Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 108

Θέμα: Πρώην: 'Kλοπές έξω από γήπεδα, σινεμά κλπ'

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jorgevaldano Προβολή μηνύματος
    Όπως όλοι γνωρίζουμε, κλέβονται συχνότατα μηχανάκια παρκαρισμένα κάτω από σπίτια. Τη νύκτα που ο ιδιοκτήτης ροχαλίζει επί ώρες, το σκοτάδι καλύπτει τα πάντα και ελάχιστοι κυκλοφορούν.

Τι θα έλεγες λοιπόν σε κάποιο θύμα κλοπής, "μα πως είναι δυνατόν να πηγαίνεις σπίτι σου με το μηχανάκι!!!";

Ή μήπως "βρες γκαράζ και βάλτο", όταν το κοντινώτερο γκαράζ μπορεί να είναι στο 1.5 χιλιόμετρο, και θέλει και ένα πενηντάρικο το μήνα;
    Το ιδιο ειναι το σπιτι με το γηπεδο? Εγω ειπα οτι καλο ειναι να αποφευγουμε μερη που μπορουμε... ενα απο αυτα ειναι το γηπεδο, το σινεμα κτλ... τι δεν καταλαβαινεις?

Οσο για το παρκινκ κατω απο το σπιτι, εγω προσωπικα που δεν θα το αφηνα ποτε! Προτιμω να περπατησω λιγο παραπανω, ΑΛΛΑ να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια! Οσο για το 50αρικο του παρκινγκ, θα το υπολογιζα ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΠΡΙΝ την αγορα της μοτοσυκλετας οπως κανω με ολα τα λειτουργικα εξοδα που εχει ενα μηχανακι οπως ειναι η βενζινη, η ασφαλεια κτλ
    money cant buy me love !!!

Καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι η κατοχή μηχανής δεν είναι και ότι πιο εύκολο , ειδικά στην Αθήνα…
    Είναι περισσότερο επικίνδυνη σε σχέση με άλλα μεταφορικά μέσα.
    Το κόστος συντήρησης (για τις μεγάλες) είναι μεγάλο
    Κλέβονται εύκολα
    Φορτώνονται εύκολα στους γερανούς της τροχαίας
    Κοπανιούνται , γρατζούνιουνται , τις ρίχνουν κ.λ.π
    Ναι , δυστυχώς έτσι είναι…
    Ο καθένας λαμβάνει όποια μέτρα εκείνος νομίζει…
    Για μένα , αν το άγχος προστασίας της μηχανής γίνει μεγαλύτερο από την ευχαρίστηση και την ευκολία που μου προσφέρει ,δεν νομίζω ότι θα αξίζει να την κυκλοφορώ καθημερινά…

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ασφαλιστής είσαι;
    Οχι. Εχω ομως φιλαρακι που ειναι ασφαλιστης. Αν θες κατι μου λες... χαρα μου να βοηθησω αν μπορω!

ΥΓ. Αφου οι μαντεψιες δεν ειναι το φορτε σου, γιατι το ζοριζεις?
    money cant buy me love !!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheFace Προβολή μηνύματος
    Οχι. Εχω ομως φιλαρακι που ειναι ασφαλιστης. Αν θες κατι μου λες... χαρα μου να βοηθησω αν μπορω!

ΥΓ. Αφου οι μαντεψιες δεν ειναι το φορτε σου, γιατι το ζοριζεις?
    Δεν μαντεψα, ρώτησα.

Βλέπω την σταυροφορία σου για την πρόληψη των κλοπών και το κατακεραύνωμα των ανυποψίαστων θυμάτων...

Τι μηχανή σου έχουν κλέψει και πότε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Δηλαδή για να καταλάβω ρε παίδες δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι το παιδί που του κλέψανε την μηχανή ή το ήξερε ήδη ότι είναι επικίνδυνα ή το έμαθε μετέπειτα …
    Το να έρχεται ο καθένας και να του το λέει ΣΕ ΤΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ?
    Όχι αλήθεια πείτε μου !!! Είναι επικίνδυνα ε? ΣΩΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ είναι η απάντηση …

Αυτός είναι ο λόγος που είναι τουλάχιστον ανώφελο να τονίζετε το προφανές και να διδάσκετε τον παθόντα …
    Δικαίωμα σας να κοιμάστε μαζί της όπως δικαίωμα μου και να την βάλω σε κίνδυνο …
    Εύχομαι στο παλικάρι να την βρει και γρήγορα και στα καθίκια που την βούτηξαν τα χειρότερα …

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    TheFace....άστο ρε μαν...προφανώς όταν υπάρχει ο παραμικρός αντίλογος και διαφορετικότητα ύφους στην απάντηση από μέλος που δεν είναι παλΕο ή δεν προσπαθεί ΑΡΚΕΤΑ για να πιάσει το ύφος εδώ μέσα......προφανώς και είναι σαν να μιλάς στον τοίχο.
    Εγώ το χω αντιληφθεί καιρό τώρα και αποστασιοποιούμαι. σιγά μη χαλάσω και τη ζαχαρένια μου.

