Με πανόβουρτσα έτριψα μόνο τους άξονες που δεν είχαν σκουριάσει και δε θα βαφτούν.Τις βίδες του μοτεριού με βουρτσα στο δράπανο μόνο για να φύγει πληρως η σκουριά και ν βαφτούν σωστά.
Εντάξη όμως θα το παραδεχτώ... ναι, μου αρέσει το τρίψημο...
Αλλά για το κλαμπ να το εξασκίσω λίγο ακόμα το άθλημα και μετά να κανονίσουμε τα του μέλους.![]()
ναι φιλε αυτη τη σαχλαμαρα εχω...
τους αξονες καλο ειναι να τους αλαξεις. (3 ευρω ο καθε ενας )
πωλούνται καρμπιρατέρ για μηχανάκι η μηχανή 36 mm
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
7-8 ευρώ ο καθένας γνήσιος,(δε βάζω τίποτα που να μην είναι γνήσιο εκτός απο κάποια βιδάκια που θα δείτε αργότερα και θα σας εξηγήσω το λόγο)
αλλά γαιτί να τους αλλάξω; δεν εχουν καν σκουριάσει με ένα τρίψιμο έγιναν σα καινούριοι
θα αλλάξω μόνο τον μπροστινό που με τα κοπανήματα για να βγει χάλασαν οι στροφές (τιμή 7,80 γνήσιος)
συνεχισε θα γίνει κουκλί.εγώέχω το αμεσως προηγούμενο αλλά αργεί ακόμη η ώρα του.
τώρα όσο για οτυς άξονες να σου πω τα εξής που ΄'εχω κάνει περίπου 60000 χλμ με αυτό άλλαξα πολύ νωρίς τον πίσω που είοχε στραβώσει και μετά απο τρακάρισμα και τις 2 ζάντες.στα 5 χρόνια ξαναάλλαξα τις πίσω.δεν ξέρω αλλα μου φαίνεται πως αρπάζουν λίγο εύκολα.
Keep on
μπροστά ρόδα...
Συνημμένο 274861
είναι οι γνήσιες ακτίνες και δεν ήθελα να τις κόψω (μόνο μία έσπασε).Τα καψούλια βέβαια είναι άχρηστα..
Συνημμένο 274862
Οι ακτίνες και το στεφάνι που είναι γνήσια θα αποθυκευτούν και στη θέση τους θα μπούν ARAYA
Το πίσω ταμπούρο θα αντικατασαθεί με καινούριο γνήσιο γιατί είναι "φαγωμένο" και στεφάνι-ακτίνες είχαν αντικατασταθεί παλαιότερα και τα γνήσια έχουν χαθεί οπότε και δεν μπήκα στον κόπο να τα λύσω.