ναι ξεφυγα,σορρυ...ξεφυγε και το ολο θεμα...για την διαφορετικοτητα λεγαμε...κυριως την φυλετικη..
ναι ξεφυγα,σορρυ...ξεφυγε και το ολο θεμα...για την διαφορετικοτητα λεγαμε...κυριως την φυλετικη..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Είσαι εντελώς μπερδεμένος... Και μ' αδικείς επειδή ακριβώς είσαι μπερδμένος..
(Εχμμμμ όταν κατέλαβε την Τριπολιτσά - την σημερινή Τρίπολη - έκαιγαν, έσφαζαν, λεηλατούσαν κλπ επί τρεις μέρες.. σφαγή δεν το λες αλλά κάπως πρέπει να το πεις.. Κι εγώ πιθανόν να έκανα τα ίδια και χειρότερα ακόμα δεδομένων τψν συνθηκων και της εποχής αλλά δεν με λες και βουδιστή μοναχό..)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μια προειδοποίηση.. προσέξτε γιατί διακρίνω διάφορες λανθάνουσες καταστάσεις... (λανθάνουσα = σε ύπνωση)
καπου δεν σε πιανω.
λες για προσπαθεια αποχαυνωσης σε σχεση με την διαφορετικοτητα αλλα νωριτερα μιλησες για μια προσπαθεια της unicef και το οτι ερχονται μεταναστες στην ελλαδα για να γλυτωσουν απο εκει...
Να μιλάς λίγο καλύτερα για κάποιους που τον έχουμε γραμμένο και τον Τσίπρα κι όλους, απλά έχουμε καταλάβει από μικροί ότι βγαίνουμε σε πολλές βερσιόν και προσπαθούμε να είμαστε άνθρωποι, δίπλα σε ανθρώπους, είτε έτυχε να γεννηθούμε/μένουμε Ελλάδα, είτε στη ζούγκλα του Αμαζονίου, είτε στις ΗΠΑ, είτε παντού.
safety doesn't happen by accident
ρε φιλε,οντως καπου το χανεις.καπου τα μπερδευεις λιγο.
για το τελευταιο σου σχολιο:ο τσιπρας φταει για τους μεταναστες δηλαδη;τοσα χρονια γινεται αυτο το πραγμα,ο τσιπρας φταιει;(και οχι δεν ειμαι φαν του).το οτι οι μαγκες εκει πανω παιρνουν φραγκα για αυτους αλλα τα βαζουν στην τσεπουλα τους,ειναι γνωστο.τους βολευει αυτη η κατασταση.σιγουρα δεν ειναι λυση να ειναι ετσι οπως ειναι τωρα,αλλα εγω τους βλεπω σαν τους τελευταιους φταιχτες στην ολη υποθεση.αλλα τους ταζουν αυτοι που τους φερνουν και αλλα γινονται.δινουν τρελα φραγκα για να περασουν σε εμας και αυτο το κανουν για μια καλυτερη ζωη.εκει περα δεν ξερουν αν θα ζουν την αλλη μερα.
Ο φόβος του ξένου* δεν είναι ψεύτικος.
*ξένο = άγνωστο