Eφυγε η παραγγελια για τον LED-οφαναρο και για 2 ducati meccanica stickers![]()
Aγορια μου μην αγχωνεστε,αν μετα δε μου κανει,βαζω το dremel στην πριζα κ το κανω οπως θελω,δεν τρεχει κατι...Απλα τωρα λεφτα για ζελατινα δεν παιζουν,οποτε παμε ετσι κ βλεπουμε
Αν παρουσιαστει προβλημα,αφαιρω το κομματι που παιζει τον ρολο της ζελατινας κ βαζω ζελατινα. Απλα πραγματα...Καλυτερα να μας περισσεψει παρα να μας λειψει...
[QUOTE=camen;2255075]Ποιο πραγμα?
Για το φανάρι σου λέω!!!![]()
Τοποθετηθηκε:a29: Αυτη την στιγμη δεν εχω κουραγιο να γραψω κατι αλλο![]()
το μερος της ζελατινας βαψε το μαυρο θα φενετε σαν σκουρο φιμε .... ωραιο φενετε....
ORGIA!!!!!
Πριν προχωρησω στο παρασυνθημα, θα ηθελα να αναφερθω λιγο στο ατομο που κατασκευασε το φερινκ.
Οπως ξερετε,αρχικα κ ενω το συζητουσαμε το πραγμα εδω αλλα κ σε διπλανο φορουμ,αρχισα να ψαχνω απο που μπορω να προμηθευτω το φερινκ.
Κατεληξα στου ΠολΣμαρτ και ψαχνοντας στο Ebay επεσα πανω σε ενα τετοιο σετ πολυεστερικων.Παρατηρησα οτι ο πωλητης ειχε τοποθεσια Ταυρο-Αθηνα.
Εστειλα μειλ ζητωντας του κινητο και email για να μιλησουμε.
Οπως ηδη καποιος ειπε το παλικαρι ηταν ο Perfect. Εγω αρχικα τον γνωρισα ως Δημητρη Αηδονη(υιος του κ.Φιλιππου Αηδονη).
Το ιδιο βραδυ ειχα επικοινωνια μαζι του.Εξ αρχης καταλαβα οτι το κατεχει το αθλημα. Μιλησαμε αρκετα,του εξηγησα τι θελω και ηταν προθυμοτατος να εξυπηρετησει.
Ανταλλαξαμε αρκετα τηλεφωνα και emails και τελικα χθες παρελαβα το φερινκ. Η δουλεια που εχει κανει ειναι φανταστικη,πολυ ανωτερη απο αυτα που φερνουν απο εξωτερικο.
Η δε γρηγοραδα του παροιμειωδης για Ελληνα,μια εβδομαδα ακριβως!!Απο τιμη σε σχεση με τα εξω,πολυ πολυ καλυτερη!!
Θελω κλεινοντας να πω ,οτι ειναι κριμα να υπαρχουν τετοιοι Ελληνες επαγγελματιες που προσφερουν ποιοτικη δουλεια κ εμεις χωρις να το ψαξουμε να στρεφομαστε στο εξωτερικο.Κ εδω κ στο διπλανο φορουμ μονο 2 ατομα βρεθηκαν ,που να μου ειπαν για τον Αηδονη :zep:
Τα στοιχεια του λοιπον για οποιον χρειαστει κατι(μιας κ ελαβα διαφορα πμ) ειναι:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΗΔΟΝΗΣ
info@perfect-fairings.com -- 2103414139
http://www.perfect-fairings.com/serv...ate/about/Page
Eχω και τα προσωπικα του στοιχεια τα οποια μπορω να δωσω σε οποιον θελει μεσω πμ!
Τρυπημα για το φαναρι και ενα γυαλοχαρταρισμα να στρωσει η επιφανεια για σημερα
ΣΣ:Μεγαλη ανακαλυψη το dremel και η παλια ηλεκτρικη σκουπα![]()
Θωμάκο τώρα το πήρα χαμπάρι το νήμα, ωραίο γίνεται το παρτάλι σου. Ενημερωτικά θα πάω βόλτα με τη χοντρή την κυριακή, θα χρειαστεί πλύσιμο πριν την καβαλήσω ή όλα οκ???
χαχαχα
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).