Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: GoPro HERO 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ντεβιλς.....

σχετικά με το βίντεο που θες να τραβάς με τον βραχίονα, αντικραδασμικό υπάρχει???? η θα είναι σαν να τραβάει εικονολήπτης με πάρκινσον?
    Σπυρο εχω δει βιντεο της go pro και ενα αντιπροσωπευτικο βιντεο της olympus tg-1 ειναι αυτο...

μπορει να μην ειναι go pro 2 αλλα εχει δυνατοτητες να κανει ενα καλο ερασιτεχνικο hd video και φυσικα να τραβαει ωραιες φωτογραφιες με χαμηλο φωτισμο κλπ...
    νομιζω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kiloMeater Προβολή μηνύματος
    νομιζω οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα, δεν ειναι αυτο το πραγματικο value της GoPro
    αυτο που τη διαφοροποιει ειναι οτι ειναι παναλαφρη και πολυ ανθεκτικη με τη θηκη της
    εμενα εχει φαει τις απειρες στουκες προσαρτημενη πανω στα αεροπλανα και ελικοπτερα (ε χμ.. κακες προσγειωσεις... ;-) και δεν εχει κανει κιχ
    Γενικα τη βαζεις καπου και δε φοβασαι ρε παιδι μου μη παθει τιποτα, ειναι παλλικαρι!
    Αν δεν ηταν τοσο ελαφρια σε μερικα μερη δεν θα μπορουσες να τη βαλεις (πχ RC airplanes)
    Εχει βγαλει 2 καλοκαιρια στο νησι υποβρυχια και υγρασια δεν πηρε ποτε ουτε με προδωσε ποτε.
    οσον αφορα για την ανθεκτικοτητα μπορω να σου εγγυηθω για την olympus που ειχα οτι ηταν "παλικαρι"...
    και μιλαμε για 5-6 μοντελα πισω σε σχεση με την tg1...
    πτωσεις απο τα χερια χωρις να σε προβληματιζει κατι...
    αδιαβροχη φουλ με ληψεις εξαιρετικες...κλπ..κλπ...

μπορει να μην ειναι τοσο ελαφρια οσο η go pro αλλα δεν ασχολουμαι με τον μοντελισμο, οποτε ειναι μικρο το κακο...(φανταζομαι βεβαια οτι θα ειμαι σαν χαζος αν την προσαρτησω σε κανα κρανος)..

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αυτο ισχυει και για τις φωτογραφιες που τραβαει??
    δλδ αν θελεις μπορεις να μειωσεις το ευρος ληψης ετσι ωστε, οταν τραβηξεις μια φωτο να μην εχει την καμπυλοτητα στις ακρες?

το ρωταω γιατι ειμαι fan των φωτογραφιων και γενικοτερα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο αυτη, αλλα τα εφαγε τα ψωμια της...

και σκεφτομουν για το νεο μοντελο που ειναι αυτο
    και απο την στιγμη που τραβαει hd video, να παρω και εναν universal βραχιονα και να την εχω για τις βολτες μου με τα μηχανακια...

αλλα απο την αλλη η go pro εχει δειξει την αξια της στα video αλλα απο φωτογραφιες ξερω οτι εχει αυτο το θεμα της καμπυλης στις ακρες + ενα αλλο μειον ειναι οτι πρεπει να πληρωσεις αρκετα € για μια οθονη display...

ν'ανοιξω αλλο thread ή να το συζητησουμε εδω??

devil's,

Στο photo mode,οι διαθέσιμες επιλογές είναι 170΄ -wide - και 127΄-medium,

http://gopro.com/cameras/hd-hero2-mo...tion/#features

δεν υπάρχει η επιλογή narrrow 90' που είναι χωρίς καμμία παραμόρφωση. Εχει να κάνει και με την απόσταση απο το θέμα, σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται έντονα η παραμόρφωση, σε άλλες όχι.

Βέβαια, λύσεις υπάρχουν http://www.youtube.com/watch?v=Th8PXktBZ-I

Γενικά,είναι μια γαμάτη camera που μπορεί να τραβάει και πολύ καλές φωτό, αλλα φωτογραφική δεν είναι.

