faraway αυτό θέλω να κάνω αλλά αυτό λέω, ότι δεν έχω ΚΤΕΟ και δε μπορώ να κάνω την μεταβίβαση.
turrican μαλλον εσυ το έχεις καταλάβει καλύτερα απ όλους μας. αυτό που λες για το car.gr, έτσι μου το εξήγησαν και αυτοί. η μεταδοτικότητα μου προς εσάς μαλλον δεν ειναι καλή και σας μπερδεύω. Δυστυχώς μίλησα πάλι με το μηχανολογικό και μου είπαν ότι δε μπορεί να γίνει μεταβίβαση οχήματος χωρίς ΚΤΕΟ. Τελεία και παύλα, είναι κάθετοι σε αυτό, καταλαβαίνει ότι στην περίπτωση μου δεν γίνεται κάτι αλλά ο νόμος έτσι λέει, έτσι θα κάνουμε. Τέρμα, λέει, τα παραθυράκια.. τι να πω.. ασχολίαστο!
τελος παντων, σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τις πληροφορίες. απ ότι καταλαβαίνω δε μπορώ να κάνω κάτι, θα περιμένω να δω τελικά τι θα γίνει. πάντως αυτό που ξέρω αυτή την στιγμή είναι ότι θα αποζημιωθώ σύμφωνα με το προτιμολόγιο του συνεργείου (και όχι για την ολική καταστροφή ξαναλέω) αλλά θα μου ζητήσουν την άδεια κυκλοφορίας. Η δική μου απάντηση στο θέμα αυτό ήταν ότι την άδεια θα την παραδώσω μόνο αν αποζημιωθώ 6500 για την μηχανή και ας πάρουν και την μηχανή και την άδεια της...
Αναμένουμε..
Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες.