file ksexna mac kai dell, perissotero logo xrimaton.....den axizei gai auta pou thes na dwseis tosa....
bes se ena site upologistwn, stul e-shop, gia mia matia, kai ftiaxe ena pc me dika sou dedomena....
oi othones exoun kseftilistei, pairneis me liga pleon, oti thes.
DEN xreiazetai na dwseis parapanw apo 600 euro...gnwmi mou,,,,
an thes kapoia voithia, stile pm....euxaristws na boithisw
edit. pare I5 pou exoun kseftilistei...vale mnimi, mia sxetika kali karta grafikwn...kai den thes tipota allo.
sigourepsou oti exei egiisi...plirwse kai kana 150 epipleon gia ta extra 3 xronia kai eisia koble se ola...
min akous upervoles apo edw kai apo ekei.....egw exw upologisti pou einai pisw genika (dipirino,me 2gb mnimi,) kai paizw kai ta paixnidia mou kai kolovaraw sto photoshop..
kali tuxi
Δεν ξέρω να σου πω από τιμές, αλλά δε νομίζω ότι ένας Dell είναι τόσο κοντά στην τιμή του Mac. Αυτό που πληρώνεις έξτρα είναι το "ό,τι και να πάθει, ερχόμαστε, το παίρνουμε και μετά το επιστρέφουμε σπίτι σου". Γι'αυτό το λόγο (μεταξύ άλλων) έχουμε Dell στη δουλειά. Γενικά είναι καλά μηχανήματα, αν δε θέλεις ασχοληθείς καθόλου προσωπικά και εφ'όσον θέλεις να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ανά πάσα στιγμή.
Με 600 ευροπουλα "χτιζεις"ενα καλο pc και με αλλα τοσα χτυπας μια 50αρα tv για μονιτορ και εισαι καλυμενος απο παντου.Ταινιουλες αλα cine(50γαρ)και ,και,και........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καλησπερα,
Στην φαση που βρισκεσαι ημουν και εγω τον φλεβαρη (λογω κλοπης του παλιου μηχανηματος).
Επειδη το pc το θελεις για τα παντα θα προτεινα οχι desktop αλλα desktop replacement. Πιο συγκεκριμενα DELL XPS με 17αρα οθονη, ή ακομα καλυτερα καποιο alienware τα οποια ειναι της ιδιας εταιριας.
Τα συγκεκριμενα μηχανηματα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις απο αποψη αποδοσης στα λεφτα που διαθετεις (τα οποια δν ειναι και λιγα βεβαια)
Επισης η DELL εχει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ service που θα βρεις. Τα συγκεκριμενα laptop λυνονται μεχρι την τελευταια βιδα (εγινε στο δικο μου) και αντικαθιστανται τα παντα (οποτε το προνομιο του desktop παει περιπατο). Επισης πολυ βασικο.....ο τεχνικος ερχεται σπιτι σου ή οπου αλλου ζητησεις (πχ στην δουλεια σου) και στο επισκευαζει την επομενη μερα απο το τηλεφωνημα σου χωρις μαμουσουτου .Εγω εσπασα το βυσμα της τηλεοραση (κεραια), τους το ειπα οτι το εκανα εγω και παρολα αυτα το αλλαξαν δωρεαν και μου εφεραν και καινουργια κεραια η οποια ηταν ανεπαφη.
Καλυτερες επιδοσεις σε desktop θα εχεις μονο αν δωσεις παραπανω χρηματα οποτε ακυρο και αυτο το προνομοιο.
Και επισης μπορεις να το μεταφερεις οπου θελεις....γραφειο,δουλεια,δαικοπες,στην γκομενα ενω το desktop θα το εχεις για παντα σπιτι να γεμιζει σκονη και να ξεμπερδευεις καλωδια...
Τελος σε ποιοτητα και επιδοσεις που τα συγκριναμε με το MAC του κολητου (φανατικος υπερμαχος) μονο τα κλαμματα δν εβαλε και εδωσε και παραπανω φραγκα για να το παρει.
Sorry για το σεντονι....
Καλες αγορες....
Καλησπερα και παλι.
Σημερα πηγα στο καταστημα και μιλησα με τον υπευθυνο. Μετα απο τα οσα μου γραψατε και απο λιγο δεξια και αριστερα, ειπα να ρωτησω για κουτι. Μπορεις να φτιαξεις μονος σου, ωστοσο δεν επιτρεπεται να ακουμπησεις το μηχανημα αλλιως δεν εχεις εγγυηση.
Απο την αλλη, υπαρχουν καποιες επιλογες μεταξυ των οποιων αυτη (3 χρονια εγγυηση):
http://www.mycom.nl/Product/Computer...I52320/1363459
H οποια εχει +50 με τα οffice. Για να δειτε λεπτομερειες πατηστε Specificaties.
-Το καλο ειναι οτι με +200 ευρω παιρνω τα περιφεριακα.
-Το κακο ειναι οτι δεν εχει wireless, κατι το οποιο ειναι απολυτως αναγκαιο για μενα, με βαση την κατασταση του τωρινου σπιτιου μου. Ρωτησα λοιπον τον τυπο τι μπορω να κανω και μου προτεινε ενα σαν στικακι (καμια 35αρα) η ενα αλλο συστημα που χρησιμοποιει το ρευμα:
1)http://www.mycom.nl/Product/Draadloo...ter-XL/1162800
2)http://www.mycom.nl/Product/Netwerk-...rterkit/265164
To wireless του hp δουλευει μια χαρα. Μ ειπε οτι και αυτα θα δουλευουνε με πιο πιθανο το 2ο. Τι λετε?
Tα υπολοιπα πως σας φαινονται? RAM και σκληρος νομιζω ειναι οκ, CPU και καρτα γραφικων ομως??
PS: Εψαξα πολυ για Dell, εχουν μονο ενα καταστημα-αποθηκη 200 χιλιομετρα μακρια μου, 1 χρονο εγγυηση (+100 για καθε χρονο) και η τιμη στο τελος ειναι πανω απο 1000. Οποτε δε με βλεπω προς τα εκει.
![]()
Αν είναι να φτάσεις στο χιλιάρικο, τότε πας εύκολα για MAC!!![]()
Κοστίζει αρκετά περισσότερο αλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος (απλά έχω το παλίο το 200άρι)
http://unregistered.gr/2010/09/gadge...CF%84%CE%B1-5/
Παλαιότερα όταν ήταν για αγορά pc κοιτούσα τι παίζει στην αγορά.. όχι amd καλύτερο όχι intel κλπ. Με τα χρόνια και ακούγοντας διάφορες ιστορίες κατέληξα στο παρακάτω συμπέρασμα.
""""""""Πάρε το πιο φτηνό που θα βρείς από γνωστή μάρκα"""""""""""""""""""
Φίλος αγόρασε λαπτοπ 2000 ευρώ και του χάλασε στην 3ετία.
Εγώ μπήκα στο πλαισιο και βρήκα το πιο φτηνό acer της τάξεως των 500€. Το έχω 5 χρόνια και μια φορά χρειάστηκε να το πάω να το φυσήξουν για την σκόνη και άμα χαλάσει θα δώσω άλλα 500 και τέλος.
Μην ξεχάμε, το καλύτερο μηχάνημα σήμερα που έχει 2000 ευρώ του χρόνου θα έχει 1000 και τον τρίτο χρόνο 500.
Τελικά κι εδώ είναι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..
φαντάσου φίλε 700_Thespieis τι απαντήσεις θα έπαιρνα, αν ρωτούσα σε ένα φόρουμ που μιλάνε για τεχνολογίες πληροφορικής, τι μηχανάκι να αγοράσω..
στο θέμα: αν σκοπεύεις να διαθέσεις 1000+ διάλεξε ανάμεσα σε mac και dell (θα βρεις σίγουρα κάποιον authorized dealer με dell εκεί που είσαι, είναι πολιτική της εταιρείας να μην διατίθενται στα supermarket της πληροφορικής). Αν το ταβάνι είναι γύρω στα 500 πάρε όποιο σου κάνει κλικ περισσότερο, είναι τζόγος ούτως ή άλλως.
The journey is the reward!
Kάτι δεν κάνεις καλά συμφορουμίτη. Σε mac book pro του '11 αναβαθμίζω το software του garmin 550 zumo χωρίς προβλήματα. Η σουίτα του mygarmin υπάρχει και για mac format, με τόσους mac users στην Αμερική αν δεν μπορούσαν να αναβαθμίσουν τα GPS θα γινόταν επανάσταση.
Στις αναβάθμισεις των χαρτών της AutoDrive για Ελλάδα έχω πρόβλημα, εδώ αναλαμβάνει το notebook της DELL.
O Corki post #35 τα είπε μια χαρά…. Πολλά χρόνια χρήστης μηχανημάτων της DELL έχω να πω πως έχει πολύ καλό service για τα προϊόντα της που είναι εξαιρετικής ποιότητας. Πάρε decktop pc της DELL .
Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08