Οι σχολιαστές του eurosport χθες τόνισαν πως ο Stoner προ ημερών είχε μια πτώση, και φρόντισε καθώς έπεφτε να προφυλάξει το χτυπημένο του αστράγαλο για να μην έχει άσχημα τραβήγματα.
Έτσι λοιπον κι εσύ, αν τυχόν καθώς οδηγείς στο όριο για να κόψεις μισό δευτερόλεπτο, έχεις καμιά μικρο-πτώση, θα κάνεις ένα αεροπλανικό στον αέρα και θα προφυλάξεις την αριστερή (αν θυμάμαι καλά) πλευρά σου που την έχεις όλη χτυπημένη, και όλα καλά.
Καλή επιτυχία και, το κυριώτερο, καλή τύχη!![]()
φιλε μου ριξε μια ματια στο θεμα του φιλου
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=87497
ενα παιδι απο δω που συμμετειχε.σιγουρα θα εχει πραγματακια να δεις.
καλη επιτυχια!
παντως υπαρχουν και οι φιλικοι αγωνες στα trackday...απ τη στιγμη που δε κοιτας ανταγωνισμο παρα μονο μια απλη συμμετοχη σε αγωνα ειναι καλυτερη λυση...θα σαι και πιο ασφαλης
Επειδή ότι έγραψα σβήστηκε θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην πας πουθενά.
Κάτσε με τους γονείς σου, βρες γκόμενα, βρίσε με και πες με μαλάκα αλλά μην πας !
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι τα νοσοκομεία του εθνικού συστήματος υγείας, τώρα που μιλάμε, είναι σε άθλια κατάσταση με τρομερές ελλείψεις, όχι φάρμακα δεν έχουν ούτε γάζες.
Ο γιατρός που σου είπε ότι θα σκορπίσεις κάτι ξέρει παραπάνω, δε νομίζεις?
Και πρόσεξε τι θα σου πω, είναι απόλυτος φυσιολογικό μετά από ένα τρομερό ατύχημα να νομίζεις ότι είσαι άτρωτος. Όλοι το έχουν περάσει αυτό και μπορώ να σου γνωρίσω 1 2 που ξέρω.
Δεν είναι όμως έτσι.
Τίποτε δεν αξίζει να πάθεις κακό.
Κανένα χόμπι, καμία τρέλα, κανένα βίτσιο.
ΣΚΕΨΟΥ
Μην είσαι παρορμητικός και μην κάνεις σα μικρό παιδί.
ΣΚΕΨΟΥ
Ο σοφός ο άνθρωπος ξέρει να περιμένει και να ελέγχει τα πάθη του.
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ undo !
Πάντα φιλικά και χωρίς να σου κουνάω κανένα δάχτυλο, ούτε να θέλω να σε προσβάλω.
Νίκος
υγ
δεν θα επανέλθω
+1000000!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αυτή είναι η δική μου ιστορία. Έχω μερικές ερωτήσεις να σου κάνω ωστόσο.
Τι ακριβώς είναι αυτό που δε σε αφήνει να διατηρήσεις το ρυθμό σου μετά τους δέκα γύρους?? Κούραση ή προβλήματα ορθοπεδικά?? Είναι δηλαδή θέμα φυσικής κατάστασης ή παθολογικά αίτια??
Επίσης στα τρακ ντέι υπάρχει κάποιος που σε βοηθάει?? Θα σε βοηθήσει κάποιος στους αγώνες κατ'επέκταση???
Το να μην έχεις επαφή με αγωνιζόμενους η κάποιον που να έχει μιά ιδέα θα κάνει δύσκολη την διαδικασία του τριημέρου του αγώνα και της προετοιμασίας όχι τόσο οδηγικά όσο διαδικαστικά.
δεν με προσβαλεις,καταλαβαινω απολυτα πως μιλας.εχω γυναικα και παιδι δεν ειμαι παρορμητικος,ξερω πολυ καλα ποτε με παιρνει και ποτε οχι ,και οπως και στο υποβρηχειο ψαρεμα δεν ειμαι εγωιστης.παντα θα ειπαρχουν πολοι πιο γρηγοροι,παντα θα υπαρχουν καποια ψαρια που πρεπαι να τα πληρωσω για να τα φαω,ακομα και αν τα ειδα μεσα στο νερο,νομιζω οτι καταλαβαινεις τι εννοω ασχετα αν εχεις αλλη γνωμη. ευχαριστω πολυ,καμια παρεξηγηση