Η γραμμή είναι η εξής: Είσαι παλΕος και κατέχεις μοτοσυκλετικά γαλόνια? Αν πεις τη συμβουλή σου όλοι κάθονται σούζα. Είσαι νέος και δεν έχεις αποδείξει πόσα χιλιάδες χιλιόμετρα έχει ξύσει η μπότα σου? Οποιαδήποτε συμβουλή θεωρείται ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΣ και το κάνεις μόνο και μόνο για να ειρωνευτείς ή να καυτηριάσεις τον πόνο του άλλου.

ρε get a life λέμε! Σας πήραν τα χρόνια και μου θυμίζετε τη στενομυαλιά της γιαγιάς μου.
    ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ!
    ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
    ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ¨Η ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΘΑ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?
    Αν νομίζετε οτι δεν είναι κέρδος και κέρδος είναι μόνο η ''θαλπωρή'' στα ευχολόγια.......γυρίστε από το άλλο πλευρό και συνεχίστε τον ύπνο σας. Η πραγματικότητα έξω είναι πολύ διαφορετική και αλιμονο σε όποιον πάει αδιάβαστος και με το σταυρό στο χέρι.

Εκτός αν πάλι έρχεται σε σύγκρουση με το υφάκι που έπεσε παρεξήγηση και με μένα παλαιότερα οτι εδώ μέσα είναι και λίγο μαγκιά και χαβαλές και να σηκώνουμε και κανένα σαρκασμό γιατί δεν είστε και από αυτούς που θα πάρουν τα νέα μέλη από το χεράκι να μας πάτε στο σχολείο.

Διαλέχτε. over and out.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ....
    Εσύ καλά θα κάνεις να μην ξανακουνήσεις το δάχτρυλο να μας υποδειξεις τι θα πούμε ή όχι.

Άιντε που έχεις κι αποψη επειδή καβαλάς ποδήλατο.

ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ!
    ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
    ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ¨Η ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΘΑ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.
    Είπαμε. ΝΕΟ ΘΕΜΑ και πείτε ό,τι θέλετε. ΤΟΣΟ δύσκολο είναι; Του παιδιού του την πήρανε, τέλος. Δε θα μπει κανείς στην κλοπή μιας συγκεκριμένης μηχανής για να διαβάσει συμβουλές και τι κάνει ο καθένας με τη μηχανή του, και πολύ περισσότερο δε θέλει να τα βλέπει ο ίδιος που την έπαθε. Μας το είπε.
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheFace Προβολή μηνύματος
    Το ιδιο ειναι το σπιτι με το γηπεδο?
    Αν ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ σου κλέβουνε εξίσου άνετα το μηχανάκι, τότε ΝΑΙ είναι το ίδιο.

Κατάλαβες;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Είπαμε. ΝΕΟ ΘΕΜΑ και πείτε ό,τι θέλετε. ΤΟΣΟ δύσκολο είναι; Του παιδιού του την πήρανε, τέλος. Δε θα μπει κανείς στην κλοπή μιας συγκεκριμένης μηχανής για να διαβάσει συμβουλές και τι κάνει ο καθένας με τη μηχανή του, και πολύ περισσότερο δε θέλει να τα βλέπει ο ίδιος που την έπαθε. Μας το είπε.
    υπάρχει κόσμος που για να πληροφορηθεί για τα επικίνδυνα σημεία η μοναδική ευκαιρία για τη συγκεκριμένη πληροφόρηση είναι να μπει σε ένα θέμα κλοπής.

εκτός αν νομίζετε οτι όλοι όσοι έχουν ένα λάπτοπ ή εναν υπολογιστή με πρόσβαση στο ίντερνετ και στα φορουμ ξέρουν πως λειτουργεί η μηχανή αναζήτησης και αν ξέρουν κατά βάση να κάνουν αναζήτηση με σωστά φίλτρα.

Εσύ καλά θα κάνεις να μην ξανακουνήσεις το δάχτρυλο να μας υποδειξεις τι θα πούμε ή όχι.

Άιντε που έχεις κι αποψη επειδή καβαλάς ποδήλατο.
    κούνα το ποντικάκι σου και ρίξε ΒΑΝ αν δε σ αρέσουν αυτά που λέω. Αήντε που έχεις και άποψη επειδή είσαι administrator

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εμενα θα μου πει τελικα κανεις τι ειναι πιο οικονομικο ? Θερμοπομπός ή κονβεκτορας ?
    Cap10 ?
    Καμια ιδέα ?

κούνα το ποντικάκι σου και ρίξε ΒΑΝ αν δε σ αρέσουν αυτά που λέω. Αήντε που έχεις και άποψη επειδή είσαι administrator
    Έχω άποψη επειδή καβαλάω πριν καβαλήσεις ποδήλατο κι επειδή μου έχουν ήδη φάει ένα μηχανάκι 6 μηνών...

Όταν φτάσεις εδώ, συζητάμε τα υπόλοιπα.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 254_27909773432_718143432_493721_9822_n.jpg‎  

Έχω άποψη επειδή καβαλάω πριν καβαλήσεις ποδήλατο κι επειδή μου έχουν ήδη φάει ένα μηχανάκι 6 μηνών...

Όταν φτάσεις εδώ, συζητάμε τα υπόλοιπα.
    έχω φτάσει με ποδήλατο σε μεγαλύτερο υψόμετρο. πιάνεται ή να συνεχίσουμε να μετράμε ποιος την έχει πιο μεγάλη......(την εμπειρία)

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ...
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2006, 17:23
  2. Τι μαθαίνουμε από το σινεμά:
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 18:04
  3. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 10:57