Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Καλό λαδάκι για το Hornet του 09

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    τι να σου πω βρε μαν εμενα μου ειχε αλλαξει 4
    απο εκει και περα τι να σου πω εγω βλεπω τη δουλεια κανει και πως παει η μηχανη και οχι μονο η δικια μου και αλλων το μονο που ακουω καλα λογια.
    και παραδειγμα ενας συμφοριτης απο εδω και πολυ καλος φιλος πηγαινε την μηχανη του στον μαστορα κατω στον πειραια ονομα δεν λεμε μην γινει τιποτα,και απο εδω μεσα προτινανε αυτον τον μαστορα σαν παρα πολυ καλο.
    με συνεπεια κατι να γινει και να στραβωσει ο φιλος απο εδω και να το παει στον δικο μου.
    διπαιστωση δεν του ειχε καθαρισει ποτε τον ψεκασμο ο αλλος και ουτε ειχε ρυθμισει βαλβιδες.

τωρα τα συμπερασματα δικα σας.
    Ήσουν μπροστά όταν άλλαξε τα καπελότα;
    Ένας εξουσιοδοτημένος μου είπε κάποτε ότι πριν τις 100.000 χλμ δεν ανοίγουν ούτε για έλεγχο τα ΤΑ και τα Hornet, εκτός κι αν ακούσουν "κάτι". Συνήθως δηλαδή πληρώνουμε έλεγχο για ψυχολογικούς λόγους. Βάζει μπρος ο μάστορας, το ακούει καλά, ΟΚ.

ναι ημουν μπροστα και οταν δεν ειμαι βλεπω που το καπακι εχει ανοιχτει.ναι ετσι σου ειπε ο αντιπρωσοπος?καλα κρασια γιαυτο κα ακους στο δρομο και δουλευουν σαν μπουρδελα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    ναι ημουν μπροστα και οταν δεν ειμαι βλεπω που το καπακι εχει ανοιχτει.ναι ετσι σου ειπε ο αντιπρωσοπος?καλα κρασια γιαυτο κα ακους στο δρομο και δουλευουν σαν μπουρδελα.
    Ο άνθρωπος μου είπε ότι όσα ακούγονται σαν μπουρδέλα τα ανοίγουν. Αυτά όμως είναι σπάνια δείγματα.
    Τον ψιλοπιστεύω.Σίγουρα υπέρχει δόση υπερβολής (100.000 είναι πολλά),αλλά τα πέντε cb που πέρασαν απ'τα χέρια μου ακούγονταν μια χαρά και δούλευαν μια χαρά μέχρι τα 40.000 χλμ που πουλήθηκαν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikma
    Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω κάποια (μάλλον σε συνθετικό) από τα λάδια που μου προτείνατε και θα γράψω εντυπώσεις.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΝΕΑ & ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2007 !!!
    από nktR στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2006, 13:16
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 14:36
  3. Ένα site για το service του CBR 600f
    από dankannn στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 22:42
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 11:04

Κανόνες δημοσιεύσεων