Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στο Varadero μπορούμε να μάθουμε ποια είναι ;
Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στο Varadero μπορούμε να μάθουμε ποια είναι ;
Give me fuel, Give me fire
Αγαπητέ, επειδή βλέπω ότι είσαι ιδιαίτερα κατηρτισμένος στα τεχνικά θέματα, θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή δεν έχω την ευκαιρία να βρω σύντομα ανακόντα και δεν κατέχω την τεχνική στυψίματος, μπορώ να χρησιμοποιήσω το ζουμί από τον φιδέ που βράζει τώρα η γυναίκα μου? Έχω την εντύπωση ότι πάλι θα έχω φιδέ-λαιο.
αν αδυνατιζει να πιω ενα για να κανω σιλουετα.
αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.
Τελευταία τροποποίηση από Shiatman; 28/02/2013 στις 09:44.
WHO RUNS THE SHOW
καλη η πλακα ρε boyzzz αλλα κανενα βιντεο δεν υπαρχει να μας δειξει ο κυριος τις ιδιοτητες του λιπαντικου??κατι τελος παντων
Αγαπητέ φίλε το Polytron δεν δημιουργεί φιλμ αλλά κάνει ποιοτικότερες και πολύ ανθεκτικότερες τις επιφάνειες του μετάλλου στην τριβή. Δηλαδή η τριβή δεν μπορεί να δράσει πάνω στην κατεργασμένη από το Polytron επιφάνεια. Στη περίπτωσή μας ο συμπλέκτης επανήλθε μετά από κάποια χιλιόμετρα, αφού αλλαχθήκαν πρώτα τα λάδια και η μηχανή διένυσε αρκετά χιλιόμετρα. Επανήλθε γιατί το Polytron είχε δουλέψει πολύ λίγο και δεν πρόλαβε να τελειώσει την δράση του. Το Polytron χρειάζεται να δουλέψει μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα για να να τελειοποιήσει μια επιφάνεια που λιπαίνει.
Τελευταία τροποποίηση από bilcon; 27/02/2013 στις 22:00.
αν οντως αυτο το πραγμα φτιανει καποια μεβρανη αυτη τι παχος εχει?
το να μειωθουν οι ανοχες δεν ειναι και οτι καλυτερο σε ενα μοτερ το οποιο δεν εχει τρελη φθορα.
τα διακενα των βαλβιδων?
Θα επικοινωνήσω αύριο με τον ιδικτήτη της μηχανής για να σας πω ακριβώς
Δεν φτιάχνει μεμβράνη
Με την καμμία
Αποκλειστικές εικόνες από το εργοστάσιο παραγωγής του φιδέλαιου που βάζει ο Acacius για να πάρεις μια ιδέα των υψηλών προτύπων και standards κατά AEIC που χρησιμοποιεί η βιομηχανία.![]()
Ωχ, βιομηχανική κατασκοπεία τα μυστικά μας! Ευτυχώς το νέο συνθετικό μας λιπαντικό από Olefin/Fluorocarbon-Infused Snake (OFIS) είναι ασφαλές.
@MATSOLAS 610: Τυπικό λάθος αγαπητέ, το φιδέλαιο από φίδι είναι για τον κινητήρα, το φιδόζουμο από φιδέ για την τρόμπα των φρένων (αν θέλει υγρά προδιαγραφώνΕ KNORR 4 και άνω).
Για χρήση εντός πίστας φρόντισε να βάλεις στο διαβολάκι και ένα καρότο και να το περάσεις από σίτα δύο φορές για έξτρα αγνό αποτέλεσμα.
(ναρκωτικά και μ@λακίες... απλά μην κλείσεις μάτι ένα καλό 36ωρο κι είσαι σένιος)