Δεν έχει zoom,δεν έχει οθόνη display (έξτρα), δεν μπορείς να παίξεις με την εστίαση και με τις ρυθμίσεις όπως θα έκανες με μια καλή φωτογραφική.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε βέβαια,μεσα σε μια εβδομάδα στην Χίο έβγαλα 3500 φώτο με αυτήν, χώρια τα video, και κάποιες πραγματικά καλές.Συνήθως παρατημένη στο wide .

Είναι εντυπωσιακό πόσο μεγάλη διαφορά κάνει να στηρίζεις σταθερά (τρίποδο,κάποιο σταθερό σημείο) την όποια camera,απο το να τραβάς "αέρα",όσο σταθερό χέρι και να έχεις. Με ενα τρίποδο,μια μέτρια μηχανή μπορεί να τραβήξει εκπληκτικές φωτογραφίες.

Είναι βολικό να την έχεις στην τσέπη σου και να μπορείς να βγάλεις video onboard,καπάκι να τραβήξεις υποβρύχια video και φωτό και μετά τοπίο χωρίς να ασχοληθείς καθόλου με την camera.Για αυτό που είναι , (action camera που βγάζει και φωτο),αξίζει.
    Τελευταία τροποποίηση από Aνεμος; 18/10/2012 στις 19:50.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths
    Ο βραχίονας πως στηρίζεται στο κράνος? Με αυτοκόλλητο?? http://gopro.com/camera-mounts/side-mount Και κάτι ακόμα..στο βασικό πακέτο έχει μέσα κάποιον βραχίονα??
    Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά για την hero 3 white.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    οσον αφορα για την ανθεκτικοτητα μπορω να σου εγγυηθω για την olympus που ειχα οτι ηταν "παλικαρι"...
    και μιλαμε για 5-6 μοντελα πισω σε σχεση με την tg1...
    πτωσεις απο τα χερια χωρις να σε προβληματιζει κατι...
    αδιαβροχη φουλ με ληψεις εξαιρετικες...κλπ..κλπ...

μπορει να μην ειναι τοσο ελαφρια οσο η go pro αλλα δεν ασχολουμαι με τον μοντελισμο, οποτε ειναι μικρο το κακο...(φανταζομαι βεβαια οτι θα ειμαι σαν χαζος αν την προσαρτησω σε κανα κρανος)..
    μας έχεις ζαλίσει τα @@ με τη μ@λακία που είχες
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panagiwths Προβολή μηνύματος
    Ο βραχίονας πως στηρίζεται στο κράνος? Με αυτοκόλλητο?? http://gopro.com/camera-mounts/side-mount Και κάτι ακόμα..στο βασικό πακέτο έχει μέσα κάποιον βραχίονα??
    Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά για την hero 3 white.
    Στο κράνος ναι, στηρίζεται με αυτοκόλλητη βάση, (πολύ ανθεκτική !) πάνω στην οποία συρταρώνει η camera με την βάση.

Η camera μπορεί να στηριχθεί και χωρίς βραχίονα , απλά θα έχεις μικρότερη απόσταση απο το κράνος (οπότε και λίγο διαφορετική οπτική γωνία)

Η έκδοση motorsports περιλαμβάνει 4-5 αυτοκόλλητες βάσεις, (καμπυλωτές και flat) , J hook, βραχίονα pivot 3 κατευθύνσεων (αυτός στο link που έβαλες) και βραχίονα με βάση βεντούζα. Παίρνεις και ενα chest mount (ή φτιάχνεις) και είσαι κομπλέ για την πλειοψηφία των περιπτώσεων

Δες εδώ http://www.youtube.com/watch?v=htDYvI9FKIk

Απ΄ότι βλέπω στο site, η white edition δεν περιλαμβάνει τα παραπάνω, τα οποία αφορούν την Hero 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths
    Ευχαριστώ θα το ψάξω κι' άλλο..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ziggΥ Προβολή μηνύματος
    μας έχεις ζαλίσει τα @@ με τη μ@λακία που είχες
    οποτε θα ειμαι περιπτερο απο εδω και εμπρος, εσυ καλο θα ειναι να φορας το κρανος σου...καθ'ολη την διαρκεια που θα παραμενω εκει...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF