρίς να τον πάρει ο διάολος με το καλημέρα. Δε νομίζω να είναι τόσο απλό όσο το να πάρουν το μηχανάκι του Marquez, να βάλουν φτηνότερα (αλλά όχι φτηνά) περιφερειακά, προβόλια, φλας και αλάρμ και να το βγάλουν στην παραγωγή.

Πιο πολύ θα τους κοστίσει η "μελέτη" παρά τα όποια φρένα, πλαίσια, κινητήρες, μπροστινά πισινά και δε συμαζεύεται. Για να μπορέσουν να κάνουν απόσβεση αυτής της "μελέτης" θα πρέπει να πουλήσουν το μηχανάκι μόνο σε Σαουδάραβες με disclaimer "Εάν σας μπλεχτεί η κελεμπία στην αλυσίδα ουδεμία ευθύνη φέρουμε".

Με μια τέτοια κίνηση δε νομίζω ότι πάνε για να βγάλουν φράγκα με την έννοια "Ποιό είναι το πλάνο της Honda για το 2014 προκειμένου να αυξήσει με άμεσο τρόπο τα έσοδά της? Ααααα! Να βγάλει ένα αγωνιάρικο στο δρόμο".

Αν το κάνει σαφώς και δε θα το κάνει για τον φούτσο του Θεού, αλλά ούτε και για ΑΜΕΣΟ κέρδος από αυτή καθεαυτή την κίνηση.

Θα ζυγίσει το κόστος για τη "μελέτη" (εκτός κι αν το πάρει έτοιμο, δεν ξέρω), το κόστος για αυτά που θα κουβαλάει το μηχανάκι πάνω του, το κατά πόσο και πόσο συλλεκτικό θα θέλει (εάν θέλει) να το κάνει, κι αναλόγως θα κοστολογήσει.
    Θα γίνει ντόρος, θα κλείσουν στόματα, θα ακουστεί ότι πατάει τα ευρωπαϊκά αλλά αυτό δε σπάει και τα χίλια δυο άλλα αληθινά και μη, και παράλληλα το χρήμα θα ρέει αύθονο από τα NC700X, τα καινούρια 500άρια, και τις κατηγορίες που πουλάνε σα ζεστές φρατζόλες.

Εμπορικά θα είναι σαφώς τα κριτήρια. Αλλά δε νομίζω να έχει σα σκοπό το άμεσο κέρδος από την πώληση μιας τέτοιας μοτοσικλέτας. Τουλάχιστον από τα όσα έχω καταλάβει μέχρι στιγμής εγώ.
    Το μετέφρασα και το έστειλα στο εργοστάσιο για να ξέρουν κι αυτοί γιατί το κάνουν.

Aπάντησαν : ありがとう
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Aπάντησαν : ありがとう
    μετάφραση:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sentonia.jpg 
Προβολές:	143 
Μέγεθος:	61,7 KB 
ID:	293520

